Evetttt tatlım çok heyecanlıyım çok meraktayım tam 5 hafta oldu bir de büyüdüğünü hissediyorum karnım da genişledi iyice meraklandım. Ama gün geçmiyor :):) sana da az kalmış çok heyecanlı güzel haberlerle Dönelim inşallah
Iniallah çok güzel haberlerle geleceksin canım merak etme kaçta randevun :)
Biz de bugün erkenden e bebek e gidip beşigimizi ve yatağımizi aldık. Beşik dediğim oyun parkı yani. Oyun parkı almayı düşünenler bugün baksın zamani varsa % 28 indirim var. Çok şükür bitti eksiklerimiz. Bebisimin uyku seti benim de pijamalarim kaldı sadece
5 hfta nasil dayaniyosunuz bn 2 hftaya gidiyrum mutlaka korjuyom heleki azcik agrim olsun odum kopuyo neyseki dikisim ve bebek yerinde kalmamış s cok sukur tansiyonda iyi off 30 bi geceydik ne zor ya
Kizlar bebis icin aliswerise gidiyoruz herseyini alicaz bgun cok heycan yaptim kizima ciciler alcam herkez erken falan diyo ama Rabbimin isniyle hi bsey olmaz insallah
5 hfta nasil dayaniyosunuz bn 2 hftaya gidiyrum mutlaka korjuyom heleki azcik agrim olsun odum kopuyo neyseki dikisim ve bebek yerinde kalmamış s cok sukur tansiyonda iyi off 30 bi geceydik ne zor ya
Canım bana da beş haftaya bi veriyodu bu kez dört hafta sonrasina aldım. Dayaniyorz mecbur. Çok özlüyoruz merak ediyoruz ama her an kendini hissettiriyo artk bebişler çok şükür. Sen de öyle deme artık 30u gecseydim diye. Bence 38e kadar sorunsuz gideceksin sen de korkma artık Allahn izniyle
Sağol tatlım. Her ay biraz biraz aldım ben maddi olarak birden alamazdik. Iyi yapmışsın pijamayi da mart gibi falan alırsın canm. En fazla bes kilo falan alırız bence
kızlar ne güzel şeyler alıyorsunuz ben daha 24 haftaligim erken di mi daha yaşadığınız yerler de musait galiba ben de almak istiyorum netten bakıyorum hep hepimizin bebisleri sağlıkla kucağımiza gelsin inşallah 24 hafta olanlar Bebeğinizin kilosu nasıl benim kızım zayıf mi acaba 541 gr mis pzts gittim en son
Sen çok haklısın haklı sebeplerin var. Benim maalesef dr um ve ailem küçük ağrılarda falan beni sakinleştiriyor. Sürekli ve keskin bir ağrı olmadıkça bütün ağrılar normal benim durumum için. Bir de ailemde 5. Torun. Şeker hastası olan vardı. Bebişi ters duran vardı. 35. Haftada doğan vardı. Down riski olan da vardı. Her türlüsü vardı. Çpk şükür hepsi de sağlıklı. Ama ağrılarımda hemen çok normal diyen birsürü insan var çevremde. Artık ben de umursamıyorum bu iki gündür mesela çok kasılıyor sertleşiyor bebiş yarın sorucam dr a.
Inan çok zor geçti 5 hafta geçen hafta randevu bulamadık bu haftaya kaldı :)
Kizlar bebis icin aliswerise gidiyoruz herseyini alicaz bgun cok heycan yaptim kizima ciciler alcam herkez erken falan diyo ama Rabbimin isniyle hi bsey olmaz insallah
Bence erken değil canım ben artık çok dolaşabilcemi sanmıyorum. Iyi ki bitirmişim çoğu Şeyini. Güzel güzel ciciler al inşallah bize de fotoğraflarını at bekliyoruz
kızlar ne güzel şeyler alıyorsunuz ben daha 24 haftaligim erken di mi daha yaşadığınız yerler de musait galiba ben de almak istiyorum netten bakıyorum hep hepimizin bebisleri sağlıkla kucağımiza gelsin inşallah 24 hafta olanlar Bebeğinizin kilosu nasıl benim kızım zayıf mi acaba 541 gr mis pzts gittim en son
Merhabalar mayıs anneleri. aylardır bütün yazılarınızı takip ediyorum ve sessizce çok şeyler öğrendim sizlerden.Allah razı olsun:).nerdeyse hepinizi tanıyorum:) bundan sonra ben de yardımcı olabileceğim birşey olursa yardımcı olmak isterim.
Merhabalar mayıs anneleri. aylardır bütün yazılarınızı takip ediyorum ve sessizce çok şeyler öğrendim sizlerden.Allah razı olsun:).nerdeyse hepinizi tanıyorum:) bundan sonra ben de yardımcı olabileceğim birşey olursa yardımcı olmak isterim.