hepimize maşallah cnm
gobeğin fazla büyümesi önemli değilde geçen bi arkadası gördüm kızlar 1 hafta aramız yüzü son zamanlarda şişer bi değişir ya insanın aynen öyle olmuş kıyamam dahada cok war inşallah hiçbirimiz öyle olmayız son zmana kadar
büyümez mi maşallahhhhhh kuzucuğa annesiiiiiiiiiiKızlar ankaradan gunaydınlarrbu da kız gobusu büyümüş mu??Eki Görüntüle 1404754
Masallah gelinlerim buyuyorrKızlar ankaradan gunaydınlarrbu da kız gobusu büyümüş mu??Eki Görüntüle 1404754
Benimki de gece hareket etti yorulmuş demek ki :)gunaydın cnm bende bol meyva yüklemesi yaptım ama tık yok gece cok hareketliydi yatıyor sanırım :))))
Yedim canım Bala bayılıyor içim bayilana kadar yedim tık yok. Gerçi şimdi çok içerden bir hareket hissettim küçücük :)Evet bence de kız ile erkek göbüşü farkediyor
Uyuyordur annesi güzelce bir kahvaltı ye yumurtayı da hüplet soluna yat bekle
Aaaa öyle mi canım bak onu ilk defa duyuyorum hareket saatlerine tam alisiyorum değiştiriyor saatlerigünaydın canım merak etme doktor yerı rahatsa harekt etmz demıştı bna bnımkıde tembel ama böyle olması daha ıyumıs harekt ettıkce asagı kayarmış bebek bide bnde dıkıs olnca cok yurumuyorum fena oluyorum baskı oluyo
Dinleniyorum canım tembel olacak bu kız :)kuzum hareket etsin diye çok şekerli şeyler tüketme belki miniğin tatlı sevmiyodur annesi :) azcık dinlen bak nasıl tekme yiceksin
Uyku Tulumu olacak desene babası gibi. Babasını da sabah zorla uyandiramadim cadı da uyanmiyo :)senin ogluslarini yersem görürsünçok tatlılar kuzum
maşallah fit bir anne daha
Kuzum ben bi program indirdim play store dan bi Dr hazırlamış hamilelik rehberi diye orda bebisler bu hafta uyuyacak genelde yazıyor
Oyy maşALLAH yerim o göbüsün icindekini :)Kızlar ankaradan gunaydınlarrbu da kız gobusu büyümüş mu??Eki Görüntüle 1404754
Benimki de gece hareket etti yorulmuş demek ki :)
Yedim canım Bala bayılıyor içim bayilana kadar yedim tık yok. Gerçi şimdi çok içerden bir hareket hissettim küçücük :)
Aaaa öyle mi canım bak onu ilk defa duyuyorum hareket saatlerine tam alisiyorum değiştiriyor saatleri
Dinleniyorum canım tembel olacak bu kız :)
Uyku Tulumu olacak desene babası gibi. Babasını da sabah zorla uyandiramadim cadı da uyanmiyo :)
Oyy maşALLAH yerim o göbüsün icindekini :)
Geçmiş olsun tatlım insan normal olduğunu biliyor ama tedirgin oluyor işte :):)kızlar bi anda burnum kanamaya başladı çok korktum şimdi sizi daha iyi anlıyorumsag salım şu 3 ay da bıtseydı hayrlısıyla
Ben de geçen hafta öyleydim canım bisürü misafir geldi hep. Her zamanda evi temizledikten sonra denk gelirGunaydin kizlar biz temizlik yaptik persembe gunu dunde misafir gelecem demez mi gormcem ve eltikeri cok yorulduk asiri hemde belim agriyo
Valla cadı ya normalde o uyandırıyor beni ama hâlâ tık yok doğduktan sonra gösteririm ben ona :)Bal mı seviyoor bak sen cadıyaafiyet olsun tatlım uyuyordur şimdi o öğle keyfi yapıyordur
Sağol canım benim Allah razı olsunCanım bütün gün bakamadım geçmiş olsun ama kendini harab etme lütfen bak büyüyen bşi olsa bile dayanacağın noktaya kadar dayanırsın ama arkadaşımın ablası 6 cm kisle hamşle kaldı allahın izni iLe doğurdu allah izin verirse sana ve bebeğe bişi olmayacak
