Günaydın tatlım. Belki de dünün amacı seni bugünkü durumuna getirebilmekti. Herseyde vardır bir hayır. Demekki bizim fıstık dün arkasını döndü ya uyumak istedi. Bugün hareketli olmasına çok sevindim annesi :)Günaydın kızlar. Çok şükür rabbime kızım sabah o güzel tekmeleriyle beni mutlu ederek uyandırdı. Bundan sonra hiç bir ağrım sizimdan şikayet etmicem dün o kadar çok korktum ki ağlayarak uyudum. . Kizimdan gelen her şeye razıyım her acıya her hastalığa yeter ki o iyi olsun. . Hepinize çok teşekkür ederim siz olmasanız kendimi çok yalnız hisseder daha çok stres olurdum. . Sizleri gormesem de o tertemiz yureginizdeki sevgiyle içimi isitiyorsunuz çok seviyorum hepinizi iyi ki varsınız
Günaydııın :) biz de araba almaya gittik ama şapşala döndük resmen. Ne alacağımızı şaşırdık. Hiç Aklımızda yokken kraft Twist aldık. Sonra da olumlu yorumlar okudum. Bir bakarsın orada istersen.Gecmis olsun canim
Neden boyle oldu acaba bebek cok mu baski yapiyor?
Gunaydin kizlar
Bebek arabasi alan var mi? Cok cesit var kafam karisti. Esimle bakmaya gidecegiz, netten biraz arastirayim dedim.
Aynen öyle canım çok şikayet etmeye başlamıştım ağrım sizim kilolarim yüzünden annesine kırıldı sanırım minigim. . Beni çok korkuttu tabi :)Günaydın tatlım. Belki de dünün amacı seni bugünkü durumuna getirebilmekti. Herseyde vardır bir hayır. Demekki bizim fıstık dün arkasını döndü ya uyumak istedi. Bugün hareketli olmasına çok sevindim annesi :)
Gecmis olsun canim
Neden boyle oldu acaba bebek cok mu baski yapiyor?
Gunaydin kizlar
Bebek arabasi alan var mi? Cok cesit var kafam karisti. Esimle bakmaya gidecegiz, netten biraz arastirayim dedim.
Bir gün hareket etmiyim de anlasın kıymetimi demiş bizim cadı ozamanAynen öyle canım çok şikayet etmeye başlamıştım ağrım sizim kilolarim yüzünden annesine kırıldı sanırım minigim. . Beni çok korkuttu tabi :)
Hımm anladım canim yurt dışı duyduğum kadarıyla hep öyleymış Allah korusun bebişin iyi olsunda varsın söylemesin burda olsaydın tuhaf karşılardım ama evet oralarda sistem oşekilde işliyormuş olsun canim neyseki çoğu gitti azı kaldı :)canim ben amerikadayim. burda soylemiyorlar ne yazik ki. oyle bir sistem var. eger yolunda gitmeyen bisey varsa (Allah korusun) o zaman anlatiyorlar.
Ay arıvercim yüreğimizi ağzımıza getirdin kız mesajları yeni okvyorumda iyiki yazdın bu mesajı cok sevindım canım Rabbim korkularımızdan emin eylesin,Günaydın kızlar. Çok şükür rabbime kızım sabah o güzel tekmeleriyle beni mutlu ederek uyandırdı. Bundan sonra hiç bir ağrım sizimdan şikayet etmicem dün o kadar çok korktum ki ağlayarak uyudum. . Kizimdan gelen her şeye razıyım her acıya her hastalığa yeter ki o iyi olsun. . Hepinize çok teşekkür ederim siz olmasanız kendimi çok yalnız hisseder daha çok stres olurdum. . Sizleri gormesem de o tertemiz yureginizdeki sevgiyle içimi isitiyorsunuz çok seviyorum hepinizi iyi ki varsınız
Bak yavrucugun mutlu etti seni, arkasını dönmüştür güzelim.... öpüyoruz seniGünaydın kızlar. Çok şükür rabbime kızım sabah o güzel tekmeleriyle beni mutlu ederek uyandırdı. Bundan sonra hiç bir ağrım sizimdan şikayet etmicem dün o kadar çok korktum ki ağlayarak uyudum. . Kizimdan gelen her şeye razıyım her acıya her hastalığa yeter ki o iyi olsun. . Hepinize çok teşekkür ederim siz olmasanız kendimi çok yalnız hisseder daha çok stres olurdum. . Sizleri gormesem de o tertemiz yureginizdeki sevgiyle içimi isitiyorsunuz çok seviyorum hepinizi iyi ki varsınız
