Canım Allah şifa versin ins. tansiyonun düzene girer. Bebeğin de son ana kadar bekler karnında inss. Stres etkiler tansiyonu rahat ol olumlu güzel şeyler düşün.Geçmişi okuyamadim umarim herkesin hamileliğiiyi gidiyordur. Bendeki ggelişmeleri yazayim. Cuma gecesi 18 10 tansiyon ile hastaneye yatirildim. Su an 12 8 im. Ama birazyurusem bile tansiyon yukselebiliyor . Dr uzun sure bizimlesin dedi. Hastanede yatmayadevam ediyorum . Bebeğim için ciğer geliştiriciiiğne yapildi. Erken doğarsa sorun olmasin diye. Su an iyiyiz. Tekmeleyip duruyor sagligi yerinde. Tansiyonun kontrol altında olursa sorun olmaz inşallah. Bize dua edin arkadaşlar cçokihtiyacimiz var buna
Geçmiş olsun canım Allaha emanet olun ınsalah hayırlısıyla vaktinde gelir bebislerimizGeçmişi okuyamadim umarim herkesin hamileliğiiyi gidiyordur. Bendeki ggelişmeleri yazayim. Cuma gecesi 18 10 tansiyon ile hastaneye yatirildim. Su an 12 8 im. Ama birazyurusem bile tansiyon yukselebiliyor . Dr uzun sure bizimlesin dedi. Hastanede yatmayadevam ediyorum . Bebeğim için ciğer geliştiriciiiğne yapildi. Erken doğarsa sorun olmasin diye. Su an iyiyiz. Tekmeleyip duruyor sagligi yerinde. Tansiyonun kontrol altında olursa sorun olmaz inşallah. Bize dua edin arkadaşlar cçokihtiyacimiz var buna
Geçmiş olsun tatlım. Ben götürmem gerek yoktur carsafa. Bi de onu yük etme kendine.kızlar hastaneye çarşaf ve yastık kılıfı goturcezmı . yanı onuda goturceksek ben orta boylu bı bavul hazırlamam lazımgibı gelıo
Hayırlı olsun tatlım, güle güle kullansın bebişin umarım :) fotoğraflarını da görmek istiyoruz en kısa zamanda :):)Biz de bugün erkenden e bebek e gidip beşigimizi ve yatağımizi aldık. Beşik dediğim oyun parkı yani. Oyun parkı almayı düşünenler bugün baksın zamani varsa % 28 indirim var. Çok şükür bitti eksiklerimiz. Bebisimin uyku seti benim de pijamalarim kaldı sadece
Geçmiş olsun canım.Hayırlısıyla 30. Haftayı geçtikten sonra sorun olmaz inşallah.eşimin teyzesi 31 haftalık doğum yaprı oğlu şimdi 4 yaşında hiçbir sağlık sorunu da yok Allaha Şükür.sen sakince yat diblen.hastane hayatı zordur bilirim.vakit geçmez ama bir sonu var hayırlısıyla sağlıka bebeğinle çıkıcaksın ordan.hepimiz de sana ve bebeğine dua edicez.İnşallah vaktini bekler yavrun.Geçmişi okuyamadim umarim herkesin hamileliğiiyi gidiyordur. Bendeki ggelişmeleri yazayim. Cuma gecesi 18 10 tansiyon ile hastaneye yatirildim. Su an 12 8 im. Ama birazyurusem bile tansiyon yukselebiliyor . Dr uzun sure bizimlesin dedi. Hastanede yatmayadevam ediyorum . Bebeğim için ciğer geliştiriciiiğne yapildi. Erken doğarsa sorun olmasin diye. Su an iyiyiz. Tekmeleyip duruyor sagligi yerinde. Tansiyonun kontrol altında olursa sorun olmaz inşallah. Bize dua edin arkadaşlar cçokihtiyacimiz var buna
Saol tatlımm. Tmm inş :) bu arada yarın gidiyosun dimi heycan basmistir seni. Bakalm bebişin büyümüştr iyice boy pos endam nasıl oldu görceksinHayırlı olsun tatlım, güle güle kullansın bebişin umarım :) fotoğraflarını da görmek istiyoruz en kısa zamanda :):)
Minnosunun sana tekme tokat girismesine sevindim arda boyle yapabiliyorlarmis uzme kendini artik tamam miAynen canım :) ayy donmesinler sirtlarini hep tekmelesinler bizi :)
Gel de bana sor canım yüreğim yerinden çıktı .Amin canım çok teşekkür ederim
Çok şükür canım ben de öpüyorum :)
Biraz şey sakasina kaçıyor bu eşek eşek :) aman yine kırılır kuser şimdi doğuma kadar hoş tutalım gönlünü :)
Amin canım bize acılarını yasatmasin inşallah
Canim bozuk degildr o merak etmegunaydınkızlarr. sabah sabah mıdem kalktı . aranızda ımom omega kullanan varmı. ben ıctım ıste ama busefer elım kahverengılı olmus erımıs gıbı. yutmustum o sırada. ericek bı hapta degıl. uyuz oldum bozukmu dıye ama o tabletten ıctım kaçgundur bısey olmadı.
