Merhaba arkadaşlar dün eltim ve yeni doğum yapmış arkadaşım ziyaretime geldiler arkadaşın kızı 51 günlük eltimin oğlu da 56 günlük eltim emzik vermedi ve şimdi çok pişman ne kadar uğraşsak da almıyo artık dedi arkadaş da önceden biberon mutlaka al dedi ikisinin de gününde ve normal doğum yaptılar arkadaşın 40 gün sütü hiç gelmemiş pes etmemiş emzirmeye çalışmış mama hiç vermemiş bebek gözümün önünde mosmor oldu açlıktan dedi öyle gece yarısı koşmuşlar hastaneye ve şimdi gelişim olarak 1 ay geriymiş kullanmasan bile elinin altında olsun ne olacağını bilmiyorsun çünkü dediler ki arkadaş hemşire eltim doktor eltim kadar dikkat eden kimse görmemiştim bende size söylemek istedim alın ama elinizin altında olsun ne olacağını kimse bilemez
Merhaba canım iyiyiz biz siz de iysinizdir inşallah. Ben de duyduklarımı aktarmak isterim. Tahin muz pekmez zeytin, özellikle zeytin direk bebiş kilosuna etki edermiş. Ceviz fındık badem.kızım oğlum ve benden herkeslere sevgiler :) umarım herkes iyiydir. ben bu ara bebekler geri kalmasın diye ne yemem gerektiğini araştırıyorum. çok kilolu bebekler doğurmak gibi hedefim yok ama 2 kiloyu geçseler çok mutlu olucam. öemli olan sağlıklı olmaları.. internette pekmezi gördüm bebeklere kilo aldırıyor diye, duyanınız var mı?
Evet canı bende okudum onu çok. Hatta ikiz annelerinden bunu yapıpda 2,5 ar kilo doğum yapanlar var. Ben içiyorum hergün sabah. Bakalım.kızım oğlum ve benden herkeslere sevgiler :) umarım herkes iyiydir. ben bu ara bebekler geri kalmasın diye ne yemem gerektiğini araştırıyorum. çok kilolu bebekler doğurmak gibi hedefim yok ama 2 kiloyu geçseler çok mutlu olucam. öemli olan sağlıklı olmaları.. internette pekmezi gördüm bebeklere kilo aldırıyor diye, duyanınız var mı?
Hayırlı cumalar kızlar
Dün e-bebek'te dolaşırken ateşölçerlere baktım da , Braun için iyi diyorlar o yüzden ondan baktım.
Braun Thermoscan 7 6520 (kulaktan) 122,33 TL
Braun Thermoscan 5 6020 (kulaktan) 122,33 TL
Braun NFT 3000 (Alından) 158,33 TL
Sizden bilenler varsa fikir alayım dedim.Kulaktan mı iyidir yoksa alından temassız ölçmek mi ?
Hangisi daha doğru sonuç verir ?
Yatıyorum canım bol bol sen nasıl oldun birazcık dinlenebildin miCanım gitmişken hepsini yapalım dedik sürekli karşılara gidilmiyor. Ayy bir de gidip mahmutpaşadan alırım diyordum kıyafet gecelik falan. Tövbeler olsun valla. Çok vicdan azabı çektim. Dikkat etmek lazım artık doğum tehlikemiz başladı çok ağırlaştık
Senin herşeyin vardır canım kızlardan dolayı şanslısın. Bir de tecrübelisin ne nasıl alınır bilirsin biz çömezler olarak baya dolaştık :):)
Sağol canım benim eve geldik kurduk bişeylerini hemen uzandım valla bitti şükür ya :):) sen nasılsın şeker yüklemen gzel sonuçlanmış çok sevindim tatlım. Ayakta durmuyorsun değil mi dinlen bol bol :)
Ayy ne güzel yaa maşallah boyu kilosu da çok iyiymiş. Darısı da bize olsun inşallah normal kolay bi doğum olsun hepimiznki de. Ben de çok istiyorum normali ve hic korku yok içimde cok hazırımKızlarr ve minnak yavrularıı, günaydınnnn :* Dün çok yorgundum yazamadım, arkadaşım normal doğum yaptı bebeği 52 cm 3625 gr doğdu, emziriyor, hem de benim gittiğim hoca doğum yaptırmış :) Çok güzel geçti diyor, bebek nasıl kadife nasıl tatlı nasıl minnak anlatamam, Allah bize de naip eder inşallah, bu arada bebek 38+4 de doğmuş ve kilosu çok iyi :):) erkek bebek de erken doğabiliyomuş yani, tüm tezleri unutuyoruz kızlar bence herkesin bebeği ayrı özelliklere sahip, biz 36. haftada herşeyi hazır edelim bence :)
Yat annesi bol bol bebişe iyi bak, annenlerde yanında değilmi ohh :):)Yatıyorum canım bol bol sen nasıl oldun birazcık dinlenebildin mi
Canım benim ilk zamanlar iki hafta geriydi doktor tahinli pekmez yoğurt (ben süt içemiyorum bu yüzden günde 4 kase yoğurt yiyorum) ve günlük bir muz ye dedi toist söylemişti yanlış hatırlamıyorsam zeytin birde çok çok iyi geliyo bugün doktorumuz ne yiyorsan devam et dedi ve ben kan ilacı ve vitamin almıyorum 1 ay doktor gerek görmedi çok iyi gidiyorsun dedi kesinlikle tavsiye ederim ekmek çok yemiyorum kahvaltı da sadece ve haftada iki defa balık yiyorumkızım oğlum ve benden herkeslere sevgiler :) umarım herkes iyiydir. ben bu ara bebekler geri kalmasın diye ne yemem gerektiğini araştırıyorum. çok kilolu bebekler doğurmak gibi hedefim yok ama 2 kiloyu geçseler çok mutlu olucam. öemli olan sağlıklı olmaları.. internette pekmezi gördüm bebeklere kilo aldırıyor diye, duyanınız var mı?
