Canim ya o çiçekli kıyafet e bayıldım needen aldın kaca aldin çok güzel aldığın şeyler Güle güle kullanın
Tesekkurler canim kalpli olanmi digerimi iki parca altust omuCanim ya o çiçekli kıyafet e bayıldım needen aldın kaca aldin çok güzel aldığın şeyler Güle güle kullanın
Ilk defa öyle oluyor canım içim sıkıldı valla nefes alamıyorum artikmaşallah sizeçok tatlisiniz
Kuzu bende de oluyor arkasını dönüyor hissediyorum o günler, üzme kendini lutfen
güzel günlerde kullanın
Tamam canım teşekkür ederimMutlaka sen tedbirini alip git Allahin izniyle busey yoktur git yarin icin rahat etsin canim
Evet bir iki kere hissettim uzaktan gibiCanım benimki çok kipirdak olmasına ragmen bazen oluyo uzun süre hareket etmedigi oluyo. Arkasini dönmüştür yine hareket ediyodur ama sen hissetmiyosundur. Sağlık ocagna falan git kalp atışını dinle sabah en azından için rahatlar. Hem bir iki kere hissetmişsin
Teşekkürler canım Denicem eve gider gitmezarkadaşım yere yat sağa dön biraz kal sonra ağzı yukarı yat biraz dur sola yat biraz kal sonra geri düz yat elini karnına koy bu arada hissetmeye çalış eğer yine tık yoksa bi doktorunu ara
Uzaktan hissediyorsan mutlaka arkasini donmus iceri atiyordur tekmeyi canim bende cok sık olur .senin cadicik seni korkuttu ins daha net sekilde hissedersinIlk defa öyle oluyor canım içim sıkıldsıkalla nefes alamıyorum artik
Tamam canım teşekkür ederim
Evet bir iki kere hissettim uzaktan gibi
Teşekkürler canım Denicem eve gider gitmez
52 olandan az farklı bu bende sevdim
Ya en saglikli sonuclar makattan alinan olcumlermis ama ben kiyamam. O yuzden kulaktan olcen thermometre aldim.
Sırtüstü dümdüz yat karnını dürt biraz hızlıca bi kaç kere. Ben de bazen uzun süre hissetmiyorum sırtüstü yatınca kıpırdıyor mutlaka. Stres yapma canım bi şeyi yoktur allahın izniyleMisafirlikteyiz canım ama moralim sıfır kalkıp eve gitmek istiyorum aglayasim var ya
Eki Görüntüle 1405491 Eki Görüntüle 1405497 Eki Görüntüle 1405501 Eki Görüntüle 1405504 Eki Görüntüle 1405508 Eki Görüntüle 1405511 Eki Görüntüle 1405522 Bunlarda benim aldiklarim aldigim pike ve pijamam ilk iki resimde digerleri bebisin birde musluklu damacanam:)
Canım şekerim yüksek çıkacak sanırım o derece yedim tık yok. Yarın da etmezse acile gidicem
Inşallah canım yarın da etmezse acile gidicem
Saol canim ne renk aldinGule gule kullan canim. Sabahlikli takimindan bende aldim
Saol canim ne renk aldin
Canim aldigin cam mi cesmee gbi olan sey nerden aldin kaca aldinTesekkurler canim:)
Inşallah öyledir canım zaman ilerledikçe kaybetme korkusu mahvediyor insanı Allah korusun siz de olmasaniz kafayı yerim kesin.Uzaktan hissediyorsan mutlaka arkasini donmus iceri atiyordur tekmeyi canim bende cok sık olur .senin cadicik seni korkuttu ins daha net sekilde hissedersin
Denicem bunu da canım teşekkür ederimSırtüstü dümdüz yat karnını dürt biraz hızlıca bi kaç kere. Ben de bazen uzun süre hissetmiyorum sırtüstü yatınca kıpırdıyor mutlaka. Stres yapma canım bi şeyi yoktur allahın izniyle
Bişey yemicem artık canım. Soda var iciyim hemen peki sodanin ne etkisi var kiCanim bide ac kalmayi denesen. Benim karnim acken daha cok tekme yiyorum. Doyunca uyuyor benimki tik yok. Soda ic bide
Güle güle kullan canım dün eşim getirdi Kalitesini de çok beğendimKızlar iyi akşamlar,
Bugün oğluşu görmeye gittik 1050 gram olmuş. Bir hafta öndeymiş toramanım. Medipole eski doktoruma gittim tekrar. Bezmialem bana göre değil anladım ki. Pijamayla gwceliğimi de aldım bugün. Terlik de trendyoldan sipariş ettim. Şekerlerimi paylaşmış mıydım bu arada?
:)) yani benimkide soru:) gule gule kullan canimTabiki pembee :))
Evet canim cam lohusa serbeti icin cesmeli onu suslicem daha son halini paylasirim ins.eminonunden aldim 80tlCanim aldigin cam mi cesmee gbi olan sey nerden aldin kaca aldin
Birazda rahatla canim bence artik bisey deneme yat dinlen ins sabaha hersey rutine doner olmadi hemen dr a git rahatlaInşallah öyledir canım zaman ilerledikçe kaybetme korkusu mahvediyor insanı Allah korusun siz de olmasaniz kafayı yerim kesin.
Denicem bunu da canım teşekkür ederim
Bişey yemicem artık canım. Soda var iciyim hemen peki sodanin ne etkisi var ki
Pijamayi lohusa sepetinde gormustum ama gidip magazasinda gorerek aldim eminonundeEki Görüntüle 1405602
İstanbulda olmanin awantaji iste hayatim bebde bakinayim bakayim bulabilcekmiyim hastanedemi kullanicaksin onu ewde miEvet canim cam lohusa serbeti icin cesmeli onu suslicem daha son halini paylasirim ins.eminonunden aldim 80tl
Ikişi de çok güzel canım bayıldım ikisinide istiyorum :)Tesekkurler canim kalpli olanmi digerimi iki parca altust omu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?