neyse bıtanesını denıyım dıye cıkarttım oyle hemen erımıyo bastırdım ıyıce anammmmm ıcınden çamur gıbı bıseycıktı ama nasıl balık kokusu nasıl balık kokusu burnum dustu saabah sabah.
neyse sızce bozuk mudur ya bişey olmasında . takcak bısey buldum sabah sabah
bu çok iyiymiş :) anneniz Türkiye de mi yani bu ürünü bulabilir miyiz buralarda.
Çok orjinal güzel bsymis Güle güle yatsın bebisin içinde
Gecmis olsun canim Rabbim sifa versin insaAllahGeçmişi okuyamadim umarim herkesin hamileliğiiyi gidiyordur. Bendeki ggelişmeleri yazayim. Cuma gecesi 18 10 tansiyon ile hastaneye yatirildim. Su an 12 8 im. Ama birazyurusem bile tansiyon yukselebiliyor . Dr uzun sure bizimlesin dedi. Hastanede yatmayadevam ediyorum . Bebeğim için ciğer geliştiriciiiğne yapildi. Erken doğarsa sorun olmasin diye. Su an iyiyiz. Tekmeleyip duruyor sagligi yerinde. Tansiyonun kontrol altında olursa sorun olmaz inşallah. Bize dua edin arkadaşlar cçokihtiyacimiz var buna
1 hafta once kontrolumde 1 kilo 80 gramdi bence seninkide gayet iyi kilosukızlar bennn 54 kg ıle hamıle kaldım su anda 65 kiloyumm... :Sçok aldım sanırım.. kızımda 1 kilo 170 gram... sizin bebişler nasıl ? ? kilo boy olarak.
Geçmişi okuyamadim umarim herkesin hamileliğiiyi gidiyordur. Bendeki ggelişmeleri yazayim. Cuma gecesi 18 10 tansiyon ile hastaneye yatirildim. Su an 12 8 im. Ama birazyurusem bile tansiyon yukselebiliyor . Dr uzun sure bizimlesin dedi. Hastanede yatmayadevam ediyorum . Bebeğim için ciğer geliştiriciiiğne yapildi. Erken doğarsa sorun olmasin diye. Su an iyiyiz. Tekmeleyip duruyor sagligi yerinde. Tansiyonun kontrol altında olursa sorun olmaz inşallah. Bize dua edin arkadaşlar cçokihtiyacimiz var buna
Biz de bugün erkenden e bebek e gidip beşigimizi ve yatağımizi aldık. Beşik dediğim oyun parkı yani. Oyun parkı almayı düşünenler bugün baksın zamani varsa % 28 indirim var. Çok şükür bitti eksiklerimiz. Bebisimin uyku seti benim de pijamalarim kaldı sadece
Evetttt tatlım çok heyecanlıyım çok meraktayım tam 5 hafta olduSaol tatlımm. Tmm inş :) bu arada yarın gidiyosun dimi heycan basmistir seni. Bakalm bebişin büyümüştr iyice boy pos endam nasıl oldu görceksinbana da az kaldiii carsmba inss.
toist safakmeley L Loafer esra51 Benim Minnak Sevgilim @Ariver ve diger butun kizlar yarin tekrardan ayrintili ultrasonum var bize dua edin insaAllah yarinki doktorda guzel seyler soylesin Allah hepinizden razi olsun simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?