Canım benim doktor bsy demedi mi. Tabiki dua ederiz ama baska doktorun görmesi daha iyi kötü bişey cikmayacak inş merak etmeMoralim çok bozukdualarınıza ihtiyacımız var...
Doktor net bir şey söylemedikçe daha da geriliyorum. Ankaraya hocasına gönderecekmiş bizi
ciddi bir sorun olmasa niye göndersin ki
Allahım yardım et..
Minnak fotoğraf mı paylaştın ayy görmem lazımTek tek alıntı yapamadım ama teşekkür ederim kızlar bana fit demişsinz de makine öyle göstermiş aslnda daha siskinim. Yine de sevindimonbes kiloyu gecmezsem mutlu olcam. :)
Benim bi tanesi 10 gün geri. gerişim geriliği olabilir diye sıkıntıya sokuyor biraz doktorlar. 2 hafta geriyken doktor bir şey dedi mi?Canım benim ilk zamanlar iki hafta geriydi doktor tahinli pekmez yoğurt (ben süt içemiyorum bu yüzden günde 4 kase yoğurt yiyorum) ve günlük bir muz ye dedi toist söylemişti yanlış hatırlamıyorsam zeytin birde çok çok iyi geliyo bugün doktorumuz ne yiyorsan devam et dedi ve ben kan ilacı ve vitamin almıyorum 1 ay doktor gerek görmedi çok iyi gidiyorsun dedi kesinlikle tavsiye ederim ekmek çok yemiyorum kahvaltı da sadece ve haftada iki defa balık yiyorum
inşallah miniğin toparlar ama ikizler de durum böyle sağlıklı olsunlar kilo alırlar inşallah
Ayy amin kuzum hamilelerin duasi kabul olur hepiniz diyosunuz ikiz kızın olsn diye kabul olur ins. Eşimin tarafında çok fazla ikiz var belki bize de vurur piyango. olursa yazarım buraya üç dört sene sonra inssTeşekkür ettik teyzesi :)
İnşallah kuzum, ikinci iki tane olsun senin ikiz kız hihi :)
Ben sana diyorum zevkler aynı diye :):) Bak halı bile aynıymış :):)
Aynen teyzoşu, çok mutlu olduk biz dün :):) Ben de ısırcam cadının poposunu gelsin de bi hele :)
Kız bebek resmen özerkliğini ilan etmiş, elleşmeyin buralar hep benim diyor, yerim ben o kuzuyuuuu :*
Amin inşallah canım, herşey Yiğite güzel görünmek için :*
Teşekkür ettik teyzoşları minnaklarınızı öpüyorum :*
Amin canım ben onda sabrı gördüm maşallah dedim hiç pes etmemiş iki haftadır yeni yeni geliyo emiyor ya şükür diyo ben almıştım zaten çok vermem bende ama ben çalışınca bakana da güç olmasın istiyorum inşallah Rabbim o günleri gösterirBen de vericem canım inşallah istemezse almaz zaten. Eskiler hep kullanmış tabiki 4 yaşına kadar kuşlanalm demiyorum ama bazı bebişlerin ihtiyacınoluyor. Bazıları ise hiç istemiyor. Teşekkür ederiz bilgilerin için inşallah bizde de böyle sorunlar olmaz.
Arkadaşının şimdi geliyor mu peki sütüçok zor bir durum Allah yardımcısı olsun.
geçmiş olsun cnm sorun ne ?Moralim çok bozukdualarınıza ihtiyacımız var...
Doktor net bir şey söylemedikçe daha da geriliyorum. Ankaraya hocasına gönderecekmiş bizi
Allahım yardım et..
geçmiş olsun canım.. neden yolladığını söylemedi mi? ben de bundan 10 gün önce doktor doktor gezdim. moralimiz çok bozulmuştu. bebeğimin kalbinde sorun var demişlerdi. kardiyolojiye gittik en son. bir sıkıntı yokmuş çok şükür. ama o süreçte ne dualar ettik. seen de dua et. şimdi duayı eksik etmiyorum dilimden. tefriciye çekiyorum. annem 41 yasin dağıtmıştı. ya şafi çekmiştim. inş. senin bebeğin de sağlıklıdır.Moralim çok bozukdualarınıza ihtiyacımız var...
Allahım yardım et..
Ortadakina bayildim, baykusda guzel ama bebek sejeri olarak ne kadar dogru bilmedimEki Görüntüle 1403656 Eki Görüntüle 1403657 Eki Görüntüle 1403658
Kızlar nasıllar bebek şekerleri? Sizce hangisi? Yarın Eminönüne gideceğim, bebek şekerini de halletmek istiyorym.
Moralim çok bozukdualarınıza ihtiyacımız var...
Allahım yardım et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?