Cok hos gorunuyor keseler farkli nerden alicaksin bunlariTesbih keseyi hazır alıp bu tarz yapacağım
Cok sukur cok sevindim canim senin cadi korkuttu annesini bayagi ..aman iyi olsunda..Günaydın kızlar. Çok şükür rabbime kızım sabah o güzel tekmeleriyle beni mutlu ederek uyandırdı. Bundan sonra hiç bir ağrım sizimdan şikayet etmicem dün o kadar çok korktum ki ağlayarak uyudum. . Kizimdan gelen her şeye razıyım her acıya her hastalığa yeter ki o iyi olsun. . Hepinize çok teşekkür ederim siz olmasanız kendimi çok yalnız hisseder daha çok stres olurdum. . Sizleri gormesem de o tertemiz yureginizdeki sevgiyle içimi isitiyorsunuz çok seviyorum hepinizi iyi ki varsınız
Plasentan ondeyse ondan olabiliyor canimsağ tarafımda ağrım oğluşumda orada biraz aşağıda ve plesantam ön duvarda acaba ondan mı böyle oluyorum bilemiyorum ki kalkıp harekete geçince gene başladı artmaya yattım sanırım bu hafta raporlu geçecek gibi biz iyi olalımda devlet kendini kurtarır herhalde...
bu arada ben bebek arabamı aldım quiny zapp extra 3 tekerlekli hiç aklımda yoktu ama öyle oldu kendi arabamız yok o yüzden toplanınca küçücük olması beni çok cezbetti aklımda casual cadillac air vardı ama nasip buymuş yorumlarıda gayet güzel herkes memnun kalmış
Canm bende carsaf goturmeyi dusunuyorum.kızlar hastaneye çarşaf ve yastık kılıfı goturcezmı . yanı onuda goturceksek ben orta boylu bı bavul hazırlamam lazımgibı gelıo
canım benim oğlum 3,5 kilo doğdu erkek bebek için normal bir kilodaydı 0 numara prematüre için ben yeni doğduğunda 1 numara prima kullandım bir paket sonra 2 numaraya geçtim çok rahat oldu 2-3 paket de 2 numara kullandım bence bir paket yeterli bacakları hemen dolgunlaşıyo çünkükızlar ben doğum öncesi 3 tane yenidoğan bebek bezi almayı planlıyorum ilk ay için hazır bulunsun diye ama önceden almak saçma mı olur bir paket almak yeterli midir yoksa ? çok kararsız kaldım yardımcı olur musunuz ?
Geçmiş olsun canım dikkat et dinlen nasıl anladın yükseldiğiniGeçmişi okuyamadim umarim herkesin hamileliğiiyi gidiyordur. Bendeki ggelişmeleri yazayim. Cuma gecesi 18 10 tansiyon ile hastaneye yatirildim. Su an 12 8 im. Ama birazyurusem bile tansiyon yukselebiliyor . Dr uzun sure bizimlesin dedi. Hastanede yatmayadevam ediyorum . Bebeğim için ciğer geliştiriciiiğne yapildi. Erken doğarsa sorun olmasin diye. Su an iyiyiz. Tekmeleyip duruyor sagligi yerinde. Tansiyonun kontrol altında olursa sorun olmaz inşallah. Bize dua edin arkadaşlar cçokihtiyacimiz var buna
amin canım rabbim hepimizi bebeğine sağlıkla kavuştursun inşRabbim ya şâfi ismıyle şifa versin bebisini ve seni korusun cnım
çok geçmiş olsun canım bol bol yat boşver kalkma bi gün bile anne karnında durması önemli bebeğinin vaktinde doğsun inş miniğin dualarımdasın..Geçmişi okuyamadim umarim herkesin hamileliğiiyi gidiyordur. Bendeki ggelişmeleri yazayim. Cuma gecesi 18 10 tansiyon ile hastaneye yatirildim. Su an 12 8 im. Ama birazyurusem bile tansiyon yukselebiliyor . Dr uzun sure bizimlesin dedi. Hastanede yatmayadevam ediyorum . Bebeğim için ciğer geliştiriciiiğne yapildi. Erken doğarsa sorun olmasin diye. Su an iyiyiz. Tekmeleyip duruyor sagligi yerinde. Tansiyonun kontrol altında olursa sorun olmaz inşallah. Bize dua edin arkadaşlar cçokihtiyacimiz var buna
Cok gecmis olsunn, insAllah bi sorun olmaz. Dikkat et kendineGeçmişi okuyamadim umarim herkesin hamileliğiiyi gidiyordur. Bendeki ggelişmeleri yazayim. Cuma gecesi 18 10 tansiyon ile hastaneye yatirildim. Su an 12 8 im. Ama birazyurusem bile tansiyon yukselebiliyor . Dr uzun sure bizimlesin dedi. Hastanede yatmayadevam ediyorum . Bebeğim için ciğer geliştiriciiiğne yapildi. Erken doğarsa sorun olmasin diye. Su an iyiyiz. Tekmeleyip duruyor sagligi yerinde. Tansiyonun kontrol altında olursa sorun olmaz inşallah. Bize dua edin arkadaşlar cçokihtiyacimiz var buna
Mrb canim. Bende kullaniyorum. Konsantre bir hap ya oyle olmasi normal bnce. Bikac saniye kalirsa el8mde bnm de hemen kahve iz birakiyor. Ictikten sonra bile balik tadi geluyor. O yuzden hic takilma bozuk degildir.gunaydınkızlarr. sabah sabah mıdem kalktı . aranızda ımom omega kullanan varmı. ben ıctım ıste ama busefer elım kahverengılı olmus erımıs gıbı. yutmustum o sırada. ericek bı hapta degıl. uyuz oldum bozukmu dıye ama o tabletten ıctım kaçgundur bısey olmadı.
