2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim ya o çiçekli kıyafet e bayıldım needen aldın kaca aldin çok güzel aldığın şeyler Güle güle kullanın
Canim ya o çiçekli kıyafet e bayıldım needen aldın kaca aldin çok güzel aldığın şeyler Güle güle kullanın
Tesekkurler canim kalpli olanmi digerimi iki parca altust omu

maşallah size çok tatlisiniz

Kuzu bende de oluyor arkasını dönüyor hissediyorum o günler, üzme kendini lutfen

güzel günlerde kullanın
Ilk defa öyle oluyor canım içim sıkıldı valla nefes alamıyorum artik
Mutlaka sen tedbirini alip git Allahin izniyle busey yoktur git yarin icin rahat etsin canim
Tamam canım teşekkür ederim
Evet bir iki kere hissettim uzaktan gibi
arkadaşım yere yat sağa dön biraz kal sonra ağzı yukarı yat biraz dur sola yat biraz kal sonra geri düz yat elini karnına koy bu arada hissetmeye çalış eğer yine tık yoksa bi doktorunu ara
Teşekkürler canım Denicem eve gider gitmez

Ilk defa öyle oluyor canım içim sıkıldsıkalla nefes alamıyorum artik

Tamam canım teşekkür ederim

Evet bir iki kere hissettim uzaktan gibi

Teşekkürler canım Denicem eve gider gitmez
Uzaktan hissediyorsan mutlaka arkasini donmus iceri atiyordur tekmeyi canim bende cok sık olur .senin cadicik seni korkuttu ins daha net sekilde hissedersin

Kızlar iyi akşamlar,
Bugün oğluşu görmeye gittik 1050 gram olmuş. Bir hafta öndeymiş toramanım. Medipole eski doktoruma gittim tekrar. Bezmialem bana göre değil anladım ki. Pijamayla gwceliğimi de aldım bugün. Terlik de trendyoldan sipariş ettim. Şekerlerimi paylaşmış mıydım bu arada?

Eklentiler

• image.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 119
  • image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 121
  • image.webp
    83,6 KB · Görüntüleme: 117
Misafirlikteyiz canım ama moralim sıfır kalkıp eve gitmek istiyorum aglayasim var ya
Sırtüstü dümdüz yat karnını dürt biraz hızlıca bi kaç kere. Ben de bazen uzun süre hissetmiyorum sırtüstü yatınca kıpırdıyor mutlaka. Stres yapma canım bi şeyi yoktur allahın izniyle

Canım şekerim yüksek çıkacak sanırım o derece yedim tık yok. Yarın da etmezse acile gidicem

Inşallah canım yarın da etmezse acile gidicem

Canim bide ac kalmayi denesen. Benim karnim acken daha cok tekme yiyorum. Doyunca uyuyor benimki tik yok. Soda ic bide

Uzaktan hissediyorsan mutlaka arkasini donmus iceri atiyordur tekmeyi canim bende cok sık olur .senin cadicik seni korkuttu ins daha net sekilde hissedersin
Inşallah öyledir canım zaman ilerledikçe kaybetme korkusu mahvediyor insanı Allah korusun siz de olmasaniz kafayı yerim kesin.
Sırtüstü dümdüz yat karnını dürt biraz hızlıca bi kaç kere. Ben de bazen uzun süre hissetmiyorum sırtüstü yatınca kıpırdıyor mutlaka. Stres yapma canım bi şeyi yoktur allahın izniyle
Denicem bunu da canım teşekkür ederim
Canim bide ac kalmayi denesen. Benim karnim acken daha cok tekme yiyorum. Doyunca uyuyor benimki tik yok. Soda ic bide
Bişey yemicem artık canım. Soda var iciyim hemen peki sodanin ne etkisi var ki

Güle güle kullan canım dün eşim getirdi Kalitesini de çok beğendim

terliği nasıl aldın canımm

Bende taç terliği önceden almıştım kapı süsü sipariş verecem yakında

Şekerlerini instagramdan gördüm çok beğendim

Birazda rahatla canim bence artik bisey deneme yat dinlen ins sabaha hersey rutine doner olmadi hemen dr a git rahatla

Evet canim cam lohusa serbeti icin cesmeli onu suslicem daha son halini paylasirim ins.eminonunden aldim 80tl
İstanbulda olmanin awantaji iste hayatim bebde bakinayim bakayim bulabilcekmiyim hastanedemi kullanicaksin onu ewde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…