- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Yeter canım bende hastajane için çikolata 50 adet kavanoz 50 adet kolonya olcakEvet evet kalitesi çok güzel diğer model daha sadeydi güpürsüz daha kibar geldi ama bu da çok güzel sizde görünce de beğenmiştim gerçeği de çok güzelmiş. Terliği normal twiggyden aldım mavi üstünde köpek var. O süslülerden ben yapıcam ya. Madame cocoda satılıyor banyo terlikleri ben geçen aldım hatta kendime pudrasını. Onun beyazından alıp şekerciye gittiğimde üstüne de çiçekli falan bi süs bakıcam. Silikonla yapıştırrım ya da dikerim duruma göre. Bunları 100 tane almıştım bi 15 tanesi eğitim zaiyatı olduçikolatayla kurabiye hariç bi 50 şeker daha alayım diyorum farklı modelde evde yaparım nasılsa yavaş yavaş yine. Anca di mi gizot? Adanaya da gönderrrim çünkü. 50 çikolata 30 kurabiye 130 civarı da şeker olacak toplamda?
Gizot şimdilik manual aldım ben. Zaten 35 lira kullanmasam da zoruma gitmez. Doğumdan sonra illa lazım olursa alırım elektrikli. O kadar para vermek çok geliyor bana kullanıcax mı kullanmıcax mı bilmeden. Ki benim doğum yapan arkadaşlarım manuel aldılar. Biri hiç kullanmamış biri de sütü çok diye sağıp saklamak için kullanıyor yeterli dedi manualeKızlar neler konuşulmuş böyle hepinizi öperim ebebekten indirim de görünce netten bu cicileri aldım
Bide phılıps avent elektrikli pompa 219 a düşmüş napsam acaba
Bendede vardi canim dayanamadim aldim:) ilk zamanlar kullanmak icin aldim ben mevlut icin degilArkadaşlar lohusa yatağı gibi şeyler duyuyorum mevlütte mi yatolcak yoksa ilk zamanlar mı
Benim de böyle gelin setim var pikeli
Tesbihi nasil yapiyorsunuz canimYeter canım bende hastajane için çikolata 50 adet kavanoz 50 adet kolonya olcak
Artan olursa eve gelene dağıtılır bide mevlüt için 200 tane tesbih yaparım ada da yapacaz kalabalık olur
Adana da yakınlarına yazın gidince mevlüt felan yapacakmısın hani herkesi bir gün de aradan çıkarırsın
Adanada yapıcam galiba mevlütü. Biliyorsun benim salon küçük koltuk takımım da yok köşe var bi de berjer. Almaz ev bence o kadar insanı. Doğumda bi 50 şeker gönderirim sonra ağustos sonu gibi gittiğimde mevlüt yaparım kosmetse. Zaten sünnet ettircez inşallah eylül ekim gibi o zaman yaparım istanbulda mevlüt belki bi yer tutulur burda saray muhallebicisinde yapıyolar çok. Öyle olabilir mesela. Diğer şekerleri hayırlı olsuna gelenlere veririm işte mevlüte değil de doğumdan sonra.Yeter canım bende hastajane için çikolata 50 adet kavanoz 50 adet kolonya olcak
Artan olursa eve gelene dağıtılır bide mevlüt için 200 tane tesbih yaparım ada da yapacaz kalabalık olur
Adana da yakınlarına yazın gidince mevlüt felan yapacakmısın hani herkesi bir gün de aradan çıkarırsın
Ben al derim baya düşmüş fiyatı. Ben daha pahalıya almıştım. Çok ciciler güle güle kullansın kuzu.Kızlar neler konuşulmuş böyle hepinizi öperim ebebekten indirim de görünce netten bu cicileri aldım
Bide phılıps avent elektrikli pompa 219 a düşmüş napsam acaba
Arkadaşlar lohusa yatağı gibi şeyler duyuyorum mevlütte mi yatolcak yoksa ilk zamanlar mı
Seninki beyaz benim ki pembe Aklımızda kalsınEvet birbirimizi geceliklerden tanırız hastanelerde denk gelirsek
Ay çok güzel bu alma bence başka. Benim d bir pike setim var hiç kullanmadığım bir de battaniye. Güpürlü falan ikisi de hava şartlarına göre onlardan birini sericem. Daha da soğuk olursa mevresim takımım var yine dantelli falan onu. Nevresimi bir iki kez serip yıkadım ilk evlendiğimde diğerleri daha kutusunda. Yazık almam yenisini onları kullanırımArkadaşlar lohusa yatağı gibi şeyler duyuyorum mevlütte mi yatolcak yoksa ilk zamanlar mı
Ahaha biz mervecüneytle aynı hastanye hatta aynı doktora gidiyoruz. Onunki de pembeydi galiba bi de beraber doğurursak sen gör ahahahBen al derim baya düşmüş fiyatı. Ben daha pahalıya almıştım. Çok ciciler güle güle kullansın kuzu.
Wuhuuu çok güzell :):) ben mevlüt için istiyorum ama var benim de.
