2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

bir an bu benmiyim dedim canım benimde doktorum 20 nisan 9 mayıs bekle dedi halamın kızı 15 mayısda evleniyor ne yapacağım hiç bilmiyorum 20 nisanda bile doğsa oğlum aşırı ses olan bi ortama sokmak istemiyorum..o yüzden sanırım süt bırakıcam annem gelip bende bakıcam bende 2 saatliğine gidip gelicem

Teşeklürler canım hayırlısıyla kullanmak da nasip olsun. Bunun yanına yarım bir dolap da yaptırdık 1150 ye geldi. Beşik sadece 750 800 gibi bişey sanırım. Boyutu da 70*120.
beşiğin markası felan varmı canım bi netten bakım:) fiyatıda iyimiş bugün baya bakındım istediğim gibi bişey bulamadım

Merhaba canim kaç haftalıken ıken gideceksin?
Değdiğini şimdi eşimde önerdi ama iki saat oturur kalkarız dedi
Çocuk sitres, huzursuz olur diye korktum:) ablamda yakınlarda bir hotel tutarız dedi ama saten çok masraf yapmiş olacagiz, eh birde hotel masrafları hiç mantıklı gelmedi

Ehhm birde üstüne şişko şişko gidecem pifff ya ne dert ama

Canım ben de öyle yapmayı düşünüyorum.bana da müdür nöbet yazmayın demişti salak müdür yardımcısı yazmış.bu hafta tutucam haftaya perşembe gidip raporumu alıcam.sonuçta 6 aylık oluyorum ve nöbet tutamam zaten.doktorumla da konuşucam 30 haftalıkken 32 haftalık hamile yazdırcam çıkıcam izne.23 saat Dersim var ama uğraşamıycam yol falan gözümde büyüyor.

Ne sınır bozucu bir durum değilmi küzen olmazsa, uzak bir akraba olsa neyse
Telafı edersin bir şekilde, ama küzen çok yakın işte!
Ablamda bana bakıcı tutalımm, kocan dursun
Süt sağ Burak, mutlaka gel dedi

Eh ama süt sagsan hemen almiyorki biberondan
Kireşde calişirken anneler sağıyor ve arada biberona aliştırmak içinde calişmalar yapıyordu... Yani o Yüzden o fikirde beni sarmadı

sizin yaşadığınız şehirde değilmi canım düğün.?

Canım eskiler öyle diyo ama bence bişey olmaz, yani topluluğa gireceğine için hasta falan olmasın diye daha ala dikkat edersin yaninda bi büyük bulunsun bence anne kayinvalide gibi, benim dugunumde en yakın arkadaşım 25 günlük lohusaydi şehir dışı olmasına rağmen gelmişti sağolsun kulağına pamuk tikamislar yüksek ses belki rahatsız eder korkar falan diyeÇok uzun süre kalmazsin Allahın izniyle biseycik olmaz

Kizlarrrr doktordan geldik. Seker yuklememizi ve asimizi olduk. Bebegim 26 hafta 6 gunluk. Yani hala geriden geliyo. Doktoorum hic dert etme diyo ama uzuluyorum. Bide kilosu 868 gram. Zayiffff dedim , doktor hayir bu net bisi degil zayif deme dedi. Ama gayet saglikli minigim. CiNsiyetimiz hala kiz ☺ seker yuklemesi sonucumuz iyi cikti. Kan degerim dusmus. Ferrum ford diye bi ilac verdi. Bugunluk bIzdenn bu kadar optukk siziiii

Masallah arkadaşina!
Kulagina pamuk tıkamak fikrı süper, nasıl aklıma gelmedi

anladım canım evet o zaman senin durum farklı birine bıraksan bile çok ağlasa dönemn uzun sürer..sen orda bi tanıdığınız yada damat beyin evinde felan bırak başında kayınvaliden dursun..
Burakamam kuzumu kimseye
Ayrıca kvde ile görüşmüyorum:)
Kulagina pamuk tıkamak fıkır aklıma yattı, gıderız, durmazsa en azından gelmiş derler:))

Evet kuzum çalışıyorum, Yiğit bey yüzünü gösteriyor ama Yağız da göstermiyor pek, anlaştı demek ki bunlar14 şubatta buluşucaz aşklarımızla bakalım göstericek mi sıpalar :) ne güzel dinlen işte tatlım keyfini çıkar :) şeker falan yap hafta sonu biraz yaptım baya hızlı geçiyor zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…