Ohh hayatim sukurler lsun cok korkuttu bizide cadi Rabbim bize bagisladin yawrularimizi sana sakacik yaomis annrwi meraklandirmak istemis demekkiGünaydın kızlar. Çok şükür rabbime kızım sabah o güzel tekmeleriyle beni mutlu ederek uyandırdı. Bundan sonra hiç bir ağrım sizimdan şikayet etmicem dün o kadar çok korktum ki ağlayarak uyudum. . Kizimdan gelen her şeye razıyım her acıya her hastalığa yeter ki o iyi olsun. . Hepinize çok teşekkür ederim siz olmasanız kendimi çok yalnız hisseder daha çok stres olurdum. . Sizleri gormesem de o tertemiz yureginizdeki sevgiyle içimi isitiyorsunuz çok seviyorum hepinizi iyi ki varsınız
Rabbim ya şâfi ismıyle şifa versin bebisini ve seni korusun cnımgünaydınlar olsun hepinize uzun zamandır yokum ortalıkta yoğun bi hayat koşuşturmaca ama dünden beri upuzun yatıyorum ağrıdan bu sabah daha iyiyim kasıklarımda kramp gibi bişi yürürken yattığım yerden kalkarken ciddi bi ağrı sanki sezeryan olmuş gibiyim böyle ağrıları olan var mı kızlar 1 hafta öncede olmuştu doktorum magnezyum başlattı ama bu seferki daha şiddetliydi sancı gibi olsa doğuruyom diyecem ama öylede değil ağladım ağrımdan dua edin geçsin biran önce lütfen
Kızlarr minnak bebişlerimm hepiniz iyisinizdir inşallah ben yurt dışındayım ya annem bebek için bişeyler alıyo bugün bu battaniyeyi almış çok hoşuma gitti belki sizede fikir olur Eki Görüntüle 1405851 Eki Görüntüle 1405852 Eki Görüntüle 1405853
Eki Görüntüle 1405854
Mavi olan kutunun arkadındaki resimmiş orda anlatıyo içinde bi kalem varmış doğduğu zaman ismini kilosunu boyunu yazıp ütülüyomuşsun sonra çıkmıyomuş yıkamada falanda sonrada hatıra olarak saklanıcak bişey benim çok hoşuma gitti sizlerede göstermek istedim
Aynen canım :) ayy donmesinler sirtlarini hep tekmelesinler bizi :)Bir gün hareket etmiyim de anlasın kıymetimi demiş bizim cadı ozamanbenim de öyle bir atağım olmuştu sanırım 3 gün sürmüştü çooook az ve derinden hareket ediyordu
Gel de bana sor canım yüreğim yerinden çıktı .Amin canım çok teşekkür ederimAy arıvercim yüreğimizi ağzımıza getirdin kız mesajları yeni okvyorumda iyiki yazdın bu mesajı cok sevindım canım Rabbim korkularımızdan emin eylesin,
Çok şükür canım ben de öpüyorum :)Bak yavrucugun mutlu etti seni, arkasını dönmüştür güzelim.... öpüyoruz seni
Biraz şey sakasina kaçıyor bu eşek eşek :) aman yine kırılır kuser şimdi doğuma kadar hoş tutalım gönlünü :)Ohh hayatim sukurler lsun cok korkuttu bizide cadi Rabbim bize bagisladin yawrularimizi sana sakacik yaomis annrwi meraklandirmak istemis demekki
Günaydııın :) biz de araba almaya gittik ama şapşala döndük resmen. Ne alacağımızı şaşırdık. Hiç Aklımızda yokken kraft Twist aldık. Sonra da olumlu yorumlar okudum. Bir bakarsın orada istersen.
Sen yurtdışındaydın değil mi. Graco evo yu incelemeni tavsiye ederim. Burada kalmamış hiç
Saolun kizlar.Biz almadık daha canım son ay ya da doğumdan sonra almayi düşünüyoruz
Okul acilsin dnlenirsin bol bol artikkk:)günaydın iyi pazarlar...
yarın okullar açılıyo ohhhh...kafayı yedim 15 gün koca evde çocuk evde çıldırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?