- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
canım sen kafana takma öyle onunda etkisi olur. doktoruna sorarsın yarın. ama birsürü test yapılıyor birşey olsa zaten şimdiye çıkmazmıydı ortaya? herkesin hissiyatı çok farklı hem. birde senin haftalarında bebeğinin sırtı dönük sana onun da etkisi vardır. günlük mü saatlikmi neydi tekme miktarı vardı onu bul netten say bugün dotoruna da yarın söylersin. birde çalışıyorsan yada ayaktaysan da hissetmen zorlaşabilir. genelde dinlenirken oynuyorlar çünkü. sen onu sev konuş annesi üzülme sakın.
öyle tabi canım sağlıklı olsunlar yeterki anneyiz biz çekeceğiz her şeyi :)ay kız sağlıklı olsunlarda gözümüzün önünde dursun da kıpır kıpır bir bebeğim olsun
Çok teşekkürler :)Gözün aydın annesi..
gozunaydın canım Allaha emaet MAŞALLAH
Kac kilosun?
Sağol canım, evet geceleri artıyor benim de anlamadım gitti. Şnşallah çatlamayız ya. Cumartesiye de az kaldı inşallah sen de hayırlı haberlerle geleceksin :)Hayırlı haberlerle gel canım benimde cumartesi . Ve ayrıca bende kaşınıyor um uyuz gibi
Ben direk heyet aldım canım doktorum sağolsun zaten toplu taşıtta bir saat ayakta gidip gelmen riskli dedi.Bende rapor almak istiyorm bu hafta söyleyeceğim ama hiç umudum yok 26 saat derse giriyorum inşallah nöbet yazmamislardir
Canım doktorum hiç sorunnolmadığını söyledi. Müdürümde kendi dr undan rahat alırsın demişti.Biliyor dersi az vermiş 19 saat nöbeti niye koymuşlar anlamadım. Yarın söylicem bakalım ne dicekler olmadı rapor götürcem mecburen. Rapor tanıdık doktorsa verir yoksa çok problem çıkarıyorlar. Bence ilk aylarda sürekli kustuğum için çok almıştım rapor genelde kadın doğumcular veriyor düşük riski yazıp. Sağlık ocağındakiler hele çok uyuz hiç vermiyorlar. Kendi doltoruna söylesen o yardımcı olur bence.
Ben de cumartesi gittim ama aklıma gelmedi doğum iznini konuşmak. Satı benden başka bilen yok ki hangi doktora gidip bir hafta erken söylesem satı doğum iznim de bir hafta öne gelir. Gitmek istemiyorum ya okula stres bastı şimdiden zaten uyuyamıyodum tam oldu
ınsallah canımSağol canım, evet geceleri artıyor benim de anlamadım gitti. Şnşallah çatlamayız ya. Cumartesiye de az kaldı inşallah sen de hayırlı haberlerle geleceksin :)
Ben 3 yaşına kadar kullanılabilen sallanır ahşap beşik aldım canım fotosu da bu.Beşik alanlar paylaşırmısınız lütfenn..Ben hala seçemedim hic bi fikrim yok..Sallananlardanmı almam gerekiyo.Demirliler nasıl?Yardm edin
az önce ebe arkadaşıma sordum normal dedi canım yarında dr a sorucamben bu gidişimde unuttum sormayı benm hem çatı hem sağ bacak.erken gelmesin yaaa en korktugum şey :))
Kızlar hastanedeyim çok moralim bozuldu bebeğin kalbinde ufak delik görmüş doktor kardiyoloji baksın dedi çarşamba kardiyoloji gideceğiz artık doktora gitmek istemiyorum sürekli bir sıkıntı çıkıyor 4 senedir bebek bekliyorduk rabbim evladimla sınamasın beni :-(
İlginiz için çook teşekkür ederim, küçük olunca su iç diye zorlayamıyorum ama sirke uygularım, ilacıda sorarım dr. Teşekkür ederim.Canım bol bol su içir. Temizlerken dikkat et. Ilık bir tas suyun içine bir kaşık sirke koy onunla yıka tuvalet sonrasi günde bir kez falan. Bir de ilaç olmaz heralde o kadar minik çocuğa ama monurol toz bana çok iyi gelir. Eczaneye yada doktora sorup ondan icirebilirsin bi zarari yoksa. Ben hamilelikte bile üç kez falan kullandim. Bir bardak suya katılıp iciliyo tek kullanımlık bi toz.
