- 25 Haziran 2013
- 564
- 601
- 88
Güle güle kullanınKizlar cicislerimiz bunlar bikac eksigimiz kaldi o kadar
Teşekkür ederim canım evet yardımcı oldu sağolsun :)Canım annem eminönünden almış ama internette nerde vardır bilmiyorum sanırım bi arkadaş yardımcı olmuş inşallah gönlüne göre bulursun
çatı muayenisini duyduydum da çatı ağrısıyla bizde yeni tanıştıkO muymuş çatı ağrısı :):):) O zaman benim de çatım ağrıyor haha ne enteresan ismi ar çatı :)
aaaa omuymuş :))) bende sabah eşime bacağım çıkmış gibi ağrıyor incittimmi acaba diyorum. ondan mıki? ne enteresan ağrılarla tanıştım allahım 7. ay 6 dan zor geldi valla.aynen orası cnm sanki biri tutup bacaklarımdan ayırıyor gibi feciii((
Gunaydın anneler grip oldum raporluyum bugun...birsey sorucam sızınde catı kemikleriniz agrıyo mu hafıf hafıf apış arası dikine kemikler anlatmasıda zor ya,,,catı genişliomuş doktor olur dedı bide size soraym dedim.?
Bizim dr sürekli kararımız değişiyor canım, en baştan beri ben travel sistem istiyodum onların da iyi bişey almaya kalksak 750 tl ve üzeri kumaşı tekerleri demirleri hepsi önemli çünkü, o fiyatlar da bizim bütçemizi zorlar, 300-400 e de bulduk ama onların da pusetleri falan pek iyi durmuyor kumaşları naylon gibi bebeği terletir gibi geldi bana ayrıca profili tekerlekler falan da çok sağlam gibi değil o yüzden biz puseti tek aldik, arabayı da baston modele karar verdik gibi ama çift yönlü de olabilir:) çünkü kendi arabamiz var ama küçük bagaja sigmasi önemli bizim için traveller kapandiklarinda da yer kaplıyor baya, e bebek i takip edebilirsin bu ay güzel indirimler var, vaktin oldukça da magazalari gez derim ben, sürüsüne bakarsın hafif olması da çok önemli, bence kumaşı da önemli dokunarak bakarsın yani, kolay gelsin:)[/QUEVET CANIM, İYİ BİŞİ İÇİN EN AZ 800 TL GÖZDEN ÇIKARMAK GEREK, ÇOK DA GECİKTİRMEK İSTEMİYORUM, ARTIK GEZMEK YORUYOR BENİ
Bana da öyle yaptı canım, direk yükleme yapmayı onermiyorum dedi, anne babada var mi diye sordu bidr tokluk sekerime baktı normal çıktı, ailede de yokmuş yükleme yapmaya gerek yok bence dedi ama illa yap dersen yapalım dedi ben de ona bıraktım siz nasıl uygun görürseniz dedim çünkü güveniyorum doktorumaKızlar perşembe dr gittim.hemen şeker yüklemesi yapmayalım.açlık şekerine ve 3 ay geriye dönük şekerine de bakalım anormal bişey görürsek yükleme yapalım dedi.doktoru böyle bir öneride bulunan var mı.
benm ilk 6 süperdi ne kusma ne mide bulantısı hamile oldugmu yeni hissediyorum resmen ne zormuş.aaaa omuymuş :))) bende sabah eşime bacağım çıkmış gibi ağrıyor incittimmi acaba diyorum. ondan mıki? ne enteresan ağrılarla tanıştım allahım 7. ay 6 dan zor geldi valla.
AH AH ağrıyı bana sorun sürekli doğum sancısı çekiyorum hergün magnezyum alıyorum bazı günle ikiye cıkıyo magnezyum ağrıdanaaaa omuymuş :))) bende sabah eşime bacağım çıkmış gibi ağrıyor incittimmi acaba diyorum. ondan mıki? ne enteresan ağrılarla tanıştım allahım 7. ay 6 dan zor geldi valla.
Yoo :):) Doktorum vermedi ben balık yemediğim için omega, kanım iyi olmasına rağmen doktorum çok öenm verdiği için kan hapı kullanıyorum :) Çok dayanılmıcak bi ağrı değil son 2 hafyadan bu yana var zaten :) Penguen gibi yürümeye başlamadım şükür hihi :)çatı muayenisini duyduydum da çatı ağrısıyla bizde yeni tanıştıkmagnezyum içiyomusun cnm
bende 2 haftayı bulacak karın kasık ve genital bölge ağrısı çok fazla. regl olacakmışım gibi ağrılar giriyor. bu bacak ağrısı dün gece çıktı. bebeğin büyüdüğü her hafta başka bir ağrıyı öğreniyorum. son ağrısıyla biticek inşallah :) ama en tuhafıda başını çok aşağıda hissediyorum. başını aşağı doğru ittiriyor o ağrı müthiş yani tarifsiz bişey. kasık yumurtalık hepsini hoplattırıyor. ayaktaysam hareket edemiyorum kalıyorum bi süre. hadi oğlum hadi canım benim derken normale dönüyorda rahatlıyorum. çok hareketinde zorlukları bunlar sanırım.benm ilk 6 süperdi ne kusma ne mide bulantısı hamile oldugmu yeni hissediyorum resmen ne zormuş.
