Buda bizim gobegimiz esimin tabiriyle oburiks gobegi
Sizinki de çok güzel annesi maşallah :)Hadi bu da benden
Ben de sana katılıyorum toistcim geçen gün bayagi bi yürümüştm iki üç gün cok az hareket etti ve asagilardaydi hep. Simdi yeni yeni düzeldi. Artık gözüm korktu yürüyüşü en fazla onbes dk yaparm. Zaten evin icinde hareketliyiz iş güç derken. 32 34 ten sonra basliycam yürüyüşe. Evde ayakta kalmak zor gelmiyo ama dışarda yürüdüğüm zaman ağrı oluyo bide daha asagida hissediyorum o zaman.
Eki Görüntüle 1405491 Eki Görüntüle 1405497 Eki Görüntüle 1405501 Eki Görüntüle 1405504 Eki Görüntüle 1405508 Eki Görüntüle 1405511 Eki Görüntüle 1405522 Bunlarda benim aldiklarim aldigim pike ve pijamam ilk iki resimde digerleri bebisin birde musluklu damacanam:)
Kızlar iyi akşamlar,
Bugün oğluşu görmeye gittik 1050 gram olmuş. Bir hafta öndeymiş toramanım. Medipole eski doktoruma gittim tekrar. Bezmialem bana göre değil anladım ki. Pijamayla gwceliğimi de aldım bugün. Terlik de trendyoldan sipariş ettim. Şekerlerimi paylaşmış mıydım bu arada?
Hastaneye bi gecelik takimi bide bunu koyucam canim.kalitesi guzel lohusa sepetinden siparis verebilirsin bende onlarin magazasindan aldim canimİstanbulda olmanin awantaji iste hayatim bebde bakinayim bakayim bulabilcekmiyim hastanedemi kullanicaksin onu ewde mi
Faydali bilgiler sagol canimKızlar bugün yeni bisürü şey öğrendim
Öncelikle doğumdan sonra gecelik alacaklar için sezeryan olursan karnımız yüne şiş oluyormuş. Karnın hemen iniyor ona göre al geceliğini diyenlere inanmayın. Normal doğumda bile hemen inmiyormuş bilginiz olsun.
Bir de o yıkama küvetlerinden almak istemiyorum. Bugün Uygulamalı öğrendim. Siz veya eşiniz duşakabinde, küvette bağdaş oturup bebişi yatırıyor bacaklarına ve tutuyor. Diğeri de yıkıyor. Önce Sırt üstü yıkıyoruz. Ve hızlı oluyoruz. Dirseğimizde sıcaklık Kontrolü yaoabiliriz. Kol altı popo arası bacak arası hemen yıkanıyor bu sefer yüz üstü. Önce boyundan aşağı ve boyun. En son kafa ce hızlıca su döküp çıkarıyoruz. Toplamda 5 dk bile sürmüyor. Çnkü hemen üşüyorlarmış
Yumuşatıcı kesinlikle kullanmamak gerekiyormuş bebişe. Yine siz araştırın tabi. Bebişlerin beli Ayakları ve başı çok üşürmüş. Bir de sürekli şapka takarsanız başı Konak diye döküntülü bir duum var ondan oluyormuş. Konak olursa bebeğiniz ki olan çokmuş. Zeytinyağıyla geçiyormuş. Bebişi hergün hızlıca yıkarsanız Bağışıklık sistemi daha kuvvetli olurmuş. Zaten Sıcakta doğurcan.
Bunlar hep tecrübeli annelerin ortak fikirleri. Çevremde normalden çok memnun kalanda var. Sezeryandan çok memnun kalan da.
Kalpli 5 parca canim aziz bebeden aldim 40 tl digeri eminonu havuzluhandan 25 e aldimIkişi de çok güzel canım bayıldım ikisinide istiyorum :)
Senin kızın çok şanslı ama ya çok cici şeyler örüyorsun annesi :)Kızıma bunu örmeye başladım
toist kuzu ne yaptin, Sakız çiğnesene patlat citirdat bizde çok işe yariyorEki Görüntüle 1405780
Teşeklürler ben yıkama konusunda çok heyecanlıyım sanırımFaydali bilgiler sagol canim
Tesekkurler canim pikeyi yogun bir pazarlikla 230 a aldim :) canim bende cok begenerek aldimÇok güzel maşallah annesi :)
Sizinki de çok güzel annesi maşallah :)
Evet canım ben de yürüyüş yapmıcam 35 ten sonra hurma ve kegel egzersizleri varmış onu denicem. Zaten dediğin gibi evde zor gelmiyor ama dışarda 5 dk yürüsem ayaklarım sızlıyor. Ben mi abartıyorum anlamadım. Bir de artık illa da normal demiyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum.
