2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar hastaneye çarşaf ve yastık kılıfı goturcezmı . yanı onuda goturceksek ben orta boylu bı bavul hazırlamam lazımgibı gelıo

Cok sukur cok sevindim canim senin cadi korkuttu annesini bayagi ..aman iyi olsunda..

P
Plasentan ondeyse ondan olabiliyor canim

Geçmişi okuyamadim umarim herkesin hamileliğiiyi gidiyordur. Bendeki ggelişmeleri yazayim. Cuma gecesi 18 10 tansiyon ile hastaneye yatirildim. Su an 12 8 im. Ama birazyurusem bile tansiyon yukselebiliyor . Dr uzun sure bizimlesin dedi. Hastanede yatmayadevam ediyorum . Bebeğim için ciğer geliştiriciiiğne yapildi. Erken doğarsa sorun olmasin diye. Su an iyiyiz. Tekmeleyip duruyor sagligi yerinde. Tansiyonun kontrol altında olursa sorun olmaz inşallah. Bize dua edin arkadaşlar cçokihtiyacimiz var buna

canım benim oğlum 3,5 kilo doğdu erkek bebek için normal bir kilodaydı 0 numara prematüre için ben yeni doğduğunda 1 numara prima kullandım bir paket sonra 2 numaraya geçtim çok rahat oldu 2-3 paket de 2 numara kullandım bence bir paket yeterli bacakları hemen dolgunlaşıyo çünkü

Geçmiş olsun canım dikkat et dinlen nasıl anladın yükseldiğini

çok geçmiş olsun canım bol bol yat boşver kalkma bi gün bile anne karnında durması önemli bebeğinin vaktinde doğsun inş miniğin dualarımdasın..

Cok gecmis olsunn, insAllah bi sorun olmaz. Dikkat et kendine

Mrb canim. Bende kullaniyorum. Konsantre bir hap ya oyle olmasi normal bnce. Bikac saniye kalirsa el8mde bnm de hemen kahve iz birakiyor. Ictikten sonra bile balik tadi geluyor. O yuzden hic takilma bozuk degildir.

Teşekkürler arkadaşım :):)

kızlar hastaneye çarşaf ve yastık kılıfı goturcezmı . yanı onuda goturceksek ben orta boylu bı bavul hazırlamam lazımgibı gelıo
Ben götürmeyi düşünmüyorum bence gerek yok.

kızzlaar zaman cabuk gecmeye basladı yaa.... 12 13 haftamız kaldı hemen hemen :)

kızlar bennn 54 kg ıle hamıle kaldım su anda 65 kiloyumm... :S çok aldım sanırım.. kızımda 1 kilo 170 gram... sizin bebişler nasıl ? ? kilo boy olarak.

Nerelerdesin sen :) özledik seni hoşgeldin :) bence bebişin çok iyi maşallah tombik tombik. Ben de 10 kilo aldım bakalım bebiş ne kadar oldu. En son gittiğimde ki 5 hafta önceydi, 570 gr dı, yarın kontrolümüz var çok heyecanlıyım

Allah yardımcın olsunn.Umarım erken dogum olmaz.Son 3-4 gundur bnde kendimi cok yorgun hissediyorm gün icinde sürekli dinlenip uzanmak istiyorum ama tansiyon yok sanırım bnde emin deilim dewam ederse bi gidicem doktora..

Rabbim şifa versin canım senin için üzüldüm ama bebiş için iyi bir durum. Hastanede emin ellerdesiniz. Hem bak bebişin de iyiymiş inşallah kalacaktır seninle daha da. Tansiyonunda kontrol altına alınmış çok şükür. Rabbim daha da iyi etsin size yardım etsin inşallah.

Canım çok agri varsa bi doktora görün mutlaka belki enfeksiyon vardır. Ya da senin de kasiklarna vuruyodur agri normaldir benm de bel ağrısı oluyo. Dayanlmycak gibiyse doktora git sen bekleme. Benim de plesenta ön duvarda ağrıyla ilgisi yok canım agri yapmaz o normal yani.

Çok orjinal güzel bsymis Güle güle yatsın bebisin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…