Bnde normalde kndimi ezdirmem lafimida esirgemem ama gun gelicek illaki bide bisde kaliyo calisiyo isten gec ciktigi zaman bize geliyo Allah biliyo ya hic istemiyorum gelmesiniYuh ya o neymiş öyle canım.biz bu halimizde otur otur diyolar da oturamıyoruz birşeyin ucundan tutuyoruz.ayıp etmiş gerçekten.ben olsam lafımı sokardım ama kesin.çok terbiyesizce bir hareket bence.
hepsini deneyeceğm canım çok sağol bakalım bir ay sonra nasıl olcakbebeğin büyümesinde yumurta çok önemli her sabah 2 haşlanmış yumurta ye tereyağ zeytin ye meyve öğünlerinde en azından günde bir muz ye bol yoğurt peynir çökelek ye bebeğin farkı kapatacaktır inşallah
kilon içinde sürekli su iç tuzu kes vücudundaki ödem atılacaktır
ekmeği azalt hatta kahvaltı dışında yeme bence
ben böyle yapıyorum fazla kilo almadım
Gule gule giysin minnoslar kuzum bu musluklu damacan nersen kaca aldin cok hos musEki Görüntüle 1405491 Eki Görüntüle 1405497 Eki Görüntüle 1405501 Eki Görüntüle 1405504 Eki Görüntüle 1405508 Eki Görüntüle 1405511 Eki Görüntüle 1405522 Bunlarda benim aldiklarim aldigim pike ve pijamam ilk iki resimde digerleri bebisin birde musluklu damacanam:)
canım gece yemek yemem yok ama hamileyim diye çok misafirliğe çağırıldım hep hamur işi yedim bide kış ya evdeyiiz yürüyüş yapmıyorum sen kaç kilo aldınBen de çok kilo aldım canım üzme kendini dogumdan sonra verirsin bebislermz hayrlsyla dogsun da sagliklica. Bugday cavdar kepek ekmegi gibi ekmekler ye fazla yedirmiyo hem de tok tutuyo ben de üç haftadr öyle yapıyorm. Aciktigin zaman meyve falan ye geceleri.
Canim merak etmeKızlar kızım hâlâ doğru düzgün hareket etmedi sabahtan beri ya bir kere ya 2 kere korkuyorum
Bebeğin kıyafetlerin e bayıldım hepsi çok güzel canım pijama yi nerden aldınEki Görüntüle 1405491 Eki Görüntüle 1405497 Eki Görüntüle 1405501 Eki Görüntüle 1405504 Eki Görüntüle 1405508 Eki Görüntüle 1405511 Eki Görüntüle 1405522 Bunlarda benim aldiklarim aldigim pike ve pijamam ilk iki resimde digerleri bebisin birde musluklu damacanam:)
Canım şekerim yüksek çıkacak sanırım o derece yedim tık yok. Yarın da etmezse acile gidicemCanim merak etme
Bazi gunler benimki de hic hareket etmiyor. Ama bi sonraki gun kipir kipir. Sekerli seyler bebegi hareketlendirir derler ama...dene istersen..