Zevkine bayıldım çoraplar ve ikili takımdan bende de var ;-) çok benzettim kendi zevkime. Pikeye ve geceliğine dr bayıldım. Hepsini güle güle kullanın canım, pikeyi ne kadar aldın acaba?
Maşallah annesi daha da büyüsün inşallah.
Gecelikdaş olduk seninle de :)
Güle güle kullan. Hepsini inşallah :)
Çok güzel canım Eminönü'nden miTesekkurler canim pikeyi yogun bir pazarlikla 230 a aldim :) canim bende cok begenerek aldim
Internetten bulabilirsin ama daha pahalidir.benim aldigimda 100 tl idi 80 e biraktiİstanbulda olmanin awantaji iste hayatim bebde bakinayim bakayim bulabilcekmiyim hastanedemi kullanicaksin onu ewde mi
Sağol tatlım ben ben de özlüyorum ki seni göremeyince hemensaol yavrum ; )) kız aklım fikrim sende :uykum geldi kafam gitti, @Ariver ne yaptin
Hatlar karisti canim:)) sen cesmeliden bahsetmissin internettede bulabilirsin aynisi var canim ama biraz daha pahali bende bunu 100 dedi 80 e birakti adam hastanede kullanicam canim mevlit yaparsam evdede kullanirimİstanbulda olmanin awantaji iste hayatim bebde bakinayim bakayim bulabilcekmiyim hastanedemi kullanicaksin onu ewde mi
Evet fincancilar cad uzerinde bi magazadan aldim nettede var aynisi armes home da ama nette daha pahaliÇok güzel canım Eminönü'nden mi
Evet evet kalitesi çok güzel diğer model daha sadeydi güpürsüz daha kibar geldi ama bu da çok güzel sizde görünce de beğenmiştim gerçeği de çok güzelmiş. Terliği normal twiggyden aldım mavi üstünde köpek var. O süslülerden ben yapıcam ya. Madame cocoda satılıyor banyo terlikleri ben geçen aldım hatta kendime pudrasını. Onun beyazından alıp şekerciye gittiğimde üstüne de çiçekli falan bi süs bakıcam. Silikonla yapıştırrım ya da dikerim duruma göre. Bunları 100 tane almıştım bi 15 tanesi eğitim zaiyatı olduGüle güle kullan canım dün eşim getirdi Kalitesini de çok beğendim
terliği nasıl aldın canımm
Bende taç terliği önceden almıştım kapı süsü sipariş verecem yakında
Şekerlerini instagramdan gördüm çok beğendim
Evet birbirimizi geceliklerden tanırız hastanelerde denk gelirsekÇok güzel maşallah annesi :)
Sizinki de çok güzel annesi maşallah :)
Evet canım ben de yürüyüş yapmıcam 35 ten sonra hurma ve kegel egzersizleri varmış onu denicem. Zaten dediğin gibi evde zor gelmiyor ama dışarda 5 dk yürüsem ayaklarım sızlıyor. Ben mi abartıyorum anlamadım. Bir de artık illa da normal demiyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum.
Zevkine bayıldım çoraplar ve ikili takımdan bende de var ;-) çok benzettim kendi zevkime. Pikeye ve geceliğine dr bayıldım. Hepsini güle güle kullanın canım, pikeyi ne kadar aldın acaba?
Maşallah annesi daha da büyüsün inşallah.
Gecelikdaş olduk seninle de :)
Güle güle kullan. Hepsini inşallah :)
Makatla kulak olcumu arasinda 1 derce fark var kulak 1 derece fazla olcuyormys dr bilgisi bu canimCanim canta cok guzelmis. B
Aynen kitaptada oyle diyordu makattan olcmek en guvenilirmis ama cicuklarda zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?