2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
baktım cnm ama bu kutuda da 32 adet var baskılarını yan dükkanda yaptırıcam para vermicem yani o yüzden daha uygun diye dusundum ama sağol yinede :)))
Ambalajlara para vermiceksen sadece cikolata parasi cok uyguna gelir sana canim benim sahsen oyle bir olasiligim yok:) haciserif o yuzden hesapli geliyor

kızlar bi anda burnum kanamaya başladı çok korktum şimdi sizi daha iyi anlıyorum sag salım şu 3 ay da bıtseydı hayrlısıyla

Burun kanamasina doktorum E vitamini eksikliginden oluyor dedi ve onun için ilaç verdi bana. onu kullanıyorum bende.

meraba kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm moral sıfır doktora giittik bugün herşey normal dedi ama bebek 2 hafta küçük hala birde ben çok kilo almışım almamak içn ne yapmalıyım acaba çok kötü oldum dikkat et dedi

bnımde aynıydı canım bn yumurta bulgur yogurda dayandım şimdi 1 hfta onde sen ekmegı kes bunyene engel olamazsın alma olarak ölçülersın

Canim belki gec dollenmedir hala ayni ise fark

2 hafta önce bir kaçırdım yazılanları 2 haftadır da yakalayamadım. Baktım yestısemıyorum once ıkıser sayfa sonra 5 er sayfada bir okudum ve sona ulaştım genel anlamıyla herkes ıyıymıs anladığım kadarıyla. alısverısler de hız kazanmış sankı:)

ben de gecen hafta mobılya baktım. henüz sitelere gidemedim. ankarada olup da sitelerden mobilya beğenen varsa mağaza isimlerini söyleyebilir mi?

bu arada dun aksam tuvaletten çıkarken peçeteye bı ıkı nokta kan geldı. sıldıkce yıne geldı. biz de panık olduk dr a gittik. bebiş iyiydi. kanama alanı da yoktu. vajinal kultur alındı. idrar testi yapıldı. idrardan bişi çıkmadı. vajinal da pzt çıkacak sonucu. idrardan sonra gelıyordu ama hastaneden geldikten sonra bir daha da olmadı. yalnız doktor muayene ederken yıne cok kasıldığımdan canım cok yandı hala da acıyo aşağısı. bikac güne geçer heralde. basına böyle bişi gelen olmuş muydu?

Canim benim bebegimde 10 gun kucuk. Basindan beri. Uzulme lutfen

doktor ona gene iyi dedi dikkatli beslen bol protein sebze meyve ye dedi klo çok almışım sizde kilo durumları nasıl kızlar çok kötüyüm iğne batırsam sönecek gibiyim
Canim bende on kilo aldım ama bebeğim sağlıklı olsun veririm diyorum sende sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…