2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bu da benim kızım kızlar ayaga kalkmadım oturdugum yerde cekiverdim size göstereyim diye:)
Maşallah çok tatlı duruyo. Üstündeki de çok şekermis..gerçekten de kız göbüşleri daha yaygın ve yukarı doğru oluyo erkeklern de daha sivri ve aşağıda oluyo gibi sanki

Çok güzel benimkine çok benziyor. Maşallah bebişe de göbüşü de üstündeki de çok tatlı ya

Canım benimki de 70 120. Yeğenimin de öyle 3 yaşına girecek hala çok rahat kullanıyor.
70x120 bana biraz büyük canım ondan 60x120 düşünüyorum en on santim birşey olmaz herhalde

Çok iyiymis o zaman canım annem ben alırım dedi gebeliğimi falan da almış bana birşey kalmadı pek bebek bezi hastane çıkışı battaniye aldık daha hiç birşey almadık çantamı bile annem alacakmis sağolsun sen yıka bavula koy dedi anneler herşeyi düşünüyor ya bizde evlatlarimızı düşüneceğiz hatta şimdiden düşünmeye başladık annemin çektiğini daha iyi anlıyorum şimdi konu nerden nereye bagladim duygusallık oldu bir anda

Iyi akşamlar kızlar şu hastalığı bir atlatamadım geçen yine acillik oldum bakteri çoğalmış vücudumda antibiyotik verdi . Geçen hafta pazardan pijama takımları gecelikler aldım çok uygun fiyata hem de lohusa olanlardan

Haklısın canım iyiki annelerimiz var bizi düşünen. Insan annesine her yaşta ne kadar da ihtiyaç duyuyor dimi. Ben de çok özledim annemi üç ay olacak nerdeyse gormedim.Bir ay önce gelecek inşallah yanıma mart sonu nisan başı gibi. O olmasa kizkardesm falan da yok kalirdim öylece. Allah eksikliklerini göstermesin. Annen hediye alcak madem iyimis tatlım aldir ne güzel düşünmüş

Bunun turkuaz olanını aldık canım. Malesef kraftin sadece siyahı kalmıştı onu da hiç begenmedim turkuaz istiyodum o yüzden bunu aldık. Netten baktık ama ne ara satildiysa stokta yok yaziyodu biz de magazaya gittik.
Hayırlı olsun canım Güle güle kullanın bende eşime alalım dedim erken dedi kaldı öyle

:)))))) iyi ki atıyorlar ya.
Bir bilgin var mı canım 28 den sonra hareketleri takip etmek lazımmış
Iyiki canım benim Çok şükürr. Kuzum öyle diyolar da ne bileyim. Iki üç saatte bi hareket etmeli falan diyolar. Ama simdi takip edip kendmi strese sokmak istemiyorum. zaten benmkinin belli saatleri var O zaman çok kipirdak oluyo onun dışında da yoruluyodur uyuyodur diyorum ben

Çok çok gecmis olsun. Aldiklarin da hayırlı olsun Güle güle kullan insss

bakalım ben de etmiyorum canım dr bişey diyecek mi yarın çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…