2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

  • Kız

  • Erkek

  • Çoğul Gebelik


Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah sana toistcm darısı bize olsun inş. Alan sınavı falan da geldiya iyice soğudum ben kpssden. Bide bekarken yapilacakmis aslında evliyken ders çalışmak daha zormuş. Ben azimle çalışsam yapacağıma inanıyorum ama gerçekten içimden gelmiyor. Evde oturmak gerçekten çok sıkıcı. Hem de iki maaşlı olmak başka bu devirde. Çok şükür ogluma begendiklerimi almaya çalıştık elimzden geldgnce buna da şükür Allaha ama maaşa gecersem kızıma herşeyin en güzelini alcam yapcam diyorum bazen
 
birde sormak istediğim birşey var.Park yatak alan anneler.hangi marka ve çok daha önemlisi hangi boyutlarda aldınız.çıkamıyorum ben bu işin içinden.
Merhaba.ben kanz park yatak 70×110 ebatinda aldim. kaliteli tavsiye ederim. kraft calipso ve 505 de guzeldi. hatta kalipsoda e bebek bugun indirimdeydi. Kanz almasam kesin kalipso alirdim ayni kalite ve ozellikteler cunku.
 
cok saol toistcım..ben su gy gk bı oturtayım.ara ara bakıyorum oyle videolara youtube da yuklenmıs vıdeolar var onları soyluyorsun dımı canım
Yok canım eşime sordum arena.tr diye bir site var ordan komplesini indirebiliyorsun. Komple indirseniz hergün 5 6 ders izlersin evde canım.
 
İnşallah tatlım neden yapmayasın. En zorunu başarıp okulu bitirmişsin. Küçük bir basamak kalmış onu da atlatırsınız bebişinizi hayrına inşallah yaparsın canım benim Allah sağlık huzur versin sen neler yapmazsın oğluşuna kızına
 
çok sağol canım benim
 
Hoşgeldin öncelikle canım. Benim bugün aldığım 60×120. Biraz daha geniş olsun dersen 70×110 70×120 gibi boyutları da var. Genelde bu boyutlarda oluyo zaten hep aynı yani.
Tatlım hayırlı olsun beşiğinız çok güzel gorunuyordu birşey soracağim 60x120 nasıl küçük mu bende yer sıkıntısından dolayı öyle almak istiyorum acaba çocuk 3 yaşına kadar yatabiliyor mu onda
 
Bunun turkuaz olanını aldık canım. Malesef kraftin sadece siyahı kalmıştı onu da hiç begenmedim turkuaz istiyodum o yüzden bunu aldık. Netten baktık ama ne ara satildiysa stokta yok yaziyodu biz de magazaya gittik.
ıyı gunlerde kullanın canım.
kaça kaç canım bu
 
Uzuuun bi aradan sonra hepinize selamlar, yaklaşık 10 gündür girememistim foruma, geçen cuma annemle kız kardeşim geldiler bir hafta bendelerdi onlarla ilgileniyorum diye vakit ayiramadim buraya hiç, bol bol gezdik ama artık uzun süre gezemiyorum çabuk yoruluyorum ve fena sırt ağrılarım var bi üçlü takım aldım sabahlikli pijama takımı mavi ariyorum hep buldum nihayet:) bebeğime alt açma almamıştım onu da buldum sevimli bişey çok içime sindi, kardeşimin yaza düğünü var ona ceyizlik eksiklerine baktık annecime de elbise aradık, bebek için pek eksiğimiz kalmadı sayılır, travel sistem araba düşünüyorduk vazgeçtik sadece taşıma koltuğu aldik arabasını da baston tipi alcaz sanırım çünkü bizim arabamiz küçük ve bagaja sığacak bişey olmalı, yatağı alınmıştı zaten oda yapmayacam su an için o yüzden sadece sifonyer alcam, bebek cantamiz kaldı bide bebek sekerlerimiz:)sayfalar öyle ilerlemiş ki 3 gündür su an bitirebildim:) önemli bişey kaçırmayın diye atlamayim dedim, sizlerden de hasta olanlara acil şifalar diliyorum kontrole gideceklere hayırlı haberlerle gelmeyi diliyorum, alışverişler de hız kazanmis baya alınan ciciler de güle güle giyilsin:)
Ay çok uzun oldu hepinizi öptüm
 
ayy gizotum Allah razı olsun senden sağsalim bebişini kucağına almayı nasip etsin Ali diye söylersin ikinci ismi daha tam bulamadık:) duanı eksik etme bizden
Ay en sevdiğim isim babamın ismi çok çok dua edeceğim canım merak etme bir sorun çıkmayacak sabah bekleyeceğim güzel haberlerini
 
bu da benim kızım kızlar ayaga kalkmadım oturdugum yerde cekiverdim size göstereyim diye:)
Çok güzel benimkine çok benziyor. Maşallah bebişe de göbüşü de üstündeki de çok tatlı ya

Canım benimki de 70 120. Yeğenimin de öyle 3 yaşına girecek hala çok rahat kullanıyor.
 
Kizlar nasilsiniz ben foto ekleyemiyorum bellek yetersiz diyo tel.den girdigim icin galiba.. Seker yuklemesi yaptiran var mi bana dr yaptir dedi ama istemiyorum.
 
Cok saol tatlım. Canım küçük degil bizim aldgmiz ortalama zaten daha küçük boyutta olanlari da vardi. En büyüğü de 70×120 zaten. Arada on cm bi fark var en olarak o da zaten çok az bi fark. genelde boyutlari standart oluyo zaten. ara kat ağırlığı 9 kilo alt kat ağırlığı 19 kilo taşıyormuş canım. Üç yaşına kadar kullanabilirsin yani.
 
Amin inşallah canimm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…