Ne demek canım ederiz tabi eşimin ailesi burda benim ailem akrabalarim orda bizim Bebiş bizi biraz bekletti 4 sene sonra geldiTeşekkürler canım al tabikii gerçekten zevkliymiş uğraşmak, ben seviyorum böyle şeyler yapmayı düğünümde ayakkabımı da kendim süslemiştim :)
Ohh maşallah tatlım bol bol mevlüdler yapılcak ne güzel yaa ben de gidebilsem de yapabilsem keşke ama çookk zorhayırlısı artık, mevlüdde bize de dua edersiniz
Anladım canım çok mantıklı ben de yapmak istiyorum ama karar veremedim bi de int vermem gerekiyor siparis i çünki yaşadığım yerde yok böyle şeyler güvenilir site varsa söylerseniz sevinirimKolonya koycam canım aslında çakıl çikolatalardan düşünüyordum ama kurabiye yapılcak yanında kolonya olsun istedim :)
Maşallah canım Allah bağışlasın bebişini ve hepimizin bebişleriniNe demek canım ederiz tabi eşimin ailesi burda benim ailem akrabalarim orda bizim Bebiş bizi biraz bekletti 4 sene sonra geldiilk torun da olunca kiymetli olacak Allah nasip ederse
Ben bulamadığım bazı malzemeleri mesela ikiz figürünü vs. cicek malzemeleri sitesinden sipariş ettim ve elime ulaştı, kapıda ödemesi de var güvenilir istiyorsan bu siteyi deneyebilirsin canım site sahibiyle tlf.da görüştü eşim, gayet ilgili bi beydi sağolsun yardımcı oldu bayaAnladım canım çok mantıklı ben de yapmak istiyorum ama karar veremedim bi de int vermem gerekiyor siparis i çünki yaşadığım yerde yok böyle şeyler güvenilir site varsa söylerseniz sevinirim
Canım bütün gün bakamadım geçmiş olsun ama kendini harab etme lütfen bak büyüyen bşi olsa bile dayanacağın noktaya kadar dayanırsın ama arkadaşımın ablası 6 cm kisle hamşle kaldı allahın izni iLe doğurdu allah izin verirse sana ve bebeğe bişi olmayacakCanım sayfalar xok çabuk ilerliyor bazen gozumuzden kaçıyor Rabbim hepimize acil şifalar versin
Sitenin adı yok canım bakayım ben de yazıncaMaşallah canım Allah bağışlasın bebişini ve hepimizin bebişlerinibizim de ilk torun olcaklar ama eşimin de benim de anne baba ayrı o yüzden biraz sıkıntı oluyor bu tür durumlarda, her biri ayrı ayrı evliler normalde iskenderunluyum akrabalar orada ama annem nevşehirde çok karışık yani bizim olay
Ben bulamadığım bazı malzemeleri mesela ikiz figürünü vs. cicek malzemeleri sitesinden sipariş ettim ve elime ulaştı, kapıda ödemesi de var güvenilir istiyorsan bu siteyi deneyebilirsin canım site sahibiyle tlf.da görüştü eşim, gayet ilgili bi beydi sağolsun yardımcı oldu baya
Kızlarr size duyduğum tavsiyeleri ileteyim. Ben son zamanlarda izne çıktım diye yürüyüş falan yapıyordum hayta hatırlıyorsanız geçenlerde kendimi zorlayıp baya bir ayakta kaldım bebişe bişeyler almak için dolaştığımız gün. Hissedemedim onu bir gün sonra bile. Neyse ablamla konuştum. Ablamın ilk hamileliğinde hiçbir sıkıntısı olmadığı halde sırf sağlıklı olmak adını çok yürümüş son 3 ay. Sürekli merdiven inmiş çıkmış Ve Yeğenim 8. Ayında doğdu. Neredeyse bir buçuk ay önce. Küvezde kaldı doğduğunda çok sıkıntı yaşadılar falan. Dr da bebiş ayakta durduğun için erken girmiş yola demişti. Sonuçta yer çekimi diye birşey var demiş doktoru. Sonra ikinci bebiş oldu ve bu sefer bol bol dinlendi ablam gerçekten hiç yormadı kendini yürüyüş falan da yapmadı 39. Haftada gayet sağlıklı doğdu bebişimiz.
