- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Maşallah sana toistcm darısı bize olsun inş. Alan sınavı falan da geldiya iyice soğudum ben kpssden. Bide bekarken yapilacakmis aslında evliyken ders çalışmak daha zormuş. Ben azimle çalışsam yapacağıma inanıyorum ama gerçekten içimden gelmiyor. Evde oturmak gerçekten çok sıkıcı. Hem de iki maaşlı olmak başka bu devirde. Çok şükür ogluma begendiklerimi almaya çalıştık elimzden geldgnce buna da şükür Allaha ama maaşa gecersem kızıma herşeyin en güzelini alcam yapcam diyorum bazenBen de edicem inşallah Ali paşamıza
Kızlar size küçük bir önerim var. Eşim internetten sanal dershanelerin videolarını ders ders indirmişti. Dershanede gibi bilgisayardan izliyordum. Öyle birşey bulabilirseniz çok faydalı olur ben onlar sayesinde 2 ayda iyi bir puan almıştım.
Merhaba.ben kanz park yatak 70×110 ebatinda aldim. kaliteli tavsiye ederim. kraft calipso ve 505 de guzeldi. hatta kalipsoda e bebek bugun indirimdeydi. Kanz almasam kesin kalipso alirdim ayni kalite ve ozellikteler cunku.birde sormak istediğim birşey var.Park yatak alan anneler.hangi marka ve çok daha önemlisi hangi boyutlarda aldınız.çıkamıyorum ben bu işin içinden.
Yok canım eşime sordum arena.tr diye bir site var ordan komplesini indirebiliyorsun. Komple indirseniz hergün 5 6 ders izlersin evde canım.cok saol toistcım..ben su gy gk bı oturtayım.ara ara bakıyorum oyle videolara youtube da yuklenmıs vıdeolar var onları soyluyorsun dımı canım
İnşallah tatlım neden yapmayasın. En zorunu başarıp okulu bitirmişsin. Küçük bir basamak kalmış onu da atlatırsınız bebişinizi hayrına inşallahMaşallah sana toistcm darısı bize olsun inş. Alan sınavı falan da geldiya iyice soğudum ben kpssden. Bide bekarken yapilacakmis aslında evliyken ders çalışmak daha zormuş. Ben azimle çalışsam yapacağıma inanıyorum ama gerçekten içimden gelmiyor. Evde oturmak gerçekten çok sıkıcı. Hem de iki maaşlı olmak başka bu devirde. Çok şükür ogluma begendiklerimi almaya çalıştık elimzden geldgnce buna da şükür Allaha ama maaşa gecersem kızıma herşeyin en güzelini alcam yapcam diyorum bazen
çok sağol canım benimBen de edicem inşallah Ali paşamıza
Kızlar size küçük bir önerim var. Eşim internetten sanal dershanelerin videolarını ders ders indirmişti. Dershanede gibi bilgisayardan izliyordum. Öyle birşey bulabilirseniz çok faydalı olur ben onlar sayesinde 2 ayda iyi bir puan almıştım.
Tatlım hayırlı olsun beşiğinız çok güzel gorunuyordu birşey soracağim 60x120 nasıl küçük mu bende yer sıkıntısından dolayı öyle almak istiyorum acaba çocuk 3 yaşına kadar yatabiliyor mu ondaHoşgeldin öncelikle canım. Benim bugün aldığım 60×120. Biraz daha geniş olsun dersen 70×110 70×120 gibi boyutları da var. Genelde bu boyutlarda oluyo zaten hep aynı yani.
tamma caım .çok teşekkür ederım bakıyorum hemen ....ay ınsallah kazanırız yaaaYok canım eşime sordum arena.tr diye bir site var ordan komplesini indirebiliyorsun. Komple indirseniz hergün 5 6 ders izlersin evde canım.
ay maşşallah canım benımde kız kızların göbüşü top gıbı oluyo yaygınn.kızlar genıs takılıyooobu da benim kızım kızlar ayaga kalkmadım oturdugum yerde cekiverdim size göstereyim diye:)
ıyı gunlerde kullanın canım.Bunun turkuaz olanını aldık canım. Malesef kraftin sadece siyahı kalmıştı onu da hiç begenmedim turkuaz istiyodum o yüzden bunu aldık. Netten baktık ama ne ara satildiysa stokta yok yaziyodu biz de magazaya gittik.
Ay en sevdiğim isim babamın ismi çok çok dua edeceğim canım merak etme bir sorun çıkmayacak sabah bekleyeceğim güzel haberleriniayy gizotum Allah razı olsun senden sağsalim bebişini kucağına almayı nasip etsinAli diye söylersin ikinci ismi daha tam bulamadık:) duanı eksik etme bizden
Çok güzel benimkine çok benziyor. Maşallah bebişe de göbüşü de üstündeki de çok tatlı yabu da benim kızım kızlar ayaga kalkmadım oturdugum yerde cekiverdim size göstereyim diye:)
Canım benimki de 70 120. Yeğenimin de öyle 3 yaşına girecek hala çok rahat kullanıyor.Tatlım hayırlı olsun beşiğinız çok güzel gorunuyordu birşey soracağim 60x120 nasıl küçük mu bende yer sıkıntısından dolayı öyle almak istiyorum acaba çocuk 3 yaşına kadar yatabiliyor mu onda
Gule gule kullanin canimBunun turkuaz olanını aldık canım. Malesef kraftin sadece siyahı kalmıştı onu da hiç begenmedim turkuaz istiyodum o yüzden bunu aldık. Netten baktık ama ne ara satildiysa stokta yok yaziyodu biz de magazaya gittik.
İyiyiZ biz sen nasılsın :) yaptıranımız da var yaptırmayanımız da. Ben yaptırdım.Kizlar nasilsiniz ben foto ekleyemiyorum bellek yetersiz diyo tel.den girdigim icin galiba.. Seker yuklemesi yaptiran var mi bana dr yaptir dedi ama istemiyorum.
Cok saol tatlım. Canım küçük degil bizim aldgmiz ortalama zaten daha küçük boyutta olanlari da vardi. En büyüğü de 70×120 zaten. Arada on cm bi fark var en olarak o da zaten çok az bi fark. genelde boyutlari standart oluyo zaten. ara kat ağırlığı 9 kilo alt kat ağırlığı 19 kilo taşıyormuş canım. Üç yaşına kadar kullanabilirsin yani.Tatlım hayırlı olsun beşiğinız çok güzel gorunuyordu birşey soracağim 60x120 nasıl küçük mu bende yer sıkıntısından dolayı öyle almak istiyorum acaba çocuk 3 yaşına kadar yatabiliyor mu onda
Çok saol tatlımmGule gule kullanin canim
Amin inşallah canimmİnşallah tatlım neden yapmayasın. En zorunu başarıp okulu bitirmişsin. Küçük bir basamak kalmış onu da atlatırsınız bebişinizi hayrına inşallahyaparsın canım benim Allah sağlık huzur versin sen neler yapmazsın oğluşuna kızına
Saol canm benim. 60×120ıyı gunlerde kullanın canım.
kaça kaç canım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?