Inşallah canım yarın da etmezse acile gidicemCanim ya hepimize bazen oluyor sakin ol eve gittiginde sessizce uzan hissedersin uyuyorda olabilir buyuk olasilikla sirti donuk ve hisssetmiyorsundur
Eki Görüntüle 1405491 Eki Görüntüle 1405497 Eki Görüntüle 1405501 Eki Görüntüle 1405504 Eki Görüntüle 1405508 Eki Görüntüle 1405511 Eki Görüntüle 1405522 Bunlarda benim aldiklarim aldigim pike ve pijamam ilk iki resimde digerleri bebisin birde musluklu damacanam:)
Buda bizim gobegimiz esimin tabiriyle oburiks gobegi
maşallah sizeHadi bu da benden
Kuzu bende de oluyor arkasını dönüyor hissediyorum o günler, üzme kendini lutfenKızlar kızım hâlâ doğru düzgün hareket etmedi sabahtan beri ya bir kere ya 2 kere korkuyorum
güzel günlerde kullanınEki Görüntüle 1405491 Eki Görüntüle 1405497 Eki Görüntüle 1405501 Eki Görüntüle 1405504 Eki Görüntüle 1405508 Eki Görüntüle 1405511 Eki Görüntüle 1405522 Bunlarda benim aldiklarim aldigim pike ve pijamam ilk iki resimde digerleri bebisin birde musluklu damacanam:)
Mutlaka sen tedbirini alip git Allahin izniyle busey yoktur git yarin icin rahat etsin canimCanım şekerim yüksek çıkacak sanırım o derece yedim tık yok. Yarın da etmezse acile gidicem
Inşallah canım yarın da etmezse acile gidicem
Tesekkurler canimGule gule kullanin canimm hepsi cok guEllerr
Tesekkurler canimmaşallah sizeçok tatlisiniz
Kuzu bende de oluyor arkasını dönüyor hissediyorum o günler, üzme kendini lutfen
güzel günlerde kullanın
Canım benimki çok kipirdak olmasına ragmen bazen oluyo uzun süre hareket etmedigi oluyo. Arkasini dönmüştür yine hareket ediyodur ama sen hissetmiyosundur. Sağlık ocagna falan git kalp atışını dinle sabah en azından için rahatlar. Hem bir iki kere hissetmişsinKızlar kızım hâlâ doğru düzgün hareket etmedi sabahtan beri ya bir kere ya 2 kere korkuyorum
Ben 9 almistim canım. Üç haftadır tartilmadim bikac kilo daha almisimdir kesin. Sen kac aldınki. Veririz canm üzülme hamur işi tatlı ekmek fazla yeme madem.canım gece yemek yemem yok ama hamileyim diye çok misafirliğe çağırıldım hep hamur işi yedim bide kış ya evdeyiiz yürüyüş yapmıyorum sen kaç kilo aldın
Cicilerinz pek tatlı anne kız Güle güle kullanın canım :)Eki Görüntüle 1405491 Eki Görüntüle 1405497 Eki Görüntüle 1405501 Eki Görüntüle 1405504 Eki Görüntüle 1405508 Eki Görüntüle 1405511 Eki Görüntüle 1405522 Bunlarda benim aldiklarim aldigim pike ve pijamam ilk iki resimde digerleri bebisin birde musluklu damacanam:)
15 kilo almışım canım ben rekor bende sanırım ilk hamileliğimde toplam 10almıştımBen 9 almistim canım. Üç haftadır tartilmadim bikac kilo daha almisimdir kesin. Sen kac aldınki. Veririz canm üzülme hamur işi tatlı ekmek fazla yeme madem.
Tesekkurler canim:)Cicilerinz pek tatlı anne kız Güle güle kullanın canım :)
arkadaşım yere yat sağa dön biraz kal sonra ağzı yukarı yat biraz dur sola yat biraz kal sonra geri düz yat elini karnına koy bu arada hissetmeye çalış eğer yine tık yoksa bi doktorunu araCanım şekerim yüksek çıkacak sanırım o derece yedim tık yok. Yarın da etmezse acile gidicem
Inşallah canım yarın da etmezse acile gidicem
Canim ya o çiçekli kıyafet e bayıldım needen aldın kaca aldin çok güzel aldığın şeyler Güle güle kullanınEki Görüntüle 1405491 Eki Görüntüle 1405497 Eki Görüntüle 1405501 Eki Görüntüle 1405504 Eki Görüntüle 1405508 Eki Görüntüle 1405511 Eki Görüntüle 1405522 Bunlarda benim aldiklarim aldigim pike ve pijamam ilk iki resimde digerleri bebisin birde musluklu damacanam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?