2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gamzecikk
he bıde oda yapsan da farketmıcez zatenkafadan uc yasına kadar yatıramıcaksın. odası olsa bıle bı tane bunun gıbı bısey almak lazım yatak odana falan koyarsın. gerçi ben salonakoydum ama :) bız hep salonda uyuyp kaldıgımız ıcın :)

gule gule kullansın canım bebıs bende ahşap ve sallanan alıcam sectık begendık, ben park besıkten yanaydım ama esım ahsaplar şık duruyor otekı basıt dedı hadı buda onun ıstedıgı olsun dedım ama ahşap guzel gercekten

ay ınsallah o kdr beklemem canım,sukur tabıkıde benımle ama ınsan gınede varlıgını hıssetmek ıstıyor ama vurma tekme darbelerını yasamak ıstıyorum :)

Ayy sorma kuzum ya anlamadım tam 4. Keredir aynı poz. Bu kadar da olmaz yani. Hep kapaıtıyor yüzünü ya bence bana göstermicek direk yağıza saklıyor bu cadı hep tek Gözünü görüyoruz renklide

boyun kaç canım senin bende aynı penguen gibi oldum valla yandan yandan gidiyorum :)

cnm siz cok ıyı dayanıyosunuz yaa bn 2 haftada en gec 3 hafta bı gıdıyorumacile gidipte gördüklerimi saymazsak cok panık bı anneyım

gozunaydın canım ne guzel buyumus kuzucuk MAŞALLAH :)

Öncelikle sağol tatlım tekrardan. Iyi yapmışsın eşinin gönlü olsun bunu ilk 2 3 ay odamda kullanıcaz sonra da Odasına pışpışlıcaz. Benim ayrmam gerekiyor çünkü sen ne zaman ayırmayı düşünüyorsun sen de çalışıyorsun çnkü :)

ohh çok şükür canım..maşALLAH prensesimize yerim onu kocamn olmuş oda..sen raporlusun şuanda demi.?

kızlar size bir sorum olucak , biz park yatak aldık ama içinin yatağını henüz almadık sizler yatağa karar verdiniz mi
?

çok güzeller güle güle giysin fıstık biz daha hıc bısey alamadık bıraz daha buyusun dıye beklıyoruz ama sızlerı gorunce sabırsızlanıyorum
canım benim alırsın inşallah, bende daha yeni yeni başladım daha çook eksik var, aldıkça buradan paylaşırım zaten devamını

bebeğin kilo alması için özel bişey yaptın mı.neler yedin meela

kızlar keçe ıle harıkalar yapanlar ıcın evde bebek sekerı onerısı yapabılen varsa nasıl yapıldıgını tarıf edebilir mi ??

Eklentiler

• 10429420_1495798400694536_638953821569553765_n.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 86
cnm siz cok ıyı dayanıyosunuz yaa bn 2 haftada en gec 3 hafta bı gıdıyorumacile gidipte gördüklerimi saymazsak cok panık bı anneyım
Ya canım inan bende şaşırıyorum çok gidiyorsunuz ya ) Yani sonuçta rahim büyüyor karnımız kocaman tabiki ağrımız olacak. Ilimizden kocaman birşey çıkacak ağrımaması anormal bence. Ben stresin bebeğe geçeçecğini düşünüyorum oyüzden kendimi frenlemeye çalışıyorum. Biraz da ailem kızıyor bana stres yapınca oyuzden saldım gitti :):)

Geçmiş olsun canım ya Bak bana da 20. haftada bebeğin suyunun az olmasıyla beraber beyninde kist var ama 28. haftaya kadar kaybolur demişlerdi, umarım geçici bir şeydir, içini ferah tut, sakın ağlayıp sızlanıp çocuğu da strese sokma zor biliyorum ama annelik daha kutsal ve zor, tamam mı arkadaşım inşallah herşey iyi olacak..

Senin manken gibi boy var şekerim kaldirirsin. Ben de 70i gecmezsem iyi gecersem yuvarlak bsy olurum tosbaaa gibi
Çok ufaksın ya sen de :):) Kuzum bi göbüşün var bişi olmaz :):)

Teyzesi yesin onuuuu, kuzum ya bi buçuk kilo mu olmuş ufff :):) yerim onunn tontiş yanaklarını, poposunu ısırırım, çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, teşekkürler iyi beslemişsin kuzunu :)

safakmeley biz ikimiz buranın gururuyuz bayrağı bi sen alıyon bi ben alıyorum
Aynen öyle :) 20 kg ile kapatmak istiyorum haha, bu arada boyum 1.79 cm

çok güldüm ya :) Yağız çok şanslı tabi :):) Yiğit kuzusu napıyor, Yağız tekmeliyordur da benim damat ne durumda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…