- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Hoşgeldin öncelikle canım. Benim bugün aldığım 60×120. Biraz daha geniş olsun dersen 70×110 70×120 gibi boyutları da var. Genelde bu boyutlarda oluyo zaten hep aynı yani.birde sormak istediğim birşey var.Park yatak alan anneler.hangi marka ve çok daha önemlisi hangi boyutlarda aldınız.çıkamıyorum ben bu işin içinden.
Amin inşallah canım benim. Ayy sorma atanan ataniyo darısı da bize olsun dicem de bu gidişle benim zor. Yeteri kadar calismiyorum. Seneye de bebekle calisamam bu gidisle hayal olacak benim atanmam. Calis canm iyi yapiyosun keske bide ben gaza gelebilsem. Allah yardimcimiz olsun yine decanım aralarda gıırıp bakmaya calısyom ama net e gırınce cook zaman kaybediyorum.su sıralar fazla gırmedım..bebiş de bende ıyıyız cok sukur.9 gun sonra randevumuz var bakalım.ıns buyumustur guselcebılıyorsun atamalar oldu bu hafta çok arkadaş atandıı....bende dahada gaza geldım çalışıyorum atanmamız lazım yaafff...sende ne var ne yok mınık nasıl...park yatak da cok gusel ...güle güle buyutursıun minik pipiliyi ınsallah
inşaAllah canım Allah razı olsun Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin minnağınızı:)Inşallah canım ederiz tabiki. Güzel haberlerle geleceksin ben inanıyorum. Bebişini etkilemeyecek bsydir o. Zamanla da kaybolur inş doğuma kadar.
aminn canım Allah razı olsunAllah yuzunu guldurerek cikarsin insallah canim. Dualarimiz seninle:)
inşaAllah güzel haberlerimizi yazıcaz yarın Allah'ın izniylegeçmiş olsun ya allah korusun sizi, şu an iyi olmanıza sevindim
güzel haberlerle geleceksin, inanıyorum ben. . Yazarsın canim
inşaAllah bebişinde hiçbir sıkıntı çıkmaz güzel haberler alırsınız sizde Allah'ın izniyle..Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsuninşallah istediğin gibi olur herşey bende yarın fetal eko için gideceğim inşallah bizde de sıkıntı olmaz birbirimize dua edelim canım
canım hayırlı haberlerle gel dua edicem sana bugün namazımda duamda olacaksınız bebişine isim verdiyesen söyle onunda ismini söylerim allah yardım eder sen üzülme hepimiz herşeyi çok çok takıyoruz inşllah dert olmayacak birşeydirinşaAllah inşaAllah
amin mınnnakcım .öle deme ya busene yapamazsak ısımız dahada zor olacak ...hayırlısıyla atanırız ınsallah ...yoksa hayal olup kalacak öğretenlikk.sende devam et ıhmal etme sakıınnn kızar sana pıplimmmAmin inşallah canım benim. Ayy sorma atanan ataniyo darısı da bize olsun dicem de bu gidişle benim zor. Yeteri kadar calismiyorum. Seneye de bebekle calisamam bu gidisle hayal olacak benim atanmam. Calis canm iyi yapiyosun keske bide ben gaza gelebilsem. Allah yardimcimiz olsun yine de
Iyi olmaniza da çok sevindim canım biz de 2gün sonra gideceğiz inş. Size de az kalmış :)canım aralarda gıırıp bakmaya calısyom ama net e gırınce cook zaman kaybediyorum.su sıralar fazla gırmedım..bebiş de bende ıyıyız cok sukur.9 gun sonra randevumuz var bakalım.ıns buyumustur guselcebılıyorsun atamalar oldu bu hafta çok arkadaş atandıı....bende dahada gaza geldım çalışıyorum atanmamız lazım yaafff...sende ne var ne yok mınık nasıl...park yatak da cok gusel ...güle güle buyutursıun minik pipiliyi ınsallah
Doğru söylüyosun seçim bitince atama işi de biter. Çalışıyorum canım ama çok yetersiz. Inşallah annesine çekmez benimki bu tembellik konusundaamin mınnnakcım .öle deme ya busene yapamazsak ısımız dahada zor olacak ...hayırlısıyla atanırız ınsallah ...yoksa hayal olup kalacak öğretenlikk.sende devam et ıhmal etme sakıınnn kızar sana pıplimmm
