Canim Kraft mi aldın park yatağı mağazadan mi aldınCanım bana da beş haftaya bi veriyodu bu kez dört hafta sonrasina aldım. Dayaniyorz mecbur. Çok özlüyoruz merak ediyoruz ama her an kendini hissettiriyo artk bebişler çok şükür. Sen de öyle deme artık 30u gecseydim diye. Bence 38e kadar sorunsuz gideceksin sen de korkma artık Allahn izniyle
odayı ikea dan alacagım arabayıda casual cadillac air alacagım küçük şeyler ayrıntı seyler cok fazla işte kapı süsü bebek şekeri... çok zevkli ama zor dimi :)Benim bebişim de öyleydi 24 te :) eğer alma imkanın varsa yavaş yavaş başla derim yoksa hepsini bir anda mi alacaksın
geçmiş olsun ya allah korusun sizi, şu an iyi olmanıza sevindimGeçmişi okuyamadim umarim herkesin hamileliğiiyi gidiyordur. Bendeki ggelişmeleri yazayim. Cuma gecesi 18 10 tansiyon ile hastaneye yatirildim. Su an 12 8 im. Ama birazyurusem bile tansiyon yukselebiliyor . Dr uzun sure bizimlesin dedi. Hastanede yatmayadevam ediyorum . Bebeğim için ciğer geliştiriciiiğne yapildi. Erken doğarsa sorun olmasin diye. Su an iyiyiz. Tekmeleyip duruyor sagligi yerinde. Tansiyonun kontrol altında olursa sorun olmaz inşallah. Bize dua edin arkadaşlar cçokihtiyacimiz var buna
güzel haberlerle geleceksin, inanıyorum ben. . Yazarsın canimtoist safakmeley @Loafer esra51 Benim Minnak Sevgilim @Ariver ve diger butun kizlar yarin tekrardan ayrintili ultrasonum var bize dua edin insaAllah yarinki doktorda guzel seyler soylesin Allah hepinizden razi olsun simdiden
Hoşgeldiniz :) sizden de Allah razı olsun ne mutlu bize.Merhabalar mayıs anneleri. aylardır bütün yazılarınızı takip ediyorum ve sessizce çok şeyler öğrendim sizlerden.Allah razı olsun:).nerdeyse hepinizi tanıyorum:) bundan sonra ben de yardımcı olabileceğim birşey olursa yardımcı olmak isterim.
En azından belli alacakların gezip bakmışsın, hemen gidip alırsın. Kesinlikle benim de en çok gözümde büyüyen o :)odayı ikea dan alacagım arabayıda casual cadillac air alacagım küçük şeyler ayrıntı seyler cok fazla işte kapı süsü bebek şekeri... çok zevkli ama zor dimi :)
Iyi akşamlar tatlım hoşgeldinKızlar iyi akşamlar eskisehire dönüyoruz trendeyuzbebek magazalarina gittik yorulduk alışveriş için nisani bekleyecegiz,, ama 2 takım aldım kıyafet atarım eve gidince,, kuzenim de bi çok kıyafet verdi yeni doğann,, onları kullanicaz 3 aya kadar,, kıyafet alamayacağız
Kraft 505 park yatak cok arastrdmbirde sormak istediğim birşey var.Park yatak alan anneler.hangi marka ve çok daha önemlisi hangi boyutlarda aldınız.çıkamıyorum ben bu işin içinden.
burdan hacışerif diye bi site okumuştum ona baktım çok güzel çikolatalar var galiba ondan sipariş vereceğim mevlütü hiç düşünmedim daha biz de çok şaşalı olmaz öyle seyler yapılmaz bile ama ben 40 ı çıkınca yapıcam bakalım hep biz düşünüyoruz ayrıntıları babamızın hiç haberi yok :)Hoşgeldiniz :) sizden de Allah razı olsun ne mutlu bize.
En azından belli alacakların gezip bakmışsın, hemen gidip alırsın. Kesinlikle benim de en çok gözümde büyüyen o :)
Ben hastanede çikolata lokum ve büyük drajelerden dağıtacağım sanırım. Mevlütte de şişelerde şeker ve tesbih ya da kuran dağıtacağım inşallah. Bunlar tabi düşünce sen ne yapacaksın?
