2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ben de vericem canım inşallah istemezse almaz zaten. Eskiler hep kullanmış tabiki 4 yaşına kadar kuşlanalm demiyorum ama bazı bebişlerin ihtiyacınoluyor. Bazıları ise hiç istemiyor. Teşekkür ederiz bilgilerin için inşallah bizde de böyle sorunlar olmaz.
Arkadaşının şimdi geliyor mu peki sütü çok zor bir durum Allah yardımcısı olsun.

Merhaba canım iyiyiz biz siz de iysinizdir inşallah. Ben de duyduklarımı aktarmak isterim. Tahin muz pekmez zeytin, özellikle zeytin direk bebiş kilosuna etki edermiş. Ceviz fındık badem.
Bir de en çok duyduğum hurma. Ama kasılmaları arttırıcı etkisi nedeniyle son haftalara kadar yemek önerilmiyor erken doğumu tetikler diye. Hurmanın turuncu olan meyvesini deneyebilirsin ama.

Evet canı bende okudum onu çok. Hatta ikiz annelerinden bunu yapıpda 2,5 ar kilo doğum yapanlar var. Ben içiyorum hergün sabah. Bakalım.

Herkese hayırlı cumalaar..Kızlar 3-4 gundur ne yesem rahatsız ediyor.Az yiyorum dokunmasın diye gene aynı..Nefesimide etkiliyo midem cok kotu oluyo..warmı bunları yaşayan ya.Bebişide kasıklarmda hissetmeye basladm bu aralar..

Selam canim. Bende ates olcer arastiricam ama bi kitapta okudum 2 yasina kadar kulaktan olcum yapmayin kulac ic yapisi hassas oluyormus bebeklerin diye.

Yatıyorum canım bol bol sen nasıl oldun birazcık dinlenebildin mi

Ayy ne güzel yaa maşallah boyu kilosu da çok iyiymiş. Darısı da bize olsun inşallah normal kolay bi doğum olsun hepimiznki de. Ben de çok istiyorum normali ve hic korku yok içimde cok hazırım bence de tatlım hatta 34 36 haftadan sonra herseyimizi hazır etmeliyiz ayy ne güzel anlatmışsn darısı bizeee inss hayrlisyla

Yatıyorum canım bol bol sen nasıl oldun birazcık dinlenebildin mi
Yat annesi bol bol bebişe iyi bak, annenlerde yanında değilmi ohh :):)

Ben de dinlendim canım baya. Nedense ev işi beni hiç yormuyor ama dışarı çıkıp gezmek dolaşmak çok yoruyor. Evde de gün boyu hareket halindeyim ama yorulmuyorum neden acaba

Moralim çok bozuk dualarınıza ihtiyacımız var...
Doktor net bir şey söylemedikçe daha da geriliyorum. Ankaraya hocasına gönderecekmiş bizi
ciddi bir sorun olmasa niye göndersin ki
Allahım yardım et..

Canım benim ilk zamanlar iki hafta geriydi doktor tahinli pekmez yoğurt (ben süt içemiyorum bu yüzden günde 4 kase yoğurt yiyorum) ve günlük bir muz ye dedi toist söylemişti yanlış hatırlamıyorsam zeytin birde çok çok iyi geliyo bugün doktorumuz ne yiyorsan devam et dedi ve ben kan ilacı ve vitamin almıyorum 1 ay doktor gerek görmedi çok iyi gidiyorsun dedi kesinlikle tavsiye ederim ekmek çok yemiyorum kahvaltı da sadece ve haftada iki defa balık yiyorum
inşallah miniğin toparlar ama ikizler de durum böyle sağlıklı olsunlar kilo alırlar inşallah

Doktor net bir şey söylemedikçe daha da geriliyorum. Ankaraya hocasına gönderecekmiş bizi
Allahım yardım et..
Canım benim doktor bsy demedi mi. Tabiki dua ederiz ama baska doktorun görmesi daha iyi kötü bişey cikmayacak inş merak etme

Benim bi tanesi 10 gün geri. gerişim geriliği olabilir diye sıkıntıya sokuyor biraz doktorlar. 2 hafta geriyken doktor bir şey dedi mi?

Ayy amin kuzum hamilelerin duasi kabul olur hepiniz diyosunuz ikiz kızın olsn diye kabul olur ins. Eşimin tarafında çok fazla ikiz var belki bize de vurur piyango. olursa yazarım buraya üç dört sene sonra inss tek bitane olsa ona da raziyim tabi. Hayrlisi olsun yine de.

Amin canım ben onda sabrı gördüm maşallah dedim hiç pes etmemiş iki haftadır yeni yeni geliyo emiyor ya şükür diyo ben almıştım zaten çok vermem bende ama ben çalışınca bakana da güç olmasın istiyorum inşallah Rabbim o günleri gösterir

Allahım yardım et..
geçmiş olsun canım.. neden yolladığını söylemedi mi? ben de bundan 10 gün önce doktor doktor gezdim. moralimiz çok bozulmuştu. bebeğimin kalbinde sorun var demişlerdi. kardiyolojiye gittik en son. bir sıkıntı yokmuş çok şükür. ama o süreçte ne dualar ettik. seen de dua et. şimdi duayı eksik etmiyorum dilimden. tefriciye çekiyorum. annem 41 yasin dağıtmıştı. ya şafi çekmiştim. inş. senin bebeğin de sağlıklıdır.

Allahım yardım et..

Kötü düşünme, belki önlem amaçlı yapıyordur. Rabbim yardımcınız olsun. İnşaAllah hiçbi sorun olmadan bebegini kucagına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…