2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yuh ya o neymiş öyle canım.biz bu halimizde otur otur diyolar da oturamıyoruz birşeyin ucundan tutuyoruz.ayıp etmiş gerçekten.ben olsam lafımı sokardım ama kesin.çok terbiyesizce bir hareket bence.
Bnde normalde kndimi ezdirmem lafimida esirgemem ama gun gelicek illaki bide bisde kaliyo calisiyo isten gec ciktigi zaman bize geliyo Allah biliyo ya hic istemiyorum gelmesini

hepsini deneyeceğm canım çok sağol bakalım bir ay sonra nasıl olcak

canım gece yemek yemem yok ama hamileyim diye çok misafirliğe çağırıldım hep hamur işi yedim bide kış ya evdeyiiz yürüyüş yapmıyorum sen kaç kilo aldın

Kızlar kızım hâlâ doğru düzgün hareket etmedi sabahtan beri ya bir kere ya 2 kere korkuyorum
Canim merak etme
Bazi gunler benimki de hic hareket etmiyor. Ama bi sonraki gun kipir kipir. Sekerli seyler bebegi hareketlendirir derler ama...dene istersen..

Canim merak etme
Bazi gunler benimki de hic hareket etmiyor. Ama bi sonraki gun kipir kipir. Sekerli seyler bebegi hareketlendirir derler ama...dene istersen..
Canım şekerim yüksek çıkacak sanırım o derece yedim tık yok. Yarın da etmezse acile gidicem
Canim ya hepimize bazen oluyor sakin ol eve gittiginde sessizce uzan hissedersin uyuyorda olabilir buyuk olasilikla sirti donuk ve hisssetmiyorsundur
Inşallah canım yarın da etmezse acile gidicem

Buda bizim gobegimiz esimin tabiriyle oburiks gobegi

Hadi bu da benden
maşallah size çok tatlisiniz

Kızlar kızım hâlâ doğru düzgün hareket etmedi sabahtan beri ya bir kere ya 2 kere korkuyorum
Kuzu bende de oluyor arkasını dönüyor hissediyorum o günler, üzme kendini lutfen

güzel günlerde kullanın

Canım şekerim yüksek çıkacak sanırım o derece yedim tık yok. Yarın da etmezse acile gidicem

Mutlaka sen tedbirini alip git Allahin izniyle busey yoktur git yarin icin rahat etsin canim

Canım benimki çok kipirdak olmasına ragmen bazen oluyo uzun süre hareket etmedigi oluyo. Arkasini dönmüştür yine hareket ediyodur ama sen hissetmiyosundur. Sağlık ocagna falan git kalp atışını dinle sabah en azından için rahatlar. Hem bir iki kere hissetmişsin

canım gece yemek yemem yok ama hamileyim diye çok misafirliğe çağırıldım hep hamur işi yedim bide kış ya evdeyiiz yürüyüş yapmıyorum sen kaç kilo aldın
Ben 9 almistim canım. Üç haftadır tartilmadim bikac kilo daha almisimdir kesin. Sen kac aldınki. Veririz canm üzülme hamur işi tatlı ekmek fazla yeme madem.

arkadaşım yere yat sağa dön biraz kal sonra ağzı yukarı yat biraz dur sola yat biraz kal sonra geri düz yat elini karnına koy bu arada hissetmeye çalış eğer yine tık yoksa bi doktorunu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…