CANIM HEMEN MORALİNİ BOZMA, YANLIŞ GÖRMÜŞ OLABİLİR, ÖNEMSİZ BİR DURUM OLABİLİR, TEDAVİSİ OLAN BİRŞEY OLABİLİR, STRES YAPMA HEMEN, RABBİM SAĞLIK VERSİN İNŞALLAHKızlar hastanedeyim çok moralim bozuldu bebeğin kalbinde ufak delik görmüş doktor kardiyoloji baksın dedi çarşamba kardiyoloji gideceğiz artık doktora gitmek istemiyorum sürekli bir sıkıntı çıkıyor 4 senedir bebek bekliyorduk rabbim evladimla sınamasın beni :-(
Sanırım doktorlar ikiye bölünmüş şeker konusunda:) Allah kolaylık versin canım sıkıntı olmaz inşallah kolayca yapılıronu bende sordum doktoruma önce normal şeker testi yapılsa olmazmı illa yükleme mi olması lazım dedim. şeker testinde çıkmaz gizli şeker dedi. riske atamayız bu durumu dedi. benimde yarın yapılacak vallahi tırsıyorum. aç karına bazen kuru ekmek yesem istifra ediyorum hele su içince daha kötü oluyorum o şekerli suyu nasıl içiçeğimi düşünüyorum. içerimde hadi nasıl 1 saat içimde tutucam acaba?
bnm dr da öle dedi.genelde dedikleri bebeğe zararı 3 dilim baklava kadar hiçmi yemiyorsun oluyor.onu bende sordum doktoruma önce normal şeker testi yapılsa olmazmı illa yükleme mi olması lazım dedim. şeker testinde çıkmaz gizli şeker dedi. riske atamayız bu durumu dedi. benimde yarın yapılacak vallahi tırsıyorum. aç karına bazen kuru ekmek yesem istifra ediyorum hele su içince daha kötü oluyorum o şekerli suyu nasıl içiçeğimi düşünüyorum. içerimde hadi nasıl 1 saat içimde tutucam acaba?
ne guzel canım ben bebegımın hareketlerını hıssetmıyorum ve cıddı kafaya takıyorum hıc bır seyı takmıyordum ama bunu takıyorum kocaman oldu ben hala hıssetmıyorum sızlerden duyuyorum bnde gece onun vuruslarıyla uyanmak ıstıyorum,irkilmek istiyorum yarın rendevum var sorucam bu durum normal mı diye, kiloda masallah cnm
Benim de hala kargoya verilmedi mail atıp bilgi alacağımkızlarrr anne lutfenden aldıklarım hala kargoya verılmedı sızlerde aynı sorunu yasayan varmııı
Canım sakin olmaya calıs.Rabbım korusun mınıgını ınsallah yanılmıstr.dualarımız senınleKızlar hastanedeyim çok moralim bozuldu bebeğin kalbinde ufak delik görmüş doktor kardiyoloji baksın dedi çarşamba kardiyoloji gideceğiz artık doktora gitmek istemiyorum sürekli bir sıkıntı çıkıyor 4 senedir bebek bekliyorduk rabbim evladimla sınamasın beni :-(
Merhaba canım formu sürekli takip ediyorum ama uzun süredir yazmıyordum Benim eczacı tanıdığım magnezyumdan ziyade ayranla maden suyunun karıştırıp içmemi tavsiye etmişti TADI fena olmuyo ve gerçekten kramplarım baya azaldı benim inş seninde çabuk geçerKızlar ben bu bahsettiğiniz çatı agrisini daha hissetmedim ama ben kaburga agrisindan çok muzdaribimgeçen ay falan da vardı ama hergün olmuyordu, şimdi sürekli var ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bu gece hiç uyumadim agridan magnezyuma da başladım ama hiç etkisi olmadı, sanki kaburgalarim birbirine giriyor gibi yukarı çıkıyor gibi göğüslerim bile ağırlık yapiyo sanki:) özellikle sol taraf berbat hem on taraf göğsümün hemen altı hem aynı hizada tam arkası, var mi bu tip ağrıları olan doktora gitmeme de 2 hafta var daha
