2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bu arada bsey soram size ben bebek icin aliswerise cikicam bu ay buyuk ihtimalle herseyini alip gelicem kac tane citcitli almaliyim toplam 0-1 ay kac tane 1-3ay kac tane alayim 5li takim 3takim war almistim bebek bakim seti ne aldiniz neyi oneriyosunuz sampuan pisik kremi falan kuwetini alicam hastane cikisi falan alicam gerekli olan seyler neler

çok küçük de değilmiş :) neyse sıkma canını canım
Yok ne kucu ben ewlendim cocuk dogurcam oda bekar olabir ama totosunu tutup buyutmekle meskul eskiden takmazdim simdi takiyorum ister istemez hirmonlardan sanirim

Arkadaslar bebegim icin bebek arabasi alacagim uzun zamandir arastirip en uygununu buldum bi bakar misiniz bu siteden alisveris yapan arkadaşlarim var fiyati uygun diyorlar ama bilemedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle mi oluyomus sahiden benimki aşırı kipirdak iki üc gündür biraz sakindi üzülüyodum ben de sevineyim madem bu duruma Demek hareket ettikce aşağı mı kayiyormus

Yok ne kucu ben ewlendim cocuk dogurcam oda bekar olabir ama totosunu tutup buyutmekle meskul eskiden takmazdim simdi takiyorum ister istemez hirmonlardan sanirim
biraz da vicdan meselesi canım sen orda hamile hamile temizlik yaparken onun yayması yanlış bir durum.

Ben de sana katılıyorum toistcim geçen gün bayagi bi yürümüştm iki üç gün cok az hareket etti ve asagilardaydi hep. Simdi yeni yeni düzeldi. Artık gözüm korktu yürüyüşü en fazla onbes dk yaparm. Zaten evin icinde hareketliyiz iş güç derken. 32 34 ten sonra basliycam yürüyüşe. Evde ayakta kalmak zor gelmiyo ama dışarda yürüdüğüm zaman ağrı oluyo bide daha asagida hissediyorum o zaman.

Öyle mi oluyomus sahiden benimki aşırı kipirdak iki üc gündür biraz sakindi üzülüyodum ben de sevineyim madem bu duruma Demek hareket ettikce aşağı mı kayiyormus
ozman benimki 1 aya kalmaz gelir

tövbe tövbeeeee :))
benmki geceleri cok hareketli yaa resmen takla atar gibi döndügünü hissediyorum
zamanında gelirler inşallah :))

Teşekkürler loafer

ozman benimki 1 aya kalmaz gelir

tövbe tövbeeeee :))
benmki geceleri cok hareketli yaa resmen takla atar gibi döndügünü hissediyorum
zamanında gelirler inşallah :))
ayy Allah korusun canım. Benimki de geceleri ve özellikle sabah 6 8 arası erkenden uyanıyo hiç durmuyo eşim ise gideceği vakit hep uyanik oluyo. Bugün elini koydu çok sert vuruyo artık tam erkek olmuş diyo :) bide akşamlari 8 11 arası öyle. Benim genelde hep belli saatlerde çok kipirdak oluyo sonra sakinlesiyo dönüyo hopluyo gerdiriyo bide sende de oluyo mu bazen gidikliyo gibi sanki içerden

bizimkininde saatleri war ama genelde gececi takılıyo gece yarısı wc ye flan kalktıgımda hareketli oluyo ben uyanıyorm diye rahatsız oluyo herlde bide hafif göbeğimin üstüne dogru yatınca cok vuruyor sanki yatağın altndan biri beni dürtüyo gibi.ben döndüğünü ilk hissettiğmde cok korktum dur cocugum boynuna dolican kordonu diyodm bizimki gıdıklamıyooo daha bilmiyomu ne gıdıklamayı

Hayatim brnim mayis 28dogum tarihi ama tabi ne zaman gelecegini bilemeyiz ne zaman siparis wermeliyiz k cikolatayi bende haciseriften wericem sparis ama ne zaman wermeliyiz nisanda wersek bayatlarmi ki
Acmadigin surece bisey olmaz canim mayis sonuysa dogum nisan sonunda ver siparisini hazirda olsun bende erkenden veeicem ins. Belli olmaz aniden olursa dogum hazir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…