2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın tatlım. Belki de dünün amacı seni bugünkü durumuna getirebilmekti. Herseyde vardır bir hayır. Demekki bizim fıstık dün arkasını döndü ya uyumak istedi. Bugün hareketli olmasına çok sevindim annesi :)

Gecmis olsun canim
Neden boyle oldu acaba bebek cok mu baski yapiyor?
Gunaydin kizlar
Bebek arabasi alan var mi? Cok cesit var kafam karisti. Esimle bakmaya gidecegiz, netten biraz arastirayim dedim.
Günaydııın :) biz de araba almaya gittik ama şapşala döndük resmen. Ne alacağımızı şaşırdık. Hiç Aklımızda yokken kraft Twist aldık. Sonra da olumlu yorumlar okudum. Bir bakarsın orada istersen.
Sen yurtdışındaydın değil mi. Graco evo yu incelemeni tavsiye ederim. Burada kalmamış hiç

Aynen öyle canım çok şikayet etmeye başlamıştım ağrım sizim kilolarim yüzünden annesine kırıldı sanırım minigim. . Beni çok korkuttu tabi :)

Gecmis olsun canim
Neden boyle oldu acaba bebek cok mu baski yapiyor?
Gunaydin kizlar
Bebek arabasi alan var mi? Cok cesit var kafam karisti. Esimle bakmaya gidecegiz, netten biraz arastirayim dedim.

Biz almadık daha canım son ay ya da doğumdan sonra almayi düşünüyoruz

Aynen öyle canım çok şikayet etmeye başlamıştım ağrım sizim kilolarim yüzünden annesine kırıldı sanırım minigim. . Beni çok korkuttu tabi :)
Bir gün hareket etmiyim de anlasın kıymetimi demiş bizim cadı ozaman benim de öyle bir atağım olmuştu sanırım 3 gün sürmüştü çooook az ve derinden hareket ediyordu

canim ben amerikadayim. burda soylemiyorlar ne yazik ki. oyle bir sistem var. eger yolunda gitmeyen bisey varsa (Allah korusun) o zaman anlatiyorlar.
Hımm anladım canim yurt dışı duyduğum kadarıyla hep öyleymış Allah korusun bebişin iyi olsunda varsın söylemesin burda olsaydın tuhaf karşılardım ama evet oralarda sistem oşekilde işliyormuş olsun canim neyseki çoğu gitti azı kaldı :)

Ay arıvercim yüreğimizi ağzımıza getirdin kız mesajları yeni okvyorumda iyiki yazdın bu mesajı cok sevindım canım Rabbim korkularımızdan emin eylesin,

sağ tarafımda ağrım oğluşumda orada biraz aşağıda ve plesantam ön duvarda acaba ondan mı böyle oluyorum bilemiyorum ki kalkıp harekete geçince gene başladı artmaya yattım sanırım bu hafta raporlu geçecek gibi biz iyi olalımda devlet kendini kurtarır herhalde...
bu arada ben bebek arabamı aldım quiny zapp extra 3 tekerlekli hiç aklımda yoktu ama öyle oldu kendi arabamız yok o yüzden toplanınca küçücük olması beni çok cezbetti aklımda casual cadillac air vardı ama nasip buymuş yorumlarıda gayet güzel herkes memnun kalmış

Bak yavrucugun mutlu etti seni, arkasını dönmüştür güzelim.... öpüyoruz seni

Ohh hayatim sukurler lsun cok korkuttu bizide cadi Rabbim bize bagisladin yawrularimizi sana sakacik yaomis annrwi meraklandirmak istemis demekki

Rabbim ya şâfi ismıyle şifa versin bebisini ve seni korusun cnım

bu çok iyiymiş :) anneniz Türkiye de mi yani bu ürünü bulabilir miyiz buralarda.

Bir gün hareket etmiyim de anlasın kıymetimi demiş bizim cadı ozaman benim de öyle bir atağım olmuştu sanırım 3 gün sürmüştü çooook az ve derinden hareket ediyordu
Aynen canım :) ayy donmesinler sirtlarini hep tekmelesinler bizi :)
Ay arıvercim yüreğimizi ağzımıza getirdin kız mesajları yeni okvyorumda iyiki yazdın bu mesajı cok sevindım canım Rabbim korkularımızdan emin eylesin,
Gel de bana sor canım yüreğim yerinden çıktı .Amin canım çok teşekkür ederim
Bak yavrucugun mutlu etti seni, arkasını dönmüştür güzelim.... öpüyoruz seni
Çok şükür canım ben de öpüyorum :)
Ohh hayatim sukurler lsun cok korkuttu bizide cadi Rabbim bize bagisladin yawrularimizi sana sakacik yaomis annrwi meraklandirmak istemis demekki
Biraz şey sakasina kaçıyor bu eşek eşek :) aman yine kırılır kuser şimdi doğuma kadar hoş tutalım gönlünü :)
Amin canım bize acılarını yasatmasin inşallah

Biz almadık daha canım son ay ya da doğumdan sonra almayi düşünüyoruz
Saolun kizlar.
Toistcim gule gule kullanmak nasip olsun arabanizi. Gtaco evo var burada bakayim sag olll.
Ariver kizinin hareketlenmesine cok sevindimmm. Bosuna korkmussun. Bazen korlutuyorlar bizi yaramazlarrrr

günaydın iyi pazarlar...
yarın okullar açılıyo ohhhh...kafayı yedim 15 gün koca evde çocuk evde çıldırdım..
Okul acilsin dnlenirsin bol bol artikkk:)

gunaydınkızlarr. sabah sabah mıdem kalktı . aranızda ımom omega kullanan varmı. ben ıctım ıste ama busefer elım kahverengılı olmus erımıs gıbı. yutmustum o sırada. ericek bı hapta degıl. uyuz oldum bozukmu dıye ama o tabletten ıctım kaçgundur bısey olmadı.
neyse bıtanesını denıyım dıye cıkarttım oyle hemen erımıyo bastırdım ıyıce anammmmm ıcınden çamur gıbı bıseycıktı ama nasıl balık kokusu nasıl balık kokusu burnum dustu saabah sabah.
neyse sızce bozuk mudur ya bişey olmasında . takcak bısey buldum sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…