Kızlar bildiğimiz gibi aslinda yeni Doğan bebek 40'kı cikmadan evden çıkarılmaz
Ama benim çok yakın bırım evlenıyor.. 2 haftalik ıken çocuğu götürsem nasıl olur( of ya ne yapacagimi şaşırdım şimdiden sitres oldum..
Bir fiki olan varsa akıl versin lütfen
Sağol canım sonunda yetişti gününe :)MasaAllah tosune olmus annesi
beşiğin markası felan varmı canım bi netten bakım:) fiyatıda iyimiş bugün baya bakındım istediğim gibi bişey bulamadımTeşeklürler canım hayırlısıyla kullanmak da nasip olsun. Bunun yanına yarım bir dolap da yaptırdık 1150 ye geldi. Beşik sadece 750 800 gibi bişey sanırım. Boyutu da 70*120.
Merhaba canim kaç haftalıken ıken gideceksin?Merhaba bizde de aynı durum var. O Dediğiniz şey evet mikrop kapmasın diye. Ama zaten hastane kontrollerimiz oluyor maalesef evden çıkaracaksınız en az 2 kere :)
Ben yarım saat uğrayıp döneceğim çok Gürültülü değilse ortam siz de öyle yapabilirsiniz :)
Canım ben de öyle yapmayı düşünüyorum.bana da müdür nöbet yazmayın demişti salak müdür yardımcısı yazmış.bu hafta tutucam haftaya perşembe gidip raporumu alıcam.sonuçta 6 aylık oluyorum ve nöbet tutamam zaten.doktorumla da konuşucam 30 haftalıkken 32 haftalık hamile yazdırcam çıkıcam izne.23 saat Dersim var ama uğraşamıycam yol falan gözümde büyüyor.bi de size bi şey sorucam doğum iznini rica etsem doktor bir hafta erken verir mi dersiniz? 31. haftada 32 haftalık der mi? hoş bilmeyen doktora gitsem nerden bilecek söylerim verir de ben kendi doktoruma rica etsem bir hafta önde gösterir mi acaba? daha okul açılmadan gerildim bir an önce almak istiyorum doğum iznimi. zaten tam temmuzun birine kadar oluyor martın ilk haftası alırsam yaz tatiline bağlamış oluyorum.
Ne sınır bozucu bir durum değilmibir an bu benmiyim dedim canım benimde doktorum 20 nisan 9 mayıs bekle dedi halamın kızı 15 mayısda evleniyor ne yapacağım hiç bilmiyorum 20 nisanda bile doğsa oğlum aşırı ses olan bi ortama sokmak istemiyorum..o yüzden sanırım süt bırakıcam annem gelip bende bakıcam bende 2 saatliğine gidip gelicem
Ne sınır bozucu bir durum değilmiküzen olmazsa, uzak bir akraba olsa neyse
Telafı edersin bir şekilde, ama küzen çok yakın işte!
Ablamda bana bakıcı tutalımm, kocan dursun
Süt sağ Burak, mutlaka gel dedi
Eh ama süt sagsan hemen almiyorki biberondan
Kireşde calişirken anneler sağıyor ve arada biberona aliştırmak içinde calişmalar yapıyordu... Yani o Yüzden o fikirde beni sarmadı
ben de almak istiyorunm kanguru. özellikle eşim kaç zamandır hep der benim hayalim bebeğimi kaguruda taşımak diye. fiyatları da çok değişiyor ama ben alıcam.Kanguru aldınızmı kzlar?Ben cok hewes ediyorum ama bazı forumlarda zararlı diyolar.Ne düsünüyosunuz.
Canım eskiler öyle diyo ama bence bişey olmaz, yani topluluğa gireceğine için hasta falan olmasın diye daha ala dikkat edersin yaninda bi büyük bulunsun bence anne kayinvalide gibi, benim dugunumde en yakın arkadaşım 25 günlük lohusaydi şehir dışı olmasına rağmen gelmişti sağolsun kulağına pamuk tikamislar yüksek ses belki rahatsız eder korkar falan diyeKızlar bildiğimiz gibi aslinda yeni Doğan bebek 40'kı cikmadan evden çıkarılmaz
Ama benim çok yakın bırım evlenıyor.. 2 haftalik ıken çocuğu götürsem nasıl olur( of ya ne yapacagimi şaşırdım şimdiden sitres oldum..
Bir fiki olan varsa akıl versin lütfen
Aynen canımFarklı bir his olduğu için korktum bir an canım ama normalse sıkıntı değil can yakıcı birsey değil. . Bu da güzel canım iyi yanından bak bebislerimize kavusmamiza az zaman kaldı :)
Degil canim en az 30, 40 km vardirsizin yaşadığınız şehirde değilmi canım düğün.?
Masallah arkadaşina!Canım eskiler öyle diyo ama bence bişey olmaz, yani topluluğa gireceğine için hasta falan olmasın diye daha ala dikkat edersin yaninda bi büyük bulunsun bence anne kayinvalide gibi, benim dugunumde en yakın arkadaşım 25 günlük lohusaydi şehir dışı olmasına rağmen gelmişti sağolsun kulağına pamuk tikamislar yüksek ses belki rahatsız eder korkar falan diyeÇok uzun süre kalmazsin Allahın izniyle biseycik olmaz
Degil canim en az 30, 40 km vardir
Sağol canım inşallah iyi çıkarRica ederim benimki 75 ti canım 2 saat sürdü 100 olursa 3 saat sürüyor ama sıkıntı yapma her yürlü geçiyor :)
Burakamam kuzumu kimseyeanladım canım evet o zaman senin durum farklı birine bıraksan bile çok ağlasa dönemn uzun sürer..sen orda bi tanıdığınız yada damat beyin evinde felan bırak başında kayınvaliden dursun..
Burakamam kuzumu kimseye
Ayrıca kvde ile görüşmüyorum:)
Kulagina pamuk tıkamak fıkır aklıma yattı, gıderız, durmazsa en azından gelmiş derler:))
Benim saçlarım kıvırcık olduğu için ben düz incisizi tercih ettim :)kızlar bu butik bebedeki incili olan sac bandı başımızı acıtırmı kı duz tac mı almak lazım.alan oldumu aranızda ben bi tanesini alacağım.
http://www.butikbebe.com/Urun/derins/incili-pembe-tac-takimi,UK_1903208.html#.VNjCJdKsVCY
Evet kuzum çalışıyorum, Yiğit bey yüzünü gösteriyor ama Yağız da göstermiyor pek, anlaştı demek ki bunlarPek cilvesi nazlı canım hiç yüzünü göremedik daha doğru dürüst :) amin kuzum evet bi de artık iş de yok bana evde nasıl geçecek bilmiyorum. Sen çalışıyor muydun canım
Sağol canım teşekkür ederiz darısı sizin de başınıza inşallah :))
Evet canım çok şükür yetişti gnüne amiiin biz de seni öptük
50 gr mı olacak yüklemen
Öyleyse 1 saatte bitiyor işin bir kez içmeden önce kan alıyorlar bir kez içtikten bir saat sonra. Okadar. Hayırlı haberlerle gel inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?