Kizlar bu arada bsey soram size ben bebek icin aliswerise cikicam bu ay buyuk ihtimalle herseyini alip gelicem kac tane citcitli almaliyim toplam 0-1 ay kac tane 1-3ay kac tane alayim 5li takim 3takim war almistim bebek bakim seti ne aldiniz neyi oneriyosunuz sampuan pisik kremi falan kuwetini alicam hastane cikisi falan alicam gerekli olan seyler neler
Yok ne kucu ben ewlendim cocuk dogurcam oda bekar olabir ama totosunu tutup buyutmekle meskul eskiden takmazdim simdi takiyorum ister istemez hirmonlardan sanirim
Arkadaslar bebegim icin bebek arabasi alacagim uzun zamandir arastirip en uygununu buldum bi bakar misiniz bu siteden alisveris yapan arkadaşlarim var fiyati uygun diyorlar ama bilemedim
günaydın canım merak etme doktor yerı rahatsa harekt etmz demıştı bna bnımkıde tembel ama böyle olması daha ıyumıs harekt ettıkce asagı kayarmış bebek bide bnde dıkıs olnca cok yurumuyorum fena oluyorum baskı oluyo
Öyle mi oluyomus sahiden benimki aşırı kipirdak iki üc gündür biraz sakindi üzülüyodum ben de sevineyim madem bu duruma Demek hareket ettikce aşağı mı kayiyormus
Yok ne kucu ben ewlendim cocuk dogurcam oda bekar olabir ama totosunu tutup buyutmekle meskul eskiden takmazdim simdi takiyorum ister istemez hirmonlardan sanirim
Kızlarr size duyduğum tavsiyeleri ileteyim. Ben son zamanlarda izne çıktım diye yürüyüş falan yapıyordum hayta hatırlıyorsanız geçenlerde kendimi zorlayıp baya bir ayakta kaldım bebişe bişeyler almak için dolaştığımız gün. Hissedemedim onu bir gün sonra bile. Neyse ablamla konuştum. Ablamın ilk hamileliğinde hiçbir sıkıntısı olmadığı halde sırf sağlıklı olmak adını çok yürümüş son 3 ay. Sürekli merdiven inmiş çıkmış Ve Yeğenim 8. Ayında doğdu. Neredeyse bir buçuk ay önce. Küvezde kaldı doğduğunda çok sıkıntı yaşadılar falan. Dr da bebiş ayakta durduğun için erken girmiş yola demişti. Sonuçta yer çekimi diye birşey var demiş doktoru. Sonra ikinci bebiş oldu ve bu sefer bol bol dinlendi ablam gerçekten hiç yormadı kendini yürüyüş falan da yapmadı 39. Haftada gayet sağlıklı doğdu bebişimiz.
Ben de Fatih'te Yaşadığım vakadan sonra dikkat etmeye karar verdim. Öyle sağlık spor kilo derdine kendimi çok yormıcam. Herşey bebeğim için. Tabiki sürkli oturmucam ama zorlamadan yapıcam herşeyimi. Yürüyüşü de bıraktım.
Ben de sana katılıyorum toistcim geçen gün bayagi bi yürümüştm iki üç gün cok az hareket etti ve asagilardaydi hep. Simdi yeni yeni düzeldi. Artık gözüm korktu yürüyüşü en fazla onbes dk yaparm. Zaten evin icinde hareketliyiz iş güç derken. 32 34 ten sonra basliycam yürüyüşe. Evde ayakta kalmak zor gelmiyo ama dışarda yürüdüğüm zaman ağrı oluyo bide daha asagida hissediyorum o zaman.
Öyle mi oluyomus sahiden benimki aşırı kipirdak iki üc gündür biraz sakindi üzülüyodum ben de sevineyim madem bu duruma Demek hareket ettikce aşağı mı kayiyormus
canim ben de cok bilmiyorum ama internetten biraz baktigima gore kulaktan olcenler daha tutarli olcumler aliyormus. amerika'da amazon'da en cok satan atesolcer braun thermoscan 5 6500, kulaktan. ben de ondan aldim, hatta bir saat once elime gecti. temassiz olcenler kahhinda cok bir fikrim yok acikcasi. bi yerde cok saglikli sonuc vermediklerini ve olcum almanin zor oldugunu okumustum ama hangi markaydi, hangi modeldi hic hatirlamiyorum.
Selam canim. Bende ates olcer arastiricam ama bi kitapta okudum 2 yasina kadar kulaktan olcum yapmayin kulac ic yapisi hassas oluyormus bebeklerin diye.
ayy Allah korusun canım. Benimki de geceleri ve özellikle sabah 6 8 arası erkenden uyanıyo hiç durmuyo eşim ise gideceği vakit hep uyanik oluyo. Bugün elini koydu çok sert vuruyo artık tam erkek olmuş diyo :) bide akşamlari 8 11 arası öyle. Benim genelde hep belli saatlerde çok kipirdak oluyo sonra sakinlesiyo dönüyo hopluyo gerdiriyo bide sende de oluyo mu bazen gidikliyo gibi sanki içerden
ayy Allah korusun canım. Benimki de geceleri ve özellikle sabah 6 8 arası erkenden uyanıyo hiç durmuyo eşim ise gideceği vakit hep uyanik oluyo. Bugün elini koydu çok sert vuruyo artık tam erkek olmuş diyo :) bide akşamlari 8 11 arası öyle. Benim genelde hep belli saatlerde çok kipirdak oluyo sonra sakinlesiyo dönüyo hopluyo gerdiriyo bide sende de oluyo mu bazen gidikliyo gibi sanki içerden
bizimkininde saatleri war ama genelde gececi takılıyo gece yarısı wc ye flan kalktıgımda hareketli oluyo ben uyanıyorm diye rahatsız oluyo herlde bide hafif göbeğimin üstüne dogru yatınca cok vuruyor sanki yatağın altndan biri beni dürtüyo gibi.ben döndüğünü ilk hissettiğmde cok korktum dur cocugum boynuna dolican kordonu diyodm bizimki gıdıklamıyooo daha bilmiyomu ne gıdıklamayı
Hayatim brnim mayis 28dogum tarihi ama tabi ne zaman gelecegini bilemeyiz ne zaman siparis wermeliyiz k cikolatayi bende haciseriften wericem sparis ama ne zaman wermeliyiz nisanda wersek bayatlarmi ki
Acmadigin surece bisey olmaz canim mayis sonuysa dogum nisan sonunda ver siparisini hazirda olsun bende erkenden veeicem ins. Belli olmaz aniden olursa dogum hazir olsun