2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Bana da öyle yaptı canım, direk yükleme yapmayı onermiyorum dedi, anne babada var mi diye sordu bidr tokluk sekerime baktı normal çıktı, ailede de yokmuş yükleme yapmaya gerek yok bence dedi ama illa yap dersen yapalım dedi ben de ona bıraktım siz nasıl uygun görürseniz dedim çünkü güveniyorum doktoruma

aaaa omuymuş :))) bende sabah eşime bacağım çıkmış gibi ağrıyor incittimmi acaba diyorum. ondan mıki? ne enteresan ağrılarla tanıştım allahım 7. ay 6 dan zor geldi valla.
benm ilk 6 süperdi ne kusma ne mide bulantısı hamile oldugmu yeni hissediyorum resmen ne zormuş.
benm hem çatı hemde dediğin gibi bacağım çıkmış gibi oluyor

Kızlar hastanedeyim çok moralim bozuldu bebeğin kalbinde ufak delik görmüş doktor kardiyoloji baksın dedi çarşamba kardiyoloji gideceğiz artık doktora gitmek istemiyorum sürekli bir sıkıntı çıkıyor 4 senedir bebek bekliyorduk rabbim evladimla sınamasın beni :-(

aaaa omuymuş :))) bende sabah eşime bacağım çıkmış gibi ağrıyor incittimmi acaba diyorum. ondan mıki? ne enteresan ağrılarla tanıştım allahım 7. ay 6 dan zor geldi valla.
AH AH ağrıyı bana sorun sürekli doğum sancısı çekiyorum hergün magnezyum alıyorum bazı günle ikiye cıkıyo magnezyum ağrıdan
annem bu kız 3.5 ay falan beklemez 2aya doğurur diye yeni bir tespitte bulundu sancılarımı görünce . neyse bakalım 27olduk 36ya kadar bi durabilsek inşallah

asikiz2020@ cnm sıkma canını bu aylarda görülen delikler genelde ilerlemeden kapanıyor ki ikiz yiğenlerimden birinde doğduğunda olmasına rağmen 3aya kapandı şimdi turp gibi korkma korkma tabi tedbirli olmak gerekli ama bebişler henüz gelişimini tamamlamadı .

çatı muayenisini duyduydum da çatı ağrısıyla bizde yeni tanıştık magnezyum içiyomusun cnm
Yoo :):) Doktorum vermedi ben balık yemediğim için omega, kanım iyi olmasına rağmen doktorum çok öenm verdiği için kan hapı kullanıyorum :) Çok dayanılmıcak bi ağrı değil son 2 hafyadan bu yana var zaten :) Penguen gibi yürümeye başlamadım şükür hihi :)

benm ilk 6 süperdi ne kusma ne mide bulantısı hamile oldugmu yeni hissediyorum resmen ne zormuş.
benm hem çatı hemde dediğin gibi bacağım çıkmış gibi oluyor
bende 2 haftayı bulacak karın kasık ve genital bölge ağrısı çok fazla. regl olacakmışım gibi ağrılar giriyor. bu bacak ağrısı dün gece çıktı. bebeğin büyüdüğü her hafta başka bir ağrıyı öğreniyorum. son ağrısıyla biticek inşallah :) ama en tuhafıda başını çok aşağıda hissediyorum. başını aşağı doğru ittiriyor o ağrı müthiş yani tarifsiz bişey. kasık yumurtalık hepsini hoplattırıyor. ayaktaysam hareket edemiyorum kalıyorum bi süre. hadi oğlum hadi canım benim derken normale dönüyorda rahatlıyorum. çok hareketinde zorlukları bunlar sanırım.

evet canm bugday ekmegi ye hem tok tutuyo. Sorma zaten en çok catlaktan korkuyorm simdilik hic yok gerilme falan da yok karnmda ins iki üç ay daha dayanabilir göbeğim. Catlagin geri dönüşü yok. Sen de bol bol nemlendir duştan sonra özellikle. Daha da olmasin insss

onu bende sordum doktoruma önce normal şeker testi yapılsa olmazmı illa yükleme mi olması lazım dedim. şeker testinde çıkmaz gizli şeker dedi. riske atamayız bu durumu dedi. benimde yarın yapılacak vallahi tırsıyorum. aç karına bazen kuru ekmek yesem istifra ediyorum hele su içince daha kötü oluyorum o şekerli suyu nasıl içiçeğimi düşünüyorum. içerimde hadi nasıl 1 saat içimde tutucam acaba?

dur bakalım ben az sonra sağlık ocağı kontrolüne gidicem sorayım ebeye gelince yazayım sizlere. herkesde var bu ağrılar hemen hemen.gelince bilgiler tazecik :)

Çok geçmiş olsun canım ama sıkma canını senin moralin iyi olsun ki bebeğin de iyi olsun, ben duydum böyle bazı bebeklerde oluyo ve kendiliğinden kapanıyor inşallah öyle biseydir, allah sağlıkla kavuştursun inşallah hepimizi

Canım benim Allah şifasını versin inşallah önemli bisey degildir bi an önce de kapanır canim..nasil farkedildi fetal ekomu yaptirdin yoksa normal usgde mi belli oldu

allah sağlık sıhhat versin canım. sen moralini yüksek tutmaya çalış ve bol bol dua et. herşey güzel olacak diye düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…