Ben 3 yaşına kadar kullanılabilen sallanır ahşap beşik aldım canım fotosu da bu.
Sana kalmış sallanır alıp almamak. Ama bence sallanır olması ekstra bir güzellik. Park yatak seviyor musun. Onu da çok kullanışlı diyorlar ama ben hoşlanmadığım için oda şeklinde aldım
Eki Görüntüle 1407153
teşekkürler, amin inşallah.Hepsi çook tatlı gule güle kullanın
cnm hiç sıkıntı yapam komşum 9. ayına gırdı 2 bazende 3 gun hıc hıssetmıyorum dıyo bebekten bebege fark edıyo bi sürü test yaptılar hepsi guzel cıktı snde rahat ol inşaallahbebişin seninle ve yeri cok rahat
Ayy sorma kuzum ya anlamadım tam 4. Keredir aynı poz. Bu kadar da olmaz yani. Hep kapaıtıyor yüzünü yaGozun aydin tatlim cok sevindim masallah prensese :) kilosu da boyu da gayet iyi cok sukur, hep boyle onde gitsin kuzucuk :) yagizdan baskasina gostermiycek yuzunu aferin benim gelinimeama annesine gosterse iyi olurdu doktor gormesin diye annecigi de goremiyo
bendede var çatı ağrısı hatta çıtır çıtır sesler geliyoçatı muayenisini duyduydum da çatı ağrısıyla bizde yeni tanıştıkmagnezyum içiyomusun cnm
boyun kaç canım senin bende aynı penguen gibi oldum valla yandan yandan gidiyorum :)Yoo :):) Doktorum vermedi ben balık yemediğim için omega, kanım iyi olmasına rağmen doktorum çok öenm verdiği için kan hapı kullanıyorum :) Çok dayanılmıcak bi ağrı değil son 2 hafyadan bu yana var zaten :) Penguen gibi yürümeye başlamadım şükür hihi :)
cnm siz cok ıyı dayanıyosunuz yaa bn 2 haftada en gec 3 hafta bı gıdıyorumValla ben başından beri dikkat ediyorum canım ama eşim diyorki sen bu ay çok yoğurt yedin sütten ziyade. Ama ben yoğurdumu kendim yapıyorum kapalı yoğurt yemem asla, sütü de kutu da içmem günlük süt alırım. Diyorum acaba o mu yaradı. Yumurta yoğurt ve zeytin e takmış durumdayım. Zeytine bayılıyorum zaten. O da bebişe kilo yapıyormuş.
Seninki de çok iyi tatlım merak etme ben de o haftalarda gitmediğim için bilemiyorum. En son 23+2 da gitmiştim canım bugün 28+3 üm :)
gozunaydın canım ne guzel buyumus kuzucuk MAŞALLAH :)
gule gule kullansın canım bebıs bende ahşap ve sallanan alıcam sectık begendık, ben park besıkten yanaydım ama esım ahsaplar şık duruyor otekı basıt dedı hadı buda onun ıstedıgı olsun dedım ama ahşap guzel gercekten
Kızlar biz geldiiik :) çok iyimişiz şükür hastane çok yoğundu geç girdik kontrole bir de rapor işimiz vardı falan baya durduk ama hallettik şükür. Bebişimiz çok iyi teyzeleri biz hep geriden geliyorduk 3 4 gün doğumum 7 si görünüyordu şimdi bi hafta öne geçmişiz çok mutlu oldum. Doktor bebişe iyi bakmışsın annesi dedi. Kilomuzz tam tamına 1400 gr boy da 37 cm miş kızlar. Aman maşallah diyim çok uğraştım farkı kapatsın diye ama dr um üzülme geç döllenme diyordu hep. Demekki beni teselli için öyle demiş
Bu arada bende tam 11. Kilomdayımdoktor normal dedi. Çok demedi yani. Rabbim sağlıklarını daim etsin inşallah hepimiiznkinin. Yine kapattı yüzünü cadı hep aynı poz. Bir ay sonraya randevu verdi. Gerek yok 2 haftada bir e dedi. Herşeye baktık normal seyrediyormuş çok şükür.