neyse bıtanesını denıyım dıye cıkarttım oyle hemen erımıyo bastırdım ıyıce anammmmm ıcınden çamur gıbı bıseycıktı ama nasıl balık kokusu nasıl balık kokusu burnum dustu saabah sabah.
neyse sızce bozuk mudur ya bişey olmasında . takcak bısey buldum sabah sabah
Teşekkürler arkadaşım :):)Saolun kizlar.
Toistcim gule gule kullanmak nasip olsun arabanizi. Gtaco evo var burada bakayim sag olll.
Ariver kizinin hareketlenmesine cok sevindimmm. Bosuna korkmussun. Bazen korlutuyorlar bizi yaramazlarrrr
Okul acilsin dnlenirsin bol bol artikkk:)
Ben götürmeyi düşünmüyorum bence gerek yok.kızlar hastaneye çarşaf ve yastık kılıfı goturcezmı . yanı onuda goturceksek ben orta boylu bı bavul hazırlamam lazımgibı gelıo
kızzlaar zaman cabuk gecmeye basladı yaa.... 12 13 haftamız kaldı hemen hemen :)
kızlar bennn 54 kg ıle hamıle kaldım su anda 65 kiloyumm... :Sçok aldım sanırım.. kızımda 1 kilo 170 gram... sizin bebişler nasıl ? ? kilo boy olarak.
Geçmişi okuyamadim umarim herkesin hamileliğiiyi gidiyordur. Bendeki ggelişmeleri yazayim. Cuma gecesi 18 10 tansiyon ile hastaneye yatirildim. Su an 12 8 im. Ama birazyurusem bile tansiyon yukselebiliyor . Dr uzun sure bizimlesin dedi. Hastanede yatmayadevam ediyorum . Bebeğim için ciğer geliştiriciiiğne yapildi. Erken doğarsa sorun olmasin diye. Su an iyiyiz. Tekmeleyip duruyor sagligi yerinde. Tansiyonun kontrol altında olursa sorun olmaz inşallah. Bize dua edin arkadaşlar cçokihtiyacimiz var buna
Rabbim şifa versin canım senin için üzüldüm ama bebiş için iyi bir durum. Hastanede emin ellerdesiniz. Hem bak bebişin de iyiymiş inşallah kalacaktır seninle daha da. Tansiyonunda kontrol altına alınmış çok şükür. Rabbim daha da iyi etsin size yardım etsin inşallah.Geçmişi okuyamadim umarim herkesin hamileliğiiyi gidiyordur. Bendeki ggelişmeleri yazayim. Cuma gecesi 18 10 tansiyon ile hastaneye yatirildim. Su an 12 8 im. Ama birazyurusem bile tansiyon yukselebiliyor . Dr uzun sure bizimlesin dedi. Hastanede yatmayadevam ediyorum . Bebeğim için ciğer geliştiriciiiğne yapildi. Erken doğarsa sorun olmasin diye. Su an iyiyiz. Tekmeleyip duruyor sagligi yerinde. Tansiyonun kontrol altında olursa sorun olmaz inşallah. Bize dua edin arkadaşlar cçokihtiyacimiz var buna
Canım çok agri varsa bi doktora görün mutlaka belki enfeksiyon vardır. Ya da senin de kasiklarna vuruyodur agri normaldir benm de bel ağrısı oluyo. Dayanlmycak gibiyse doktora git sen bekleme. Benim de plesenta ön duvarda ağrıyla ilgisi yok canım agri yapmaz o normal yani.sağ tarafımda ağrım oğluşumda orada biraz aşağıda ve plesantam ön duvarda acaba ondan mı böyle oluyorum bilemiyorum ki kalkıp harekete geçince gene başladı artmaya yattım sanırım bu hafta raporlu geçecek gibi biz iyi olalımda devlet kendini kurtarır herhalde...
bu arada ben bebek arabamı aldım quiny zapp extra 3 tekerlekli hiç aklımda yoktu ama öyle oldu kendi arabamız yok o yüzden toplanınca küçücük olması beni çok cezbetti aklımda casual cadillac air vardı ama nasip buymuş yorumlarıda gayet güzel herkes memnun kalmış
Çok orjinal güzel bsymis Güle güle yatsın bebisin içindeKızlarr minnak bebişlerimm hepiniz iyisinizdir inşallah ben yurt dışındayım ya annem bebek için bişeyler alıyo bugün bu battaniyeyi almış çok hoşuma gitti belki sizede fikir olur Eki Görüntüle 1405851 Eki Görüntüle 1405852 Eki Görüntüle 1405853
Eki Görüntüle 1405854
Mavi olan kutunun arkadındaki resimmiş orda anlatıyo içinde bi kalem varmış doğduğu zaman ismini kilosunu boyunu yazıp ütülüyomuşsun sonra çıkmıyomuş yıkamada falanda sonrada hatıra olarak saklanıcak bişey benim çok hoşuma gitti sizlerede göstermek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?