2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

inşallah dedıgın gıbıdır sırtı donuktur ewet testlerde cıkardı dıyorum ama bır yanımda hep takılı kalıyor,oturarak calısan bır ınsanım ama ewde de tık yok neler yapıyorum konusuyorum dualar dınletıyorum çızgı fılm muzıklerı tatlılar sag yatıs sol yatıs inşallah bır an önce oynarda bende o da huzura ererız :)

Canım doktorum hiç sorunnolmadığını söyledi. Müdürümde kendi dr undan rahat alırsın demişti.

Beşik alanlar paylaşırmısınız lütfenn..Ben hala seçemedim hic bi fikrim yok.. Sallananlardanmı almam gerekiyo.Demirliler nasıl?Yardm edin
Ben 3 yaşına kadar kullanılabilen sallanır ahşap beşik aldım canım fotosu da bu.
Sana kalmış sallanır alıp almamak. Ama bence sallanır olması ekstra bir güzellik. Park yatak seviyor musun. Onu da çok kullanışlı diyorlar ama ben hoşlanmadığım için oda şeklinde aldım

canım cok gecmıs olsun sen metanetını koru dua et rabbım her seyı bılır hemen kotuye yorma gonlunu ferah tut

İlginiz için çook teşekkür ederim, küçük olunca su iç diye zorlayamıyorum ama sirke uygularım, ilacıda sorarım dr. Teşekkür ederim.

cnm bnm bebişiminde fl 2 gun gerıde hap doktor hıc sıkıntı degıl dedı hıc kafana takma bnmde seker yuklemem 156 cıktı 2 hfta sonra tekrar 100mg yukleme yapılacak ve guzel cıkacak ınsaallah ıyı dusunelım
çok güzeller güle güle giysin fıstık biz daha hıc bısey alamadık bıraz daha buyusun dıye beklıyoruz ama sızlerı gorunce sabırsızlanıyorum
cnm 24. haftadan berı var doktor sadece ıstırahatle gecer dedı yatarken ayaklarımızı yukarda tutmamız gerekıyomus ,az kaldı gececek ınsaallah
açlık şekerim 80 cıktı cnm alt sınır 70 di tokluk şekerim 156 cıktı ailede seker gecmısı de yok temkınlı olmak lazım
Cnmm gözün aydın uzun sure yazmayınca telaslandık :) neler yedın ıctın bnm kuzu 25+3 de 820 gramdı azıcık kılo alsım ıstıyorum ama hep bn alıyorumm

kızlar bu sabah ayrıntılıya gırecek bı arkadasımız vardı ondan haber var mı ??

gozunaydın canım ne guzel buyumus kuzucuk MAŞALLAH :)

cnm hiç sıkıntı yapam komşum 9. ayına gırdı 2 bazende 3 gun hıc hıssetmıyorum dıyo bebekten bebege fark edıyo bi sürü test yaptılar hepsi guzel cıktı snde rahat ol inşaallah bebişin seninle ve yeri cok rahat

Beşik alanlar paylaşırmısınız lütfenn..Ben hala seçemedim hic bi fikrim yok.. Sallananlardanmı almam gerekiyo.Demirliler nasıl?Yardm edin
ben arkadaştan aldım canım az kullanmıstı. sımdılık oda yapamayacagım ıcın bı ıkı sene kullansındıye. ama arkadaşta olmasaydıda bundan alıcaktım yalnız bıraz buyugunu alabılırsın 3 yasına kadar rfahat rahat kullanıyorlar. bunların tıtresımlılerı var sallanıyo gıbı cocuk ıcın ama ben sevmıyorum.
bı ıkı sene sonrada oda yaparım ınsallah ozamanda buyuyebılen yataklardan alıyım dıyorum bakcaz artık.

Eklentiler

• images (1).webp
    5 KB · Görüntüleme: 64
Valla ben başından beri dikkat ediyorum canım ama eşim diyorki sen bu ay çok yoğurt yedin sütten ziyade. Ama ben yoğurdumu kendim yapıyorum kapalı yoğurt yemem asla, sütü de kutu da içmem günlük süt alırım. Diyorum acaba o mu yaradı. Yumurta yoğurt ve zeytin e takmış durumdayım. Zeytine bayılıyorum zaten. O da bebişe kilo yapıyormuş.
Seninki de çok iyi tatlım merak etme ben de o haftalarda gitmediğim için bilemiyorum. En son 23+2 da gitmiştim canım bugün 28+3 üm :)

Geldik kuzum sağolasın :)
Gozun aydin tatlim cok sevindim masallah prensese :) kilosu da boyu da gayet iyi cok sukur, hep boyle onde gitsin kuzucuk :) yagizdan baskasina gostermiycek yuzunu aferin benim gelinime ama annesine gosterse iyi olurdu doktor gormesin diye annecigi de goremiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…