2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim eşim emzik konusuna kesinlikle karşı. Geçen gün konuştuk alıyım mi 1 tane evde bulunsun dedim karşı çıktı tartışmaya kapalı konusu bile açılmasın bir daha dedi. Dün de kaynanam ben torunuma emzik takacam dedi eşim karşı geldi yine kaynanam da sen evde yokken takacam diye tutturunca ariver ben yokken ne yapacağını bilir dedi eşime hak veriyorum ben de karşıyım.

Bu konuda farklı doktorların farklı fikirleri var. Bazı doktorlar da sakıncası olmadığını düşünüyor. İlk bir ay zaten verilmez emzik ama sonrası her annenin babanın kendi tercihi.

Aynen canım benim eşim de asla emzik yok diyor :)

Bu konuda farklı doktorların farklı fikirleri var. Bazı doktorlar da sakıncası olmadığını düşünüyor. İlk bir ay zaten verilmez emzik ama sonrası her annenin babanın kendi tercihi.
ben yinede şimdiden arayışları tuhaf buluyorum ihtiyaç vuku bulursa alınır

Hadi emzik çok da önemli değil ama biberon araştırmaları gayet normal bence ihtiyaç olabilir mama başlamayı hiçbir anne istemez ama zorunlu olunca mecbur verecek biberon her bakımdan şart herkesin kişisel tercihi tabi birde bebekle ilgili şeylere bakmak araştırma yapmak annelerin hoşuna gidiyor alıp almaması önemli değil bilgi sahibi oluyoruz en azından

kızlar dün kontrolum vardı şeker yüklemesi yapıldı açlık 82 çıktı doktor cok ıyı dedı öğleden sonra tokluk 156 cıktı tekrar 100 mg yuklenecek boyle bı durumla karsılasıp 100 mg yuklemede normal çıkan var mı ????

Evet ilaç sonunda canım birsürü kimyasal var icinde
A

Eki Görüntüle 1403629 slm kızlar işte buda benim göbüşün 7kiloluk son hali :)

Hihiiii çok tatlısııın sen hiç yok gibi ya maşallah :)

ben yinede şimdiden arayışları tuhaf buluyorum ihtiyaç vuku bulursa alınır
Çalışan anneler için emzik kurtarıcı olabiliyor. Ki zaten bebk istemezse ne yaparsan yap emmiyor. İsterse de ben hayatta vermicem deyip mecbur kalıp vereni de gördüm. Kısmet işi ama ben çok da zaraalı olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi her anne farklı düşünür.
Ki arkadaşın dediği gibi biberon kesinlikle şart. Çalışan annesi var, emmeyen var. Bir hafta sütü gelmeyen var. O koşturmaca da istenilen biberonu bulmak da sıkıntı olabilir gibi geliyor bana.

Evet var canım 50 lik yaptırıp yüksek çıkıp 100 lük yaptıran arkadaşımız berree var. 100 lük sonucu normal çıkmıştı senin de öyle olur inşallah.

instagram da TASARIMHMMODA diye bir sayfa, hem taşlı hem taşsız hem de 2-3-4-5 lt seçenekleri var. ben oradan almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda. ama piyasada en cok hoşuma gidenler onunkiydi.
Tamam canım bende bakayım. Arkadaşım almış Eminönü nden bende araştırıyorum,

Hayırlı cumalar kızlar devlette doğum yapacağım için erken haftalarda bir defada olsa girişim olmalıymış bende bugün gidiyim dedim bebeğimin gelişimi herşeyi çok iyi ama idrar kesesinin arkasında kistik bir yapı goruldu doktor ileriki haftalarda büyük ihtimalle kaybolur dedi biz yinede takibini yapalım diyede ekledi dua edin bize inşaAllah minnoşumun bişeyi yoktur herşey Rabbimden Rabbim şafii olan ismiyle bebişime ve onun gibi hasta olan herkese şifa versin

Amin canim çok geşmiş olsun Allah,ın ızniyle bısey yoktur inşaAllah üzülme annesi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…