Ben de Fatih'te Yaşadığım vakadan sonra dikkat etmeye karar verdim. Öyle sağlık spor kilo derdine kendimi çok yormıcam. Herşey bebeğim için. Tabiki sürkli oturmucam ama zorlamadan yapıcam herşeyimi. Yürüyüşü de bıraktım.
yok be ne kırılacam ..ama kendime kızmaya başladım..sağol cnm benimnoldu ki kırmak için demedim
maaalesef belli olsada izine cıkmadan stickerleri matbaa işlerini halletsm diyorum.Ben de Arca ya taktım ama mantıklı bi öneri gelirse değiştirebilrmIsminiz sizin de mi belli degil canımbizimde yok şu an. Kerem Göktuğ Göktürk var ama en çok aklımzda. Bana kalsa coktan koyardm da anlasamiyorz bir türlü.
Allah kabul etsin canım şimdiden sen güçlü bir annesin göreceksin bebişin turp gibi doğacak biz de seni seviyoruz duacınız canım :)Yasin okudum biraz daha iyiyim Allah'ın izniyle yarın kuran-ı kerim okumya başlıyacam doguma kadar hatmedecem inşaAllah..Allah hepinizden razı olsun inşaAllah hepinizi çok seviyorum
Ben de çok yürümüyorum canım günlük rutin hareketler işte...zaten iş yerim hareketli çok ayakta değilim ama yine de gün içinde hareket ediyorum o yüzden yürüyüş pek yapamıyorum.Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsinKızlarr size duyduğum tavsiyeleri ileteyim. Ben son zamanlarda izne çıktım diye yürüyüş falan yapıyordum hayta hatırlıyorsanız geçenlerde kendimi zorlayıp baya bir ayakta kaldım bebişe bişeyler almak için dolaştığımız gün. Hissedemedim onu bir gün sonra bile. Neyse ablamla konuştum. Ablamın ilk hamileliğinde hiçbir sıkıntısı olmadığı halde sırf sağlıklı olmak adını çok yürümüş son 3 ay. Sürekli merdiven inmiş çıkmış Ve Yeğenim 8. Ayında doğdu. Neredeyse bir buçuk ay önce. Küvezde kaldı doğduğunda çok sıkıntı yaşadılar falan. Dr da bebiş ayakta durduğun için erken girmiş yola demişti. Sonuçta yer çekimi diye birşey var demiş doktoru. Sonra ikinci bebiş oldu ve bu sefer bol bol dinlendi ablam gerçekten hiç yormadı kendini yürüyüş falan da yapmadı 39. Haftada gayet sağlıklı doğdu bebişimiz.
Ben de Fatih'te Yaşadığım vakadan sonra dikkat etmeye karar verdim. Öyle sağlık spor kilo derdine kendimi çok yormıcam. Herşey bebeğim için. Tabiki sürkli oturmucam ama zorlamadan yapıcam herşeyimi. Yürüyüşü de bıraktım.
Kesinlikle canım hoşlanmıyorlar çok ayakta durmaktan. Millet nasıl km lerde yürüyor anlamadım. Ben evde bile günlük işlerimi yaparken yoruluyorum artık yürüyüş falan yok zaten evde hareketliyim yeterince :)Ya canım kesinlikle katılıyorum sana ben de ablamlar bugün gidecek diye dün güzel bi yemek yiyelim dedik beraber 4 saate yakın kaldım ayakta ve gece hiç uyumadim bir gece önce hareketten uyumayan bebisim hiç hareket etmedi bende onu bekledim durdum çok az ve yavaştı hareketleri. Ters etki yapıyor ayakta fazla kalmak ben de o kadar kalmayacam artık zorlamayacam bi daha hic.
Aynen canım harekette sıkıntı yok ama saatlerce oturmadan ayakta kalmak çok yoruyor gerçekten aşağı iniyor bebiş. Yoksa hareket edelim tabiBen de çok yürümüyorum canım günlük rutin hareketler işte...zaten iş yerim hareketli çok ayakta değilim ama yine de gün içinde hareket ediyorum o yüzden yürüyüş pek yapamıyorum.Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
Ohhh gez gez annesi ben de gidicem ki annemeGünaydın mayisin en güzel ve fit anneleri bugün erken kalktık yine gezmeye gideceğiztoist cim yurumeyelım fazla demişsın ama ben hiperaktif bir anneyim yerimde duramıyorum ne olacak bu durumum bilemiyorum evde sürekli canım sıkılıyor bugün de arkadaşlar çağırdı ağırlaşmadan gel buluşalım diye hiç hayır diyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?