2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim Kraft mi aldın park yatağı mağazadan mi aldın

Benim bebişim de öyleydi 24 te :) eğer alma imkanın varsa yavaş yavaş başla derim yoksa hepsini bir anda mi alacaksın
odayı ikea dan alacagım arabayıda casual cadillac air alacagım küçük şeyler ayrıntı seyler cok fazla işte kapı süsü bebek şekeri... çok zevkli ama zor dimi :)

geçmiş olsun ya allah korusun sizi, şu an iyi olmanıza sevindim

güzel haberlerle geleceksin, inanıyorum ben. . Yazarsın canim

Kızlar iyi akşamlar eskisehire dönüyoruz trendeyuz bebek magazalarina gittik yorulduk alışveriş için nisani bekleyecegiz,, ama 2 takım aldım kıyafet atarım eve gidince,, kuzenim de bi çok kıyafet verdi yeni doğann,, onları kullanicaz 3 aya kadar,, kıyafet alamayacağız

Hoşgeldiniz :) sizden de Allah razı olsun ne mutlu bize.

odayı ikea dan alacagım arabayıda casual cadillac air alacagım küçük şeyler ayrıntı seyler cok fazla işte kapı süsü bebek şekeri... çok zevkli ama zor dimi :)
En azından belli alacakların gezip bakmışsın, hemen gidip alırsın. Kesinlikle benim de en çok gözümde büyüyen o :)
Ben hastanede çikolata lokum ve büyük drajelerden dağıtacağım sanırım. Mevlütte de şişelerde şeker ve tesbih ya da kuran dağıtacağım inşallah. Bunlar tabi düşünce sen ne yapacaksın?

Iyi akşamlar tatlım hoşgeldin en güzel ben de aldım tanıdıklarından hepsi de yepyeni. Çünkü yeni Doğanlar çok giymeden büyüyorlar :) güle güle kullan inşallah fotoğraflarını da bekliyoruz :*

burdan hacışerif diye bi site okumuştum ona baktım çok güzel çikolatalar var galiba ondan sipariş vereceğim mevlütü hiç düşünmedim daha biz de çok şaşalı olmaz öyle seyler yapılmaz bile ama ben 40 ı çıkınca yapıcam bakalım hep biz düşünüyoruz ayrıntıları babamızın hiç haberi yok :)

Çok çok geçmiş olsun,dualarım sizinle canım.bizi kendinizden haberdar et sık sık.

canım çoook gecmııs olsun.morallını yüksek tut inşallah bebısın zamanında dogacaktırsualarımız senınle

oohh canım güle güle kullansın pipilimizz....bende gecelik pıjamayı 8 ayda almayı düşünüyorum cunku hemen o göbek gıtmıyomuss ona gore alırız artık...öpüldunuzzz

Kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah,ne zamandır yazamadım bu hafta hep ev bakma telaşındaydık bu ev cok küçük köpeciğimiz de var bebekte gelince küçük evde olmazlar diye daha büyük bir eve taşınmak zorundayız.o kadar yoruldum kiiii...zaten sanki ilk 3 aya dönmüş gibiyim bulduğum yerde uyuyorum fosur fosur ama gece de tam tersi ciin gibiyim :)sayfaları elimden geldiğince okumaya çalıştım hazırlıklar tam gaz devam ediyor gördüğüm kadarıyla çok güzel ciciler alınmış paylaşılmış hepsini iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah :)

Canim Kraft mi aldın park yatağı mağazadan mi aldın
Bunun turkuaz olanını aldık canım. Malesef kraftin sadece siyahı kalmıştı onu da hiç begenmedim turkuaz istiyodum o yüzden bunu aldık. Netten baktık ama ne ara satildiysa stokta yok yaziyodu biz de magazaya gittik.

Eklentiler

• unnamed (27).webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 109
  • unnamed (26).webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 84
[QUOcanim"countryrose, post: 39314166, member: 604838"]Internette dantel keseler var google yazınca çıkıyor herhangibir sitedEn alıcam ucuza bulursam haber ederim[/QUOTE]
Tmm canim

Saol tatlımm nerelerdesin nasılsın bebiş nasıl büyüdü mü
canım aralarda gıırıp bakmaya calısyom ama net e gırınce cook zaman kaybediyorum.su sıralar fazla gırmedım..bebiş de bende ıyıyız cok sukur.9 gun sonra randevumuz var bakalım.ıns buyumustur guselcebılıyorsun atamalar oldu bu hafta çok arkadaş atandıı....bende dahada gaza geldım çalışıyorumatanmamız lazım yaafff...sende ne var ne yok mınık nasıl...park yatak da cok gusel ...güle güle buyutursıun minik pipiliyi ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…