2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Buda bizim gobegimiz esimin tabiriyle oburiks gobegi

Çok güzel maşallah annesi :)

Hadi bu da benden
Sizinki de çok güzel annesi maşallah :)

Evet canım ben de yürüyüş yapmıcam 35 ten sonra hurma ve kegel egzersizleri varmış onu denicem. Zaten dediğin gibi evde zor gelmiyor ama dışarda 5 dk yürüsem ayaklarım sızlıyor. Ben mi abartıyorum anlamadım. Bir de artık illa da normal demiyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum.

Zevkine bayıldım çoraplar ve ikili takımdan bende de var ;-) çok benzettim kendi zevkime. Pikeye ve geceliğine dr bayıldım. Hepsini güle güle kullanın canım, pikeyi ne kadar aldın acaba?

Maşallah annesi daha da büyüsün inşallah.
Gecelikdaş olduk seninle de :)
Güle güle kullan. Hepsini inşallah :)

Kızlar bugün yeni bisürü şey öğrendim
Öncelikle doğumdan sonra gecelik alacaklar için sezeryan olursan karnımız yüne şiş oluyormuş. Karnın hemen iniyor ona göre al geceliğini diyenlere inanmayın. Normal doğumda bile hemen inmiyormuş bilginiz olsun.
Bir de o yıkama küvetlerinden almak istemiyorum. Bugün Uygulamalı öğrendim. Siz veya eşiniz duşakabinde, küvette bağdaş oturup bebişi yatırıyor bacaklarına ve tutuyor. Diğeri de yıkıyor. Önce Sırt üstü yıkıyoruz. Ve hızlı oluyoruz. Dirseğimizde sıcaklık Kontrolü yaoabiliriz. Kol altı popo arası bacak arası hemen yıkanıyor bu sefer yüz üstü. Önce boyundan aşağı ve boyun. En son kafa ce hızlıca su döküp çıkarıyoruz. Toplamda 5 dk bile sürmüyor. Çnkü hemen üşüyorlarmış
Yumuşatıcı kesinlikle kullanmamak gerekiyormuş bebişe. Yine siz araştırın tabi. Bebişlerin beli Ayakları ve başı çok üşürmüş. Bir de sürekli şapka takarsanız başı Konak diye döküntülü bir duum var ondan oluyormuş. Konak olursa bebeğiniz ki olan çokmuş. Zeytinyağıyla geçiyormuş. Bebişi hergün hızlıca yıkarsanız Bağışıklık sistemi daha kuvvetli olurmuş. Zaten Sıcakta doğurcan.
Bunlar hep tecrübeli annelerin ortak fikirleri. Çevremde normalden çok memnun kalanda var. Sezeryandan çok memnun kalan da.

İstanbulda olmanin awantaji iste hayatim bebde bakinayim bakayim bulabilcekmiyim hastanedemi kullanicaksin onu ewde mi
Hastaneye bi gecelik takimi bide bunu koyucam canim.kalitesi guzel lohusa sepetinden siparis verebilirsin bende onlarin magazasindan aldim canim

Faydali bilgiler sagol canim

Tesekkurler canim pikeyi yogun bir pazarlikla 230 a aldim :) canim bende cok begenerek aldim

Kızlar neler konuşulmuş böyle hepinizi öperim ebebekten indirim de görünce netten bu cicileri aldım

Bide phılıps avent elektrikli pompa 219 a düşmüş napsam acaba

Eklentiler

• lBGD-46329_1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_2015-02-08-00-21-59.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 74
İstanbulda olmanin awantaji iste hayatim bebde bakinayim bakayim bulabilcekmiyim hastanedemi kullanicaksin onu ewde mi
Hatlar karisti canim:)) sen cesmeliden bahsetmissin internettede bulabilirsin aynisi var canim ama biraz daha pahali bende bunu 100 dedi 80 e birakti adam hastanede kullanicam canim mevlit yaparsam evdede kullanirim

Son düzenleme:
Evet evet kalitesi çok güzel diğer model daha sadeydi güpürsüz daha kibar geldi ama bu da çok güzel sizde görünce de beğenmiştim gerçeği de çok güzelmiş. Terliği normal twiggyden aldım mavi üstünde köpek var. O süslülerden ben yapıcam ya. Madame cocoda satılıyor banyo terlikleri ben geçen aldım hatta kendime pudrasını. Onun beyazından alıp şekerciye gittiğimde üstüne de çiçekli falan bi süs bakıcam. Silikonla yapıştırrım ya da dikerim duruma göre. Bunları 100 tane almıştım bi 15 tanesi eğitim zaiyatı oldu çikolatayla kurabiye hariç bi 50 şeker daha alayım diyorum farklı modelde evde yaparım nasılsa yavaş yavaş yine. Anca di mi gizot? Adanaya da gönderrrim çünkü. 50 çikolata 30 kurabiye 130 civarı da şeker olacak toplamda?

Arkadaşlar lohusa yatağı gibi şeyler duyuyorum mevlütte mi yatolcak yoksa ilk zamanlar mı

Benim de böyle gelin setim var pikeli

Eklentiler

• tugce-gulkurusu-4-800x993.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 108
Evet birbirimizi geceliklerden tanırız hastanelerde denk gelirsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…