2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim siklikla oldu canim ama anlamlandiramadi drsuan yok sukurki kan gorunce tedirgin oluyorum

doktor normal dedi bi haftayı kapatmışız ama kiloma takıldı sağlıklı beslen dedi bundan sonra nasıl daha az kilo alabilirm acaba ya
bebeğin büyümesinde yumurta çok önemli her sabah 2 haşlanmış yumurta ye tereyağ zeytin ye meyve öğünlerinde en azından günde bir muz ye bol yoğurt peynir çökelek ye bebeğin farkı kapatacaktır inşallah
kilon içinde sürekli su iç tuzu kes vücudundaki ödem atılacaktır
ekmeği azalt hatta kahvaltı dışında yeme bence
ben böyle yapıyorum fazla kilo almadım

Benimde geçenlerde temizlik yaptıktan sonra iç çamaşırında görmüştüm kan.baya da kanamış.ki o gün doktor randevum vardı doktor da telaşlandı.ama ben anladım doktora söyleyemedim ama vajinal muayene yaptırmadım.devam ederse gel dedi ama şükür bişey olmadı.akıntıyla falan gelmiyorsa sorun yapma.kuldan tüyden kaynaklanmış olabilir.

doktor ona gene iyi dedi dikkatli beslen bol protein sebze meyve ye dedi klo çok almışım sizde kilo durumları nasıl kızlar çok kötüyüm iğne batırsam sönecek gibiyim
Ben de çok kilo aldım canım üzme kendini dogumdan sonra verirsin bebislermz hayrlsyla dogsun da sagliklica. Bugday cavdar kepek ekmegi gibi ekmekler ye fazla yedirmiyo hem de tok tutuyo ben de üç haftadr öyle yapıyorm. Aciktigin zaman meyve falan ye geceleri.

Kizlar bebeimin hareketleri resmen kasiklarimda gene temiskik misafir falan kendimi yordum heralde assadan cikacak sanki ama sanci falan yok sadece haraketler assada bgunden beri

doktor normal dedi bi haftayı kapatmışız ama kiloma takıldı sağlsık ı beslen dedi bundan sonra nasıl daha az kilo alabilirm acaba ya
Tatli makarna pilav hamur kurabiye ekmek vs tuketmezsen canim asiri olmaz meyve sebze agirlikli beslen ogunlerini sık ve az ye

Yuh ya o neymiş öyle canım.biz bu halimizde otur otur diyolar da oturamıyoruz birşeyin ucundan tutuyoruz.ayıp etmiş gerçekten.ben olsam lafımı sokardım ama kesin.çok terbiyesizce bir hareket bence.

Kızlar kızım hâlâ doğru düzgün hareket etmedi sabahtan beri ya bir kere ya 2 kere korkuyorum

Misafirlikteyiz canım ama moralim sıfır kalkıp eve gitmek istiyorum aglayasim var ya
Canim ya hepimize bazen oluyor sakin ol eve gittiginde sessizce uzan hissedersin uyuyorda olabilir buyuk olasilikla sirti donuk ve hisssetmiyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…