2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tesekkürler tatlim benım biraz uzaktan cektim zayif çikmisim eşime sorsan çok kilo aldin dyo

Merhaba arkadaşlar dün eltim ve yeni doğum yapmış arkadaşım ziyaretime geldiler arkadaşın kızı 51 günlük eltimin oğlu da 56 günlük eltim emzik vermedi ve şimdi çok pişman ne kadar uğraşsak da almıyo artık dedi arkadaş da önceden biberon mutlaka al dedi ikisinin de gününde ve normal doğum yaptılar arkadaşın 40 gün sütü hiç gelmemiş pes etmemiş emzirmeye çalışmış mama hiç vermemiş bebek gözümün önünde mosmor oldu açlıktan dedi öyle gece yarısı koşmuşlar hastaneye ve şimdi gelişim olarak 1 ay geriymiş kullanmasan bile elinin altında olsun ne olacağını bilmiyorsun çünkü dediler ki arkadaş hemşire eltim doktor eltim kadar dikkat eden kimse görmemiştim bende size söylemek istedim alın ama elinizin altında olsun ne olacağını kimse bilemez

kızım oğlum ve benden herkeslere sevgiler :) umarım herkes iyiydir. ben bu ara bebekler geri kalmasın diye ne yemem gerektiğini araştırıyorum. çok kilolu bebekler doğurmak gibi hedefim yok ama 2 kiloyu geçseler çok mutlu olucam. öemli olan sağlıklı olmaları.. internette pekmezi gördüm bebeklere kilo aldırıyor diye, duyanınız var mı?

Pekmez, keciboynuzu, süt tereyağ kaşar peyniri beyaz peynir tulum peyniri (çökelek de derler.) Yoğurt ayran muz fındık fıstık badem ceviz ananas kivi havuç portakal yeşillik sebzeler et balık bunlar hep bebege yarayan şeyler canım tabi benim bildigimce. Aynen kilolu olmasi önemli degil gelişimini tamamlasin zamannda gelsin de inş zayıf olsa da sorun olmaz sağlıklı olsun yeterki. Yediklerin yarasin bebisine inss :-*

Amiin canım inşallah verir şifasını. Ama ben çok okudum öyle kistlerden olulup kaybolduğunu. Sen de araştır bak nasıl rahatlayacaksın. Yunus peygamberin duasını oku, bir de hergün birtane yasin okumaya çalış. Başka bir dr görüşü daha alabilirsin, nşallah bişeycik olmaz

selam millet biz dün doktora gittik oğluşum büyümüş 1220 gr 37.5 cm olmuş:) keyfi yerindeydi maşallah
Ooooh maşallah ya tam tosun olmuş inanmıyprum 37 cm mi Maşallah sübhanallah acaba benimki de okadar büyüdü mü pzt kntrolümüz var bakalım :)

Tesekkürler tatlim benım biraz uzaktan cektim zayif çikmisim eşime sorsan çok kilo aldin dyo
Bence gayet güzelsin pardon ama erkekler ne anlar hamilelikten içimizde can taşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…