Iyi akşamlar tatlım hoşgeldinen güzel ben de aldım tanıdıklarından hepsi de yepyeni. Çünkü yeni Doğanlar çok giymeden büyüyorlar :) güle güle kullan inşallah fotoğraflarını da bekliyoruz :*
Internette dantel keseler var google yazınca çıkıyor herhangibir sitedEn alıcam ucuza bulursam haber ederimCok hos gorunuyor keseler farkli nerden alicaksin bunlari
inşallah istediğin gibi olur herşey bende yarın fetal eko için gideceğim inşallah bizde de sıkıntı olmaz birbirimize dua edelim canımtoist safakmeley @Loafer esra51 Benim Minnak Sevgilim @Ariver ve diger butun kizlar yarin tekrardan ayrintili ultrasonum var bize dua edin insaAllah yarinki doktorda guzel seyler soylesin Allah hepinizden razi olsun simdiden
Geçmişi okuyamadim umarim herkesin hamileliğiiyi gidiyordur. Bendeki ggelişmeleri yazayim. Cuma gecesi 18 10 tansiyon ile hastaneye yatirildim. Su an 12 8 im. Ama birazyurusem bile tansiyon yukselebiliyor . Dr uzun sure bizimlesin dedi. Hastanede yatmayadevam ediyorum . Bebeğim için ciğer geliştiriciiiğne yapildi. Erken doğarsa sorun olmasin diye. Su an iyiyiz. Tekmeleyip duruyor sagligi yerinde. Tansiyonun kontrol altında olursa sorun olmaz inşallah. Bize dua edin arkadaşlar cçokihtiyacimiz var buna
canım çoook gecmııs olsun.morallını yüksek tut inşallah bebısın zamanında dogacaktırsualarımız senınleGeçmişi okuyamadim umarim herkesin hamileliğiiyi gidiyordur. Bendeki ggelişmeleri yazayim. Cuma gecesi 18 10 tansiyon ile hastaneye yatirildim. Su an 12 8 im. Ama birazyurusem bile tansiyon yukselebiliyor . Dr uzun sure bizimlesin dedi. Hastanede yatmayadevam ediyorum . Bebeğim için ciğer geliştiriciiiğne yapildi. Erken doğarsa sorun olmasin diye. Su an iyiyiz. Tekmeleyip duruyor sagligi yerinde. Tansiyonun kontrol altında olursa sorun olmaz inşallah. Bize dua edin arkadaşlar cçokihtiyacimiz var buna
oohh canım güle güle kullansın pipilimizz....bende gecelik pıjamayı 8 ayda almayı düşünüyorum cunku hemen o göbek gıtmıyomuss ona gore alırız artık...öpüldunuzzzBiz de bugün erkenden e bebek e gidip beşigimizi ve yatağımizi aldık. Beşik dediğim oyun parkı yani. Oyun parkı almayı düşünenler bugün baksın zamani varsa % 28 indirim var. Çok şükür bitti eksiklerimiz. Bebisimin uyku seti benim de pijamalarim kaldı sadece
Bunun turkuaz olanını aldık canım. Malesef kraftin sadece siyahı kalmıştı onu da hiç begenmedim turkuaz istiyodum o yüzden bunu aldık. Netten baktık ama ne ara satildiysa stokta yok yaziyodu biz de magazaya gittik.Canim Kraft mi aldın park yatağı mağazadan mi aldın
Saol tatlımm nerelerdesinoohh canım güle güle kullansın pipilimizz....bende gecelik pıjamayı 8 ayda almayı düşünüyorum cunku hemen o göbek gıtmıyomuss ona gore alırız artık...öpüldunuzzz
Ikisinden de birer tane al bence canım.kızlar sizce pijama mı gecelik mi hangisi daha kullanışlı olur acaba??
canım aralarda gıırıp bakmaya calısyom ama net e gırınce cook zaman kaybediyorum.su sıralar fazla gırmedım..bebiş de bende ıyıyız cok sukur.9 gun sonra randevumuz var bakalım.ıns buyumustur guselceSaol tatlımm nerelerdesinnasılsın bebiş nasıl büyüdü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?