- 3 Kasım 2014
- 191
- 210
- 48
Kizlar kalsiyum kullanan var mı? Varsa hangisinden? Bana dr. ilk zamanlarda vermişti ama hiç kullanmadım adı calcimax D3
İnanmıyorum gerçekten miiki üç kez içtim çok pişman oldum ya teşekkür ederiz sana da ben hiç düşünememiştim resmen praraben mi içtik
Ben bir tane nuk aldım delikleri olsun diyorlar yanlarında hava alsın diyr. Avent iyi diyorlar.
ben emzik almayı düşünmüyorum. yararı değil de zararı var bana göre.
canım benim inş bıraktırmak zor gelmez 1 yaşından sonra.1 yasından sonra damak yapısında sıkıntı ama ılk aylar ıcın kurtarıcı gıbı gelıyor bana
damaksız ne demek canım.damak yapısını bozmamak için mi.ben damak yapısı bozulur mu ki diye hiç mi alıştırmasam diyorum emziğe ya.yiğenlerim emziksiz büyüdü.faydası ne oluyor acaba emziğinSAOL CANIM FREEFLOW U BENDE DUYDUM BU DAMAKSIZ DEILMI CUNKU ILK AYLAR ICIN DAMAKSIZ DIYORLAR
sanırım öyle canım. araştırdığımda bunun en uygun olduğunu öğrendim.SAOL CANIM FREEFLOW U BENDE DUYDUM BU DAMAKSIZ DEILMI CUNKU ILK AYLAR ICIN DAMAKSIZ DIYORLAR
canım benim inş bıraktırmak zor gelmez 1 yaşından sonra.
Amin canım Allah isteyen herkese versin çok hem de çok zor bir süreç neyseki hamile kaldım sağlıklı da ilk 4 ay zaten full stress düşer korkusu çok şükür dualarim kabul oldu senin için de çok sevindim klommen + çatlatma iğnesi o zaman seninSeni en iyi ben anlarim canim benimde tedaviyle olsu 2yila yakin bizde bu catlatmada tutmasaydi asilama olcakti sukurki bebegim gekdi sonunda cok zor surecti mevlam kimseye yasatmasin
maşşallah ya sizinkileri görünce kendimi dev gibi hissettim. ben az kilo aldım iç karnımda genişmiş doktor öyle demişti ama göbeğim sizinkilere göre çook büyümüş. yaaa çatlamasınnn sakınBu da bizim son halimiz
Ben bir taslak hazirladim. Kirtasiyede onu duzenlediler ve renkli davetiye kagidina bastilar. Bir kartona 10 taneye yakin da sigiyoro yuzden cok da ucuza geldi. Ankarada zeki kirtasiyede yaptirdim canim bn..Aa çok orijinalmiş seninkiler hele kitap ayıracı fikrine bayıldım. Nereye yaptırıyorsun acaba?
damaksız ne demek canım.damak yapısını bozmamak için mi.ben damak yapısı bozulur mu ki diye hiç mi alıştırmasam diyorum emziğe ya.yiğenlerim emziksiz büyüdü.faydası ne oluyor acaba emziğin
Kızlar şeker yüklemesi ile tetanoz aşımı aynı gün yaptırsam olur mu acaba? Şeker yüklemesi ne kadar zaman alıyor?
Aaa o ne bicim dr.muş zaten usg kendi ölçüm yapiyor onun bişey yapmasina gerek yokki valla benim dr her hafta gitsemde eminim söyler bu arada sen nerdesinki? CanımEn azindan onu soyluyor,us. Burdaki doktor onuda soylemiyor:)) pazartesi kontrol vardi, sordum son aylarda soyluyoruz dedi. Hersey yolundaymis cok sukur ama:))
tşkler canım sağol. baktım şimdi ama fiyat aynı hatta ben 209 tl ye bulmuştum 170 kadar iniyormuş öyle bi indirim bekliyorum vakit var nasıl olsa diye 209 u almadım tşklerÖncelikle geçmiş olsun canım
Sen lansinoh pompa arıyprdun değil mi. Burada indirime girmiş bir bak istersen
http://www.butikbebe.com/Kampanya/lansinoh,KA_15361.html
bir yasına kadar damaksız olması lazımmmıs bır yasından sonra damak yapısını etkılıyormus dışlerın seklını fln emzık tam yuvarlak olmuyor damaksızda Eki Görüntüle 1403452 boyle olması lazımmıs
Damaksız emzikler: anne memesine benzediği için 1 yaşın altındaki çocuklarda daha uygundur. 1 yaş üzerinde kullanılırsa damağa baskı yaparak damak yapısını ve üst ön dişlerin sıralanışını bozabilir.
Damaklı emzikler: ise daha yassı ve ucu yukarı kıvrıktır. Damağa tamamen uyum sağladığı için 1 yaşın üzerinde kullanılması daha uygundur.
Bebeğinize ortodontik ya da damaklı emzik kullanmaya baştan şart koşmayın. Siz en iyisi birkaç çeşit alın, hangisini kullanacağına çocuğunuz karar versin.
EMZİK KULLANIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİSİNİZ?
- Anne sütü alan, iyi gelişen, gülen, oynayan huzurlu bir bebeğe illa emzik vereceğim diye tutturmayın.
- Emziği genelde uykuya dalmak üzere olan bebeğinize verin. Derin uykuya daldığından emin olduktan sonra emziği çocuğunuzun ağzından çıkartın.
- Bebeğe emzik vermeden önce bal, şeker, pekmez, lokum gibi tatlı maddelere batırmayın. Bunlar bebeğinizde erken diş çürümelerine neden olabilir. Ayrıca bu tatlara alışan çocuk anne sütünü ya da mamayı yeterince almayabilir.
- Emziği yeterince tutmayan bebekler için bazen emziğin üzerine birkaç damla anne sütü damlatmak emziği daha cazip hale getirilebilir.
- Uygun bir emzik askısı ile emziği çocuğunuzun giysisine tutturun.Bu işlem emziğin sürekli yere düşmesini engeller. Boğulmalara neden olmaması için emzik askısı çok uzun olmamalı ve asla çocuğun boynuna asılmamalıdır.
- Kauçuk emzikler kaynatılmamalı, uygun bir temizleyici ile temizlenmeli. Silikon emzikler ise en az günde bir kez kaynatılmalıdır.
- Yere düşen emziği mutlaka iyice yıkamalısınız. Ağzınızla temizleyip çocuğunuzun ağzına vermemelisiniz. Sizin ağzınızdan çocuğunuzun ağzına mikrop geçebilir.
- Yıpranmış, eskimiş, yırtılmış emzikleri kullanmayınız.
- Emzikleri kullanmadığınız zamanlarda belli bir yerde kapalı bir kap içinde tutunuz.
Yüksek İhtisas gastronomi(genel cerrahi bölümüne) sabah erken 7-8 gibi giderseniz 1 hafta sonraya endoskopi ve kolonoskopiye gün veriyor.Ankara da canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?