Sağlık problemi yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun
Bekar gorumcemde saolsun bizde kaliyodu elini surmedi ne temizlige ne misafir hszirliklarina o ayri sinirlerimi bozdu insanlar ne kadar rahat ben bu halde gittigim yerde duramqm yardim ederim yani bu kadarda olmaz simdi uzandik teyzesi dinkeniyoruzBen de geçen hafta öyleydim canım bisürü misafir geldi hep. Her zamanda evi temizledikten sonra denk gelirbol bol dnlen bugün, sıcacık bir duş al keyif yap annesi :)
Sinir oluyorum öyle duyarsız insanlara yaaaBekar gorumcemde saolsun bizde kaliyodu elini surmedi ne temizlige ne misafir hszirliklarina o ayri sinirlerimi bozdu insanlar ne kadar rahat ben bu halde gittigim yerde duramqm yardim ederim yani bu kadarda olmaz simdi uzandik teyzesi dinkeniyoruz
Yerleri viledaliyorum ayaklarini cekernisin silicem dedim oturuyodu kalkti oteki koltukta oturmaya dewam etti ben ewi supurdum yerleri siliyoeum mutfakta kahwaltilik bilasiklar wardi toplamadi biliyomusun ekini surmedi bende mudana etmem soylemem onun terbiyesisligiSinir oluyorum öyle duyarsız insanlara yaaa
Çok ayıp ama yaaa gerçekten kınıyorum yaşı kaçtır sorması ayıpYerleri viledaliyorum ayaklarini cekernisin silicem dedim oturuyodu kalkti oteki koltukta oturmaya dewam etti ben ewi supurdum yerleri siliyoeum mutfakta kahwaltilik bilasiklar wardi toplamadi biliyomusun ekini surmedi bende mudana etmem soylemem onun terbiyesisligi
Canim haciserifin sitesini bi incele 32 adet 240 gr 26.90 kargo bedava ben ordan siparis etmeyi dusunuyorum hazirlamaya kalkarsansa da yine ayni hesabi bulacak gibikızlar aranızda böyle cıkolata yaptıracaklar vardı herlde aksam arkadsa gittim bimden bu çikolataalardan almış 1 kutu 4.95 e içinde 32 tane flan war galiba bende bayağı bi yediğim için yerken aklıma geldi bunlardan 2 kutu alıp üzeindeki kağıtları matbaada yaptırıcam kağıtlar en fazla 5 lira bişey tutar 2 kutuda çikolata alıcam taş çatlasın 20 lirayı geçmez çikolatalrn tadıda cok güzel bu arada nacizanee fikrim yaptırmak isteyenleree bi öneri diyelim :))))
Eki Görüntüle 1404761
Benle yasit canim 23yasindaÇok ayıp ama yaaa gerçekten kınıyorum yaşı kaçtır sorması ayıp
Hayatim brnim mayis 28dogum tarihi ama tabi ne zaman gelecegini bilemeyiz ne zaman siparis wermeliyiz k cikolatayi bende haciseriften wericem sparis ama ne zaman wermeliyiz nisanda wersek bayatlarmi kiCanim haciserifin sitesini bi incele 32 adet 240 gr 26.90 kargo bedava ben ordan siparis etmeyi dusunuyorum hazirlamaya kalkarsansa da yine ayni hesabi bulacak gibi
çok küçük de değilmiş :) neyse sıkma canını canımBenle yasit canim 23yasinda
baktım cnm ama bu kutuda da 32 adet var baskılarını yan dükkanda yaptırıcam para vermicem yani o yüzden daha uygun diye dusundum ama sağol yinede :)))Canim haciserifin sitesini bi incele 32 adet 240 gr 26.90 kargo bedava ben ordan siparis etmeyi dusunuyorum hazirlamaya kalkarsansa da yine ayni hesabi bulacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?