2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım Allah şifa versin ins. tansiyonun düzene girer. Bebeğin de son ana kadar bekler karnında inss. Stres etkiler tansiyonu rahat ol olumlu güzel şeyler düşün.

Biz de bugün erkenden e bebek e gidip beşigimizi ve yatağımizi aldık. Beşik dediğim oyun parkı yani. Oyun parkı almayı düşünenler bugün baksın zamani varsa % 28 indirim var. Çok şükür bitti eksiklerimiz. Bebisimin uyku seti benim de pijamalarim kaldı sadece

Geçmiş olsun canım Allaha emanet olun ınsalah hayırlısıyla vaktinde gelir bebislerimiz

Hayırlı olsun tatlım, güle güle kullansın bebişin umarım :) fotoğraflarını da görmek istiyoruz en kısa zamanda :):)

Geçmiş olsun canım.Hayırlısıyla 30. Haftayı geçtikten sonra sorun olmaz inşallah.eşimin teyzesi 31 haftalık doğum yaprı oğlu şimdi 4 yaşında hiçbir sağlık sorunu da yok Allaha Şükür.sen sakince yat diblen.hastane hayatı zordur bilirim.vakit geçmez ama bir sonu var hayırlısıyla sağlıka bebeğinle çıkıcaksın ordan.hepimiz de sana ve bebeğine dua edicez.İnşallah vaktini bekler yavrun.

Hayırlı olsun tatlım, güle güle kullansın bebişin umarım :) fotoğraflarını da görmek istiyoruz en kısa zamanda :):)
Saol tatlımm. Tmm inş :) bu arada yarın gidiyosun dimi heycan basmistir seni. Bakalm bebişin büyümüştr iyice boy pos endam nasıl oldu görceksin bana da az kaldiii carsmba inss.

Minnosunun sana tekme tokat girismesine sevindim arda boyle yapabiliyorlarmis uzme kendini artik tamam mi

Canim bozuk degildr o merak etme zaten siktiginda cikmasi normal bebisine vitamin saglik olsunn insaAllah

Gecmis olsun canim Rabbim sifa versin insaAllah

kızlar bennn 54 kg ıle hamıle kaldım su anda 65 kiloyumm... :S çok aldım sanırım.. kızımda 1 kilo 170 gram... sizin bebişler nasıl ? ? kilo boy olarak.
1 hafta once kontrolumde 1 kilo 80 gramdi bence seninkide gayet iyi kilosu

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifalar versin inşallahh hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde alıcaksın canım bebişini kucağına inşallahh dualar hürmetine

Güle güle kullanın canım bebişin sağlıklı günlerle yatsın içinde mışıl mışıl inşallahh

Nerelerdesin sen :) özledik seni hoşgeldin :) bence bebişin çok iyi maşallah tombik tombik. Ben de 10 kilo aldım bakalım bebiş ne kadar oldu. En son gittiğimde ki 5 hafta önceydi, 570 gr dı, yarın kontrolümüz var çok heyecanlıyım [/QUOTE]

bende ozledım yaa foruma gıremıyorum ne zamandır.. :) yarın da tatilim bitiyo işş başlıyo bebişin kılosu yerınde bende fazla almasam ıyı olcak :):)

toist bende ozledım yaa foruma gıremıyorum ne zamandır.. :) yarın da tatilim bitiyo işş başlıyo bebişin kılosu yerınde bende fazla almasam ıyı olcak :):)

Saol tatlımm. Tmm inş :) bu arada yarın gidiyosun dimi heycan basmistir seni. Bakalm bebişin büyümüştr iyice boy pos endam nasıl oldu görceksin bana da az kaldiii carsmba inss.
Evetttt tatlım çok heyecanlıyım çok meraktayım tam 5 hafta oldu bir de büyüdüğünü hissediyorum karnım da genişledi iyice meraklandım. Ama gün geçmiyor :):) sana da az kalmış çok heyecanlı güzel haberlerle Dönelim inşallah

Iniallah çok güzel haberlerle geleceksin canım merak etme kaçta randevun :)

herkeess ihtiyaçlarını aldı mı ben daha yeni aldım gerekli olan seylerıı.. bi de battanıye örüyorum nette gördüm hanım dilendi bey begendı motif motif yapıorum birleştiriyorum daha cok var bıtmesıne ama :):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…