2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
CANIM HEMEN MORALİNİ BOZMA, YANLIŞ GÖRMÜŞ OLABİLİR, ÖNEMSİZ BİR DURUM OLABİLİR, TEDAVİSİ OLAN BİRŞEY OLABİLİR, STRES YAPMA HEMEN, RABBİM SAĞLIK VERSİN İNŞALLAH

Sanırım doktorlar ikiye bölünmüş şeker konusunda:) Allah kolaylık versin canım sıkıntı olmaz inşallah kolayca yapılır

bnm dr da öle dedi.genelde dedikleri bebeğe zararı 3 dilim baklava kadar hiçmi yemiyorsun oluyor.
ayrıca maalesef biz riskli gruptayız bende yok ama kayınvalıdem ve kayınpederimde var eşimde sınırda ayrıca kayınvalidemde hamilelik şekeride oluyormuş bunu şimdi anlıyoruz o zaman test yokmuş tabi . eşim 5kilo doğmuş kardeşleride(10 kaerdesler) 4ve uzeri yani en kilolo doğan bnm ki :) birazda o korkuyla yaptırdım ben cok sukur bnm tarafımda olmadığından temız cıktı .

Kac kilosun?

kızlarrrrr yaaaa
oturunca yatınca sorun yok.ama yuruyunce bıldıgınızkasıklarda agırlık hissi var. bu hıc yoktu bugunoldu. sankı bebek aşagı ınmıs gıbı. ıyıce paytak paytak yuruyorum.ay ne bılım aşagıdamıs gıbı bı hıs. sızdede oluomu. fazlayuruyemıyorum hemen oturuyorum anlamadımkııı

Kızlar ben bu bahsettiğiniz çatı agrisini daha hissetmedim ama ben kaburga agrisindan çok muzdaribim geçen ay falan da vardı ama hergün olmuyordu, şimdi sürekli var ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bu gece hiç uyumadim agridan magnezyuma da başladım ama hiç etkisi olmadı, sanki kaburgalarim birbirine giriyor gibi yukarı çıkıyor gibi göğüslerim bile ağırlık yapiyo sanki:) özellikle sol taraf berbat hem on taraf göğsümün hemen altı hem aynı hizada tam arkası, var mi bu tip ağrıları olan doktora gitmeme de 2 hafta var daha

Canım sakin olmaya calıs.Rabbım korusun mınıgını ınsallah yanılmıstr.dualarımız senınle

Merhaba canım formu sürekli takip ediyorum ama uzun süredir yazmıyordum Benim eczacı tanıdığım magnezyumdan ziyade ayranla maden suyunun karıştırıp içmemi tavsiye etmişti TADI fena olmuyo ve gerçekten kramplarım baya azaldı benim inş seninde çabuk geçer

ben de hala hiç kilo almadım.73 kiloyla hamile kaldım mide bulantılarımdan 3 kilo verip geri aldım. bakalım cuma günü dr kontrolüm. bebeğim büyümüyor mu hiç die kafama takılıp duruyo. yoksa ben kilo verip o mu alıyor acep. ama çok kıpır kıpır, hamilelik karnım hep göbek deliğimin üstünde büyüdü. sanırım oğlum orda rahat. kaburgalarımın altında kıpır kıpır hep

Canim insallah bi sıkıntı yoktur sıkma canini Allahin izniyle sagliklidir bebis Rabbim hepimizin melegini korusun saglikla bizlere bagislasin insallah
Ben bayadir cekiyorum onu canim yurumeye basladigim an karnimin alti agriyo komik yurumeye basladik evet :) gobek sistikce baski yapiyo sanirim :)
Benim de hala kargoya verilmedi mail atıp bilgi
alacağım
Ben musteri hizmetlerini aradim 2 kere oyaladi resmen beni simdi de sikayetvar sitesine yazdim cevap bekliyorum umarim dolandirici bi site degildir

Kızlar biz geldiiik :) çok iyimişiz şükür hastane çok yoğundu geç girdik kontrole bir de rapor işimiz vardı falan baya durduk ama hallettik şükür. Bebişimiz çok iyi teyzeleri biz hep geriden geliyorduk 3 4 gün doğumum 7 si görünüyordu şimdi bi hafta öne geçmişiz çok mutlu oldum. Doktor bebişe iyi bakmışsın annesi dedi. Kilomuzz tam tamına 1400 gr boy da 37 cm miş kızlar. Aman maşallah diyim çok uğraştım farkı kapatsın diye ama dr um üzülme geç döllenme diyordu hep. Demekki beni teselli için öyle demiş
Bu arada bende tam 11. Kilomdayım doktor normal dedi. Çok demedi yani. Rabbim sağlıklarını daim etsin inşallah hepimiiznkinin. Yine kapattı yüzünü cadı hep aynı poz. Bir ay sonraya randevu verdi. Gerek yok 2 haftada bir e dedi. Herşeye baktık normal seyrediyormuş çok şükür.

kızlar dün kocam uykudan uyandı adı alparslan olsun mu dedı. kırk yılın basında bır fıkır soyleyınce hevesını kırmayım dıye bbısey demedım. ama tuhaf geldı sızce nasıl

Gözün aydın annesi..

gozunaydın canım Allaha emaet MAŞALLAH

Tatlım çok geçmiş olsun. Ama araştır biraz göreceksin ve rahatlayacaksın çok sık Görülen bir durum ve sonradan Gelişimi tamamlanınca halloluyor. Şnşallah senin bebişin de sağlıkla tamamlayacak Gelişimini. Biz dua edelim bol bol. Sen de pozitif düşün bebişine iyi bak. Zor buldun kolay kaybetmeyeceksin inşallah

Beşik alanlar paylaşırmısınız lütfenn..Ben hala seçemedim hic bi fikrim yok.. Sallananlardanmı almam gerekiyo.Demirliler nasıl?Yardm edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…