2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar ankaradan gunaydınlarr bu da kız gobusu büyümüş mu??Eki Görüntüle 1404754
büyümez mi maşallahhhhhh kuzucuğa annesiiiiiiiiii

gunaydın cnm bende bol meyva yüklemesi yaptım ama tık yok gece cok hareketliydi yatıyor sanırım :))))
Benimki de gece hareket etti yorulmuş demek ki :)
Evet bence de kız ile erkek göbüşü farkediyor

Uyuyordur annesi güzelce bir kahvaltı ye yumurtayı da hüplet soluna yat bekle
Yedim canım Bala bayılıyor içim bayilana kadar yedim tık yok. Gerçi şimdi çok içerden bir hareket hissettim küçücük :)
Aaaa öyle mi canım bak onu ilk defa duyuyorum hareket saatlerine tam alisiyorum değiştiriyor saatleri
kuzum hareket etsin diye çok şekerli şeyler tüketme belki miniğin tatlı sevmiyodur annesi :) azcık dinlen bak nasıl tekme yiceksin
Dinleniyorum canım tembel olacak bu kız :)
senin ogluslarini yersem görürsün çok tatlılar kuzum

maşallah fit bir anne daha

Kuzum ben bi program indirdim play store dan bi Dr hazırlamış hamilelik rehberi diye orda bebisler bu hafta uyuyacak genelde yazıyor
Uyku Tulumu olacak desene babası gibi. Babasını da sabah zorla uyandiramadim cadı da uyanmiyo :)
Kızlar ankaradan gunaydınlarr bu da kız gobusu büyümüş mu??Eki Görüntüle 1404754
Oyy maşALLAH yerim o göbüsün icindekini :)

kızlar aranızda böyle cıkolata yaptıracaklar vardı herlde aksam arkadsa gittim bimden bu çikolataalardan almış 1 kutu 4.95 e içinde 32 tane flan war galiba bende bayağı bi yediğim için yerken aklıma geldi bunlardan 2 kutu alıp üzeindeki kağıtları matbaada yaptırıcam kağıtlar en fazla 5 lira bişey tutar 2 kutuda çikolata alıcam taş çatlasın 20 lirayı geçmez çikolatalrn tadıda cok güzel bu arada nacizanee fikrim yaptırmak isteyenleree bi öneri diyelim :))))

kızlar bi anda burnum kanamaya başladı çok korktum şimdi sizi daha iyi anlıyorum sag salım şu 3 ay da bıtseydı hayrlısıyla

Bal mı seviyoor bak sen cadıya afiyet olsun tatlım uyuyordur şimdi o öğle keyfi yapıyordur

Gunaydin kizlar biz temizlik yaptik persembe gunu dunde misafir gelecem demez mi gormcem ve eltikeri cok yorulduk asiri hemde belim agriyo
Ben de geçen hafta öyleydim canım bisürü misafir geldi hep. Her zamanda evi temizledikten sonra denk gelir bol bol dnlen bugün, sıcacık bir duş al keyif yap annesi :)

Sağol canım benim Allah razı olsun

Ben de geçen hafta öyleydim canım bisürü misafir geldi hep. Her zamanda evi temizledikten sonra denk gelir bol bol dnlen bugün, sıcacık bir duş al keyif yap annesi :)
Bekar gorumcemde saolsun bizde kaliyodu elini surmedi ne temizlige ne misafir hszirliklarina o ayri sinirlerimi bozdu insanlar ne kadar rahat ben bu halde gittigim yerde duramqm yardim ederim yani bu kadarda olmaz simdi uzandik teyzesi dinkeniyoruz

Bekar gorumcemde saolsun bizde kaliyodu elini surmedi ne temizlige ne misafir hszirliklarina o ayri sinirlerimi bozdu insanlar ne kadar rahat ben bu halde gittigim yerde duramqm yardim ederim yani bu kadarda olmaz simdi uzandik teyzesi dinkeniyoruz
Sinir oluyorum öyle duyarsız insanlara yaaa

Sinir oluyorum öyle duyarsız insanlara yaaa
Yerleri viledaliyorum ayaklarini cekernisin silicem dedim oturuyodu kalkti oteki koltukta oturmaya dewam etti ben ewi supurdum yerleri siliyoeum mutfakta kahwaltilik bilasiklar wardi toplamadi biliyomusun ekini surmedi bende mudana etmem soylemem onun terbiyesisligi

Çok ayıp ama yaaa gerçekten kınıyorum yaşı kaçtır sorması ayıp

Canim haciserifin sitesini bi incele 32 adet 240 gr 26.90 kargo bedava ben ordan siparis etmeyi dusunuyorum hazirlamaya kalkarsansa da yine ayni hesabi bulacak gibi

Canim haciserifin sitesini bi incele 32 adet 240 gr 26.90 kargo bedava ben ordan siparis etmeyi dusunuyorum hazirlamaya kalkarsansa da yine ayni hesabi bulacak gibi
Hayatim brnim mayis 28dogum tarihi ama tabi ne zaman gelecegini bilemeyiz ne zaman siparis wermeliyiz k cikolatayi bende haciseriften wericem sparis ama ne zaman wermeliyiz nisanda wersek bayatlarmi ki

baktım cnm ama bu kutuda da 32 adet var baskılarını yan dükkanda yaptırıcam para vermicem yani o yüzden daha uygun diye dusundum ama sağol yinede :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…