cnm bnm bebişiminde fl 2 gun gerıde hap doktor hıc sıkıntı degıl dedı hıc kafana takma bnmde seker yuklemem 156 cıktı 2 hfta sonra tekrar 100mg yukleme yapılacak ve guzel cıkacak ınsaallah ıyı dusunelımGünaydın herkese. Bizim de geçen cuma kontrolümüz vardı, fl uzunluğu 1 hafta geri ve baş ölçümü de bir hafta önde çıktı, sütü az içip içmediğimi sordu doktorum , hergün bir bardak içiyorum ama genetik olabileceğinden bahsetti, normal dedi. tabi ben eve geldiğimden beri sürekli internete bakıyorum gelişme geriliği olabileceği de söyleniyor, biraz kafama taktım. üstüne bi de 50 gr lık yükleme 176 çıkınca icim sıkıldı, ama tabi 3 haftada 3 kilo almamamdan belliydi sanırım durumumsizin nasıldı ölçüm ve değerleriniz?
çok güzeller güle güle giysin fıstıkkızlar şimdiye kadar ki yaptığım alışverişleri paylaşmak istedim
işte kızımın cicişleri
Eki Görüntüle 1406924 Eki Görüntüle 1406925 Eki Görüntüle 1406926 Eki Görüntüle 1406927 Eki Görüntüle 1406928 Eki Görüntüle 1406929 Eki Görüntüle 1406930 Eki Görüntüle 1406931 Eki Görüntüle 1406932 Eki Görüntüle 1406933
cnm 24. haftadan berı var doktor sadece ıstırahatle gecer dedı yatarken ayaklarımızı yukarda tutmamız gerekıyomus ,az kaldı gececek ınsaallahGunaydın anneler grip oldum raporluyum bugun...birsey sorucam sızınde catı kemikleriniz agrıyo mu hafıf hafıf apış arası dikine kemikler anlatmasıda zor ya,,,catı genişliomuş doktor olur dedı bide size soraym dedim.?
açlık şekerim 80 cıktı cnm alt sınır 70 di tokluk şekerim 156 cıktıKızlar perşembe dr gittim.hemen şeker yüklemesi yapmayalım.açlık şekerine ve 3 ay geriye dönük şekerine de bakalım anormal bişey görürsek yükleme yapalım dedi.doktoru böyle bir öneride bulunan var mı.
Cnmm gözün aydın uzun sure yazmayınca telaslandık :) neler yedın ıctın bnm kuzu 25+3 de 820 gramdı azıcık kılo alsım ıstıyorum ama hep bn alıyorummKızlar biz geldiiik :) çok iyimişiz şükür hastane çok yoğundu geç girdik kontrole bir de rapor işimiz vardı falan baya durduk ama hallettik şükür. Bebişimiz çok iyi teyzeleri biz hep geriden geliyorduk 3 4 gün doğumum 7 si görünüyordu şimdi bi hafta öne geçmişiz çok mutlu oldum. Doktor bebişe iyi bakmışsın annesi dedi. Kilomuzz tam tamına 1400 gr boy da 37 cm miş kızlar. Aman maşallah diyim çok uğraştım farkı kapatsın diye ama dr um üzülme geç döllenme diyordu hep. Demekki beni teselli için öyle demiş
Bu arada bende tam 11. Kilomdayımdoktor normal dedi. Çok demedi yani. Rabbim sağlıklarını daim etsin inşallah hepimiiznkinin. Yine kapattı yüzünü cadı hep aynı poz. Bir ay sonraya randevu verdi. Gerek yok 2 haftada bir e dedi. Herşeye baktık normal seyrediyormuş çok şükür.