Canim insallah bi sıkıntı yoktur sıkma canini Allahin izniyle sagliklidir bebisKızlar hastanedeyim çok moralim bozuldu bebeğin kalbinde ufak delik görmüş doktor kardiyoloji baksın dedi çarşamba kardiyoloji gideceğiz artık doktora gitmek istemiyorum sürekli bir sıkıntı çıkıyor 4 senedir bebek bekliyorduk rabbim evladimla sınamasın beni :-(
Ben bayadir cekiyorum onu canim yurumeye basladigim an karnimin alti agriyo komik yurumeye basladik evet :) gobek sistikce baski yapiyo sanirim :)kızlarrrrr yaaaa
oturunca yatınca sorun yok.ama yuruyunce bıldıgınızkasıklarda agırlık hissi var. bu hıc yoktu bugunoldu. sankı bebek aşagı ınmıs gıbı. ıyıce paytak paytak yuruyorum.ay ne bılım aşagıdamıs gıbı bı hıs. sızdede oluomu. fazlayuruyemıyorum hemen oturuyorum anlamadımkııı
Ben musteri hizmetlerini aradim 2 kere oyaladi resmen beni simdi de sikayetvar sitesine yazdim cevap bekliyorum umarim dolandirici bi site degildirBenim de hala kargoya verilmedi mail atıp bilgi
alacağım
korkma kuzum rahat ol meleğini göreceksin
Korkma tatlım bebisine doya doya bak canım güzel haberlerle donersin inşallah kuzum :)
Vehadı hayırlı haberler ınsallah canım, yarında ben ordayım ınsallah :)
Kızlar biz geldiiik :) çok iyimişiz şükür hastane çok yoğundu geç girdik kontrole bir de rapor işimiz vardı falan baya durduk ama hallettik şükür. Bebişimiz çok iyi teyzeleri biz hep geriden geliyorduk 3 4 gün doğumum 7 si görünüyordu şimdi bi hafta öne geçmişiz çok mutlu oldum. Doktor bebişe iyi bakmışsın annesi dedi. Kilomuzz tam tamına 1400 gr boy da 37 cm miş kızlar. Aman maşallah diyim çok uğraştım farkı kapatsın diye ama dr um üzülme geç döllenme diyordu hep. Demekki beni teselli için öyle demiş
Bu arada bende tam 11. Kilomdayımdoktor normal dedi. Çok demedi yani. Rabbim sağlıklarını daim etsin inşallah hepimiiznkinin. Yine kapattı yüzünü cadı hep aynı poz. Bir ay sonraya randevu verdi. Gerek yok 2 haftada bir e dedi. Herşeye baktık normal seyrediyormuş çok şükür.
gozunaydın canım Allaha emaet MAŞALLAHKızlar biz geldiiik :) çok iyimişiz şükür hastane çok yoğundu geç girdik kontrole bir de rapor işimiz vardı falan baya durduk ama hallettik şükür. Bebişimiz çok iyi teyzeleri biz hep geriden geliyorduk 3 4 gün doğumum 7 si görünüyordu şimdi bi hafta öne geçmişiz çok mutlu oldum. Doktor bebişe iyi bakmışsın annesi dedi. Kilomuzz tam tamına 1400 gr boy da 37 cm miş kızlar. Aman maşallah diyim çok uğraştım farkı kapatsın diye ama dr um üzülme geç döllenme diyordu hep. Demekki beni teselli için öyle demiş
Bu arada bende tam 11. Kilomdayımdoktor normal dedi. Çok demedi yani. Rabbim sağlıklarını daim etsin inşallah hepimiiznkinin. Yine kapattı yüzünü cadı hep aynı poz. Bir ay sonraya randevu verdi. Gerek yok 2 haftada bir e dedi. Herşeye baktık normal seyrediyormuş çok şükür.
Kızlar hastanedeyim çok moralim bozuldu bebeğin kalbinde ufak delik görmüş doktor kardiyoloji baksın dedi çarşamba kardiyoloji gideceğiz artık doktora gitmek istemiyorum sürekli bir sıkıntı çıkıyor 4 senedir bebek bekliyorduk rabbim evladimla sınamasın beni :-(
Geldik kuzum sağolasın :)toist nerdesin kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?