ayy gizotum Allah razı olsun senden sağsalim bebişini kucağına almayı nasip etsincanım hayırlı haberlerle gel dua edicem sana bugün namazımda duamda olacaksınız bebişine isim verdiyesen söyle onunda ismini söylerim allah yardım eder sen üzülme hepimiz herşeyi çok çok takıyoruz inşllah dert olmayacak birşeydir
aynen valla secım yoksa atamada yokDoğru söylüyosun seçim bitince atama işi de biter. Çalışıyorum canım ama çok yetersiz. Inşallah annesine çekmez benimki bu tembellik konusunda
Ayy valla kazansa ne iyi olur eminim daha rahat olur yani. Ikiniz de atanin inss canm benm. iyi yapmışsınz valla çok sevindim. Ben de hala o şevk yok malesef. Dersaneye bile boş yere yazildim gitmiyorum doğru düzgün. Bakalm hayrlisi olsn hakkmzda canim inşallah.aynen valla secım yoksa atamada yokyok ya sende tembel degılsın sadece pipili ıcın yapsan su atanma ısını.birde öle düşün ne de güzel olur degılmı..ben oyle bı gaza geldımkı esımı bıle kpss ye yönelttim.Esımde fen bılg ogretmenlıgı mezunu onada alan kıtabı aldık evde her yerde kıtap ..esımde seneye kpsss sınavına gırecek ...bizde kazanacazzzzzzz...inşşş.aminnnnn
ayy gizotum Allah razı olsun senden sağsalim bebişini kucağına almayı nasip etsinAli diye söylersin ikinci ismi daha tam bulamadık:) duanı eksik etme bizden
aynen valla secım yoksa atamada yokyok ya sende tembel degılsın sadece pipili ıcın yapsan su atanma ısını.birde öle düşün ne de güzel olur degılmı..ben oyle bı gaza geldımkı esımı bıle kpss ye yönelttim.Esımde fen bılg ogretmenlıgı mezunu onada alan kıtabı aldık evde her yerde kıtap ..esımde seneye kpsss sınavına gırecek ...bizde kazanacazzzzzzz...inşşş.aminnnnn
Ayy valla kazansa ne iyi olur eminim daha rahat olur yani. Ikiniz de atanin inss canm benm. iyi yapmışsınz valla çok sevindim. Ben de hala o şevk yok malesef. Dersaneye bile boş yere yazildim gitmiyorum doğru düzgün. Bakalm hayrlisi olsn hakkmzda canim inşallah.
amin inşş canım aynı sekılde Rabbımden dilerımkı inş sende kazanırsın başka atanmayı bekleyenler varsa onlarda atanır ve bizde ınsssAyy valla kazansa ne iyi olur eminim daha rahat olur yani. Ikiniz de atanin inss canm benm. iyi yapmışsınz valla çok sevindim. Ben de hala o şevk yok malesef. Dersaneye bile boş yere yazildim gitmiyorum doğru düzgün. Bakalm hayrlisi olsn hakkmzda canim inşallah.
cok saol toistcım..ben su gy gk bı oturtayım.ara ara bakıyorum oyle videolara youtube da yuklenmıs vıdeolar var onları soyluyorsun dımı canımBen de edicem inşallah Ali paşamıza
Kızlar size küçük bir önerim var. Eşim internetten sanal dershanelerin videolarını ders ders indirmişti. Dershanede gibi bilgisayardan izliyordum. Öyle birşey bulabilirseniz çok faydalı olur ben onlar sayesinde 2 ayda iyi bir puan almıştım.
haklısın cnm.inşallah elımızden gelenı yapacazz...yoksa dahada zorlanacazbebek dogunca calışmk dahada zorlasır sıımdı sıkın dişinizi
idrar yaparken yanmam yok dün normale oranla fazla yürüdüm eminönünde bebek alışverişi felan ama dinlendimde zaman zaman bugün yattığım sürece daha iyiydim yarın işe gidecem eğer ağrım artarsa doğru doktora daha 2 hafta olmadı aynı şikayetle gittim hiç birşey yok normal dedi magnezyum verdi ama kramp gibi oturup kalkamıom yürürken artıyordu yata yata büyümek istiyor sanırım miniğim yarın görecez bakalım çalışabilecekmiyimCanım çok agri varsa bi doktora görün mutlaka belki enfeksiyon vardır. Ya da senin de kasiklarna vuruyodur agri normaldir benm de bel ağrısı oluyo. Dayanlmycak gibiyse doktora git sen bekleme. Benim de plesenta ön duvarda ağrıyla ilgisi yok canım agri yapmaz o normal yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?