2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sağol cnm

Ben de doktoruma soracaktım uzman görüşü de önemli
Bak sen sıpalara yaa durun işte durduğunuz yerde yok illa çıkıcaz da çıkıcaz dinlenelim inşallah canım valla artık hanileyim ben keyfime bakarım moduna da girdim :)))

hakketten ya geçen kan alan hemsire bile erkek herlde dedi bnde cokmu belli oluyo dedim sivri herlde biraz

Evet bence de kız ile erkek göbüşü farkediyor

Günaydın kızlar nasılsınız. Benım kizce bugün hiç hareket etmedi şeker komasina girdim ama tık yok
Uyuyordur annesi güzelce bir kahvaltı ye yumurtayı da hüplet soluna yat bekle

Günaydın kızlar nasılsınız. Benım kizce bugün hiç hareket etmedi şeker komasina girdim ama tık yok
günaydın canım merak etme doktor yerı rahatsa harekt etmz demıştı bna bnımkıde tembel ama böyle olması daha ıyumıs harekt ettıkce asagı kayarmış bebek bide bnde dıkıs olnca cok yurumuyorum fena oluyorum baskı oluyo

Gunaydin kizlar biz temizlik yaptik persembe gunu dunde misafir gelecem demez mi gormcem ve eltikeri cok yorulduk asiri hemde belim agriyo

kuzum hareket etsin diye çok şekerli şeyler tüketme belki miniğin tatlı sevmiyodur annesi :) azcık dinlen bak nasıl tekme yiceksin

Oğluşlarımın cicileri ve bizim tasarımlarımız :) hazırlıklar başladıı, hadi Bismillah
senin ogluslarini yersem görürsün çok tatlılar kuzum

9 kiloluk gobisten gunaydınlarr büyümüsüz galiba :))))))
,Eki Görüntüle 1404616
maşallah fit bir anne daha

Kuzum ben bi program indirdim play store dan bi Dr hazırlamış hamilelik rehberi diye orda bebisler bu hafta uyuyacak genelde yazıyor

maşallah fit bir anne daha
hepimize maşallah cnm
gobeğin fazla büyümesi önemli değilde geçen bi arkadası gördüm kızlar 1 hafta aramız yüzü son zamanlarda şişer bi değişir ya insanın aynen öyle olmuş kıyamam dahada cok war inşallah hiçbirimiz öyle olmayız son zmana kadar

Kızlar ankaradan gunaydınlarr bu da kız gobusu büyümüş mu??Eki Görüntüle 1404754
aynı kız göbisi tostoparlacık masallah
geçen doktor yanındaki stajere tahmin et bakalım kızmı erkek mi diyor kızda ultrasona değil göbeğe bakıyorum doktor bey sivri olup olmadıgındn anlıyorm diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…