Seninki beyaz benim ki pembe Aklımızda kalsın
Ahaha biz mervecüneytle aynı hastanye hatta aynı doktora gidiyoruz. Onunki de pembeydi galiba bi de beraber doğurursak sen gör ahahah
Doktor da derse hastane mi dağıttı bu geceliği ahahaah))))) günleriniz de yakın mı yoksa aman Allahım komedi olur aynı gün olsa
Tesbih keseyi hazır alıp bu tarz yapacağımTesbihi nasil yapiyorsunuz canim
yahu englısh home den onca şey aldık hiç birşey olmasa onlar olur ama elimizde varken bunları kullanırızAy çok güzel bu alma bence başka. Benim d bir pike setim var hiç kullanmadığım bir de battaniye. Güpürlü falan ikisi de hava şartlarına göre onlardan birini sericem. Daha da soğuk olursa mevresim takımım var yine dantelli falan onu. Nevresimi bir iki kez serip yıkadım ilk evlendiğimde diğerleri daha kutusunda. Yazık almam yenisini onları kullanırım
Canım sende neden olsun sonuçta kayınvaliden de var senin o koltukla olmaz zaten ki kalabalık olursa sandalyeye oturur millet çok isterlerse kayınvalidnler yaparlarAdanada yapıcam galiba mevlütü. Biliyorsun benim salon küçük koltuk takımım da yok köşe var bi de berjer. Almaz ev bence o kadar insanı. Doğumda bi 50 şeker gönderirim sonra ağustos sonu gibi gittiğimde mevlüt yaparım kosmetse. Zaten sünnet ettircez inşallah eylül ekim gibi o zaman yaparım istanbulda mevlüt belki bi yer tutulur burda saray muhallebicisinde yapıyolar çok. Öyle olabilir mesela. Diğer şekerleri hayırlı olsuna gelenlere veririm işte mevlüte değil de doğumdan sonra.
İsterse yapsın kayınvalide bi şey demem de ben yapamam evim müsait değil bir de küçücük bebekle uğraşamam zaten. Annem yapacak ama kesin ona tesbih kolonya falan götürrğm burdan hediyelik. Ya da tesbihle lokum. Hazır mevlüte hayır diyemem de kendim yapamam zor. Dediğin gibi sünneti de erken yaptırcaz ona yaparım mevlütü gelen gelirCanım sende neden olsun sonuçta kayınvaliden de var senin o koltukla olmaz zaten ki kalabalık olursa sandalyeye oturur millet çok isterlerse kayınvalidnler yaparlar
Benm burda kimse olmaz o tarihte ada sezonu başlar diye adaya giderim diye düşünüyorum ada Da
Bide bende 2 3 aylık olunca sünnet yaptırmak isterim 5 yaşında da düğün yaparız deniz kıyısında öyle bir hayalim var kardeşimin sahilde güzel bir yerde olmuştu yada sadece mevlüt olur
8 kilo aldim ben doktor bisi demedi ama yarin kontrolumuz var . Bakalim ne dicek? Veririzz takma kafanaa, cok kilo alip saglikla doguranlarda var. Doktorlar insani cok korkutuyo bazendoktor ona gene iyi dedi dikkatli beslen bol protein sebze meyve ye dedi klo çok almışım sizde kilo durumları nasıl kızlar çok kötüyüm iğne batırsam sönecek gibiyim
Günaydın kızlar. Çok şükür rabbime kızım sabah o güzel tekmeleriyle beni mutlu ederek uyandırdı. Bundan sonra hiç bir ağrım sizimdan şikayet etmicem dün o kadar çok korktum ki ağlayarak uyudum. . Kizimdan gelen her şeye razıyım her acıya her hastalığa yeter ki o iyi olsun. . Hepinize çok teşekkür ederim siz olmasanız kendimi çok yalnız hisseder daha çok stres olurdum. . Sizleri gormesem de o tertemiz yureginizdeki sevgiyle içimi isitiyorsunuz çok seviyorum hepinizi iyi ki varsınız
Gecmis olsun canimgünaydınlar olsun hepinize uzun zamandır yokum ortalıkta yoğun bi hayat koşuşturmaca ama dünden beri upuzun yatıyorum ağrıdan bu sabah daha iyiyim kasıklarımda kramp gibi bişi yürürken yattığım yerden kalkarken ciddi bi ağrı sanki sezeryan olmuş gibiyim böyle ağrıları olan var mı kızlar 1 hafta öncede olmuştu doktorum magnezyum başlattı ama bu seferki daha şiddetliydi sancı gibi olsa doğuruyom diyecem ama öylede değil ağladım ağrımdan dua edin geçsin biran önce lütfen
Canım geçmiş olsun, kasıklarındansa idrar yolları iltihabı olabilir mi? Benim kramplarım kalça bacak ve Sırt civarında oluyor.günaydınlar olsun hepinize uzun zamandır yokum ortalıkta yoğun bi hayat koşuşturmaca ama dünden beri upuzun yatıyorum ağrıdan bu sabah daha iyiyim kasıklarımda kramp gibi bişi yürürken yattığım yerden kalkarken ciddi bi ağrı sanki sezeryan olmuş gibiyim böyle ağrıları olan var mı kızlar 1 hafta öncede olmuştu doktorum magnezyum başlattı ama bu seferki daha şiddetliydi sancı gibi olsa doğuruyom diyecem ama öylede değil ağladım ağrımdan dua edin geçsin biran önce lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?