Bu arada kilolu olduğunu düşünenler üzülmesinler 81 kiloyum haha :) 68 ile hamile kaldım 13 kilocuk hihi :)
Kızlar biz geldiiik :) çok iyimişiz şükür hastane çok yoğundu geç girdik kontrole bir de rapor işimiz vardı falan baya durduk ama hallettik şükür. Bebişimiz çok iyi teyzeleri biz hep geriden geliyorduk 3 4 gün doğumum 7 si görünüyordu şimdi bi hafta öne geçmişiz çok mutlu oldum. Doktor bebişe iyi bakmışsın annesi dedi. Kilomuzz tam tamına 1400 gr boy da 37 cm miş kızlar. Aman maşallah diyim çok uğraştım farkı kapatsın diye ama dr um üzülme geç döllenme diyordu hep. Demekki beni teselli için öyle demiş
Bu arada bende tam 11. Kilomdayımdoktor normal dedi. Çok demedi yani. Rabbim sağlıklarını daim etsin inşallah hepimiiznkinin. Yine kapattı yüzünü cadı hep aynı poz. Bir ay sonraya randevu verdi. Gerek yok 2 haftada bir e dedi. Herşeye baktık normal seyrediyormuş çok şükür.
cnm hiç sıkıntı yapam komşum 9. ayına gırdı 2 bazende 3 gun hıc hıssetmıyorum dıyo bebekten bebege fark edıyo bi sürü test yaptılar hepsi guzel cıktı snde rahat ol inşaallahinşallah dedıgın gıbıdır sırtı donuktur ewet testlerde cıkardı dıyorum ama bır yanımda hep takılı kalıyor,oturarak calısan bır ınsanım ama ewde de tık yok neler yapıyorum konusuyorum dualar dınletıyorum çızgı fılm muzıklerı tatlılar sag yatıs sol yatıs inşallah bır an önce oynarda bende o da huzura ererız :)
ben arkadaştan aldım canım az kullanmıstı. sımdılık oda yapamayacagım ıcın bı ıkı sene kullansındıye. ama arkadaşta olmasaydıda bundan alıcaktım yalnız bıraz buyugunu alabılırsın 3 yasına kadar rfahat rahat kullanıyorlar. bunların tıtresımlılerı var sallanıyo gıbı cocuk ıcın ama ben sevmıyorum.Beşik alanlar paylaşırmısınız lütfenn..Ben hala seçemedim hic bi fikrim yok..Sallananlardanmı almam gerekiyo.Demirliler nasıl?Yardm edin
Valla ben başından beri dikkat ediyorum canım ama eşim diyorki sen bu ay çok yoğurt yedin sütten ziyade. Ama ben yoğurdumu kendim yapıyorum kapalı yoğurt yemem asla, sütü de kutu da içmem günlük süt alırım. Diyorum acaba o mu yaradı. Yumurta yoğurt ve zeytin e takmış durumdayım. Zeytine bayılıyorum zaten. O da bebişe kilo yapıyormuş.cnm bnm bebişiminde fl 2 gun gerıde hap doktor hıc sıkıntı degıl dedı hıc kafana takma bnmde seker yuklemem 156 cıktı 2 hfta sonra tekrar 100mg yukleme yapılacak ve guzel cıkacak ınsaallah ıyı dusunelım
çok güzeller güle güle giysin fıstıkbiz daha hıc bısey alamadık bıraz daha buyusun dıye beklıyoruz ama sızlerı gorunce sabırsızlanıyorum
cnm 24. haftadan berı var doktor sadece ıstırahatle gecer dedı yatarken ayaklarımızı yukarda tutmamız gerekıyomus ,az kaldı gececek ınsaallah
açlık şekerim 80 cıktı cnm alt sınır 70 di tokluk şekerim 156 cıktıailede seker gecmısı de yok temkınlı olmak lazım
Cnmm gözün aydın uzun sure yazmayınca telaslandık :) neler yedın ıctın bnm kuzu 25+3 de 820 gramdı azıcık kılo alsım ıstıyorum ama hep bn alıyorumm
Gozun aydin tatlim cok sevindim masallah prensese :) kilosu da boyu da gayet iyi cok sukur, hep boyle onde gitsin kuzucuk :) yagizdan baskasina gostermiycek yuzunu aferin benim gelinimeGeldik kuzum sağolasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?