benimkide daha çıkmadı yola normalde 2 ila 5 iş günü arası dediler 2 sinde verdim siparişiBenim de hala kargoya verilmedi mail atıp bilgi alacağım
gözün aydın canım darısı bize :)Geldik kuzum sağolasın :)
canım benim alırsın inşallah, bende daha yeni yeni başladım daha çook eksik var, aldıkça buradan paylaşırım zaten devamınıçok güzeller güle güle giysin fıstıkbiz daha hıc bısey alamadık bıraz daha buyusun dıye beklıyoruz ama sızlerı gorunce sabırsızlanıyorum
bebeğin kilo alması için özel bişey yaptın mı.neler yedin meelaKızlar biz geldiiik :) çok iyimişiz şükür hastane çok yoğundu geç girdik kontrole bir de rapor işimiz vardı falan baya durduk ama hallettik şükür. Bebişimiz çok iyi teyzeleri biz hep geriden geliyorduk 3 4 gün doğumum 7 si görünüyordu şimdi bi hafta öne geçmişiz çok mutlu oldum. Doktor bebişe iyi bakmışsın annesi dedi. Kilomuzz tam tamına 1400 gr boy da 37 cm miş kızlar. Aman maşallah diyim çok uğraştım farkı kapatsın diye ama dr um üzülme geç döllenme diyordu hep. Demekki beni teselli için öyle demiş
Bu arada bende tam 11. Kilomdayımdoktor normal dedi. Çok demedi yani. Rabbim sağlıklarını daim etsin inşallah hepimiiznkinin. Yine kapattı yüzünü cadı hep aynı poz. Bir ay sonraya randevu verdi. Gerek yok 2 haftada bir e dedi. Herşeye baktık normal seyrediyormuş çok şükür.
Benim de hala kargoya verilmedi mail atıp bilgi alacağım
Ya canım inan bende şaşırıyorum çok gidiyorsunuz yacnm siz cok ıyı dayanıyosunuz yaa bn 2 haftada en gec 3 hafta bı gıdıyorumacile gidipte gördüklerimi saymazsak cok panık bı anneyım
Geçmiş olsun canım yaKızlar hastanedeyim çok moralim bozuldu bebeğin kalbinde ufak delik görmüş doktor kardiyoloji baksın dedi çarşamba kardiyoloji gideceğiz artık doktora gitmek istemiyorum sürekli bir sıkıntı çıkıyor 4 senedir bebek bekliyorduk rabbim evladimla sınamasın beni :-(
Çok ufaksın ya sen de :):) Kuzum bi göbüşün var bişi olmaz :):)Senin manken gibi boy var şekerim kaldirirsin. Ben de 70i gecmezsem iyi gecersem yuvarlak bsy olurum tosbaaa gibi
Teyzesi yesin onuuuu, kuzum ya bi buçuk kilo mu olmuş ufff :):) yerim onunn tontiş yanaklarını, poposunu ısırırım, çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, teşekkürler iyi beslemişsin kuzunu :)Kızlar biz geldiiik :) çok iyimişiz şükür hastane çok yoğundu geç girdik kontrole bir de rapor işimiz vardı falan baya durduk ama hallettik şükür. Bebişimiz çok iyi teyzeleri biz hep geriden geliyorduk 3 4 gün doğumum 7 si görünüyordu şimdi bi hafta öne geçmişiz çok mutlu oldum. Doktor bebişe iyi bakmışsın annesi dedi. Kilomuzz tam tamına 1400 gr boy da 37 cm miş kızlar. Aman maşallah diyim çok uğraştım farkı kapatsın diye ama dr um üzülme geç döllenme diyordu hep. Demekki beni teselli için öyle demiş
Aynen öyle :) 20 kg ile kapatmak istiyorum haha, bu arada boyum 1.79 cm
çok güldüm ya :) Yağız çok şanslı tabi :):) Yiğit kuzusu napıyor, Yağız tekmeliyordur da benim damat ne durumda :)Gozun aydin tatlim cok sevindim masallah prensese :) kilosu da boyu da gayet iyi cok sukur, hep boyle onde gitsin kuzucuk :) yagizdan baskasina gostermiycek yuzunu aferin benim gelinimeama annesine gosterse iyi olurdu doktor gormesin diye annecigi de goremiyo
70 kıloyum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?