benm hem çatı hemde dediğin gibi bacağım çıkmış gibi oluyor
Senin manken gibi boy var şekerim kaldirirsin. Ben de 70i gecmezsem iyi gecersem yuvarlak bsy olurum tosbaaa gibiBu arada kilolu olduğunu düşünenler üzülmesinler 81 kiloyum haha :) 68 ile hamile kaldım 13 kilocuk hihi :)
evet canm bugday ekmegi ye hem tok tutuyo. Sorma zaten en çok catlaktan korkuyorm simdilik hic yok gerilme falan da yok karnmda ins iki üç ay daha dayanabilir göbeğim. Catlagin geri dönüşü yok. Sen de bol bol nemlendir duştan sonra özellikle. Daha da olmasin inssscok açç :))) banada şeker yüklemesini yapan hemşire buğday ekmeği ye dedi hem bebeğe kilo yapıyormuş bugday ekmeği.bende eşime soyliyim bugday ekmeği alsın.
ya 9 kilo aldıgım hiç belli olmuyo ztn sadece gobek kısmı war ama yüzüm falan şişerse diye korkuyorm bide çatlak olur diye korkuyodm korktugm basıma geldi dun 2 çizgi gordum karnmda küçk ama bitirdi beni((((
onu bende sordum doktoruma önce normal şeker testi yapılsa olmazmı illa yükleme mi olması lazım dedim. şeker testinde çıkmaz gizli şeker dedi. riske atamayız bu durumu dedi. benimde yarın yapılacak vallahi tırsıyorum. aç karına bazen kuru ekmek yesem istifra ediyorum hele su içince daha kötü oluyorum o şekerli suyu nasıl içiçeğimi düşünüyorum. içerimde hadi nasıl 1 saat içimde tutucam acaba?Bana da öyle yaptı canım, direk yükleme yapmayı onermiyorum dedi, anne babada var mi diye sordu bidr tokluk sekerime baktı normal çıktı, ailede de yokmuş yükleme yapmaya gerek yok bence dedi ama illa yap dersen yapalım dedi ben de ona bıraktım siz nasıl uygun görürseniz dedim çünkü güveniyorum doktoruma
dur bakalım ben az sonra sağlık ocağı kontrolüne gidicem sorayım ebeye gelince yazayım sizlere. herkesde var bu ağrılar hemen hemen.gelince bilgiler tazecik :)AH AH ağrıyı bana sorun sürekli doğum sancısı çekiyorum hergün magnezyum alıyorum bazı günle ikiye cıkıyo magnezyum ağrıdan
annem bu kız 3.5 ay falan beklemez 2aya doğurur diye yeni bir tespitte bulundu sancılarımı görünce . neyse bakalım 27olduk 36ya kadar bi durabilsek inşallah
Çok geçmiş olsun canım ama sıkma canını senin moralin iyi olsun ki bebeğin de iyi olsun, ben duydum böyle bazı bebeklerde oluyo ve kendiliğinden kapanıyor inşallah öyle biseydir, allah sağlıkla kavuştursun inşallah hepimiziKızlar hastanedeyim çok moralim bozuldu bebeğin kalbinde ufak delik görmüş doktor kardiyoloji baksın dedi çarşamba kardiyoloji gideceğiz artık doktora gitmek istemiyorum sürekli bir sıkıntı çıkıyor 4 senedir bebek bekliyorduk rabbim evladimla sınamasın beni :-(
Canım benim Allah şifasını versin inşallah önemli bisey degildir bi an önce de kapanır canim..nasil farkedildi fetal ekomu yaptirdin yoksa normal usgde mi belli olduKızlar hastanedeyim çok moralim bozuldu bebeğin kalbinde ufak delik görmüş doktor kardiyoloji baksın dedi çarşamba kardiyoloji gideceğiz artık doktora gitmek istemiyorum sürekli bir sıkıntı çıkıyor 4 senedir bebek bekliyorduk rabbim evladimla sınamasın beni :-(
allah sağlık sıhhat versin canım. sen moralini yüksek tutmaya çalış ve bol bol dua et. herşey güzel olacak diye düşün.Kızlar hastanedeyim çok moralim bozuldu bebeğin kalbinde ufak delik görmüş doktor kardiyoloji baksın dedi çarşamba kardiyoloji gideceğiz artık doktora gitmek istemiyorum sürekli bir sıkıntı çıkıyor 4 senedir bebek bekliyorduk rabbim evladimla sınamasın beni :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?