2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
maşallah size, o ilaç gaita rengini koyulastitacak korkma tamam mı :):) her konudaki doktorunuza dinle kilosu da guzel

Ben kapıda ödeme seçeneği ile verdim siparişi, genelde ilk kez alışveriş yaptığım sitelerde hep kapıda ödemeyi kullanıyorum sonraki alışverişlerde memnun kaldıysam kart kullanıyorum, benim kaybedicek bişeyim yok ama umarım parasını ödeyen arkadaşlar mağdur olmaz, indirimli ürünler var diye sipariş verip buraya da yazmıştım, kendimi suçlu hissetmek istemiyorum

merhaba kızlar
ben girmeyeli baya sayfalarda ilerlemişsiniz. tatildeyken girerdim sürekli diyordum ama planladığım gibi olmadı. o kadar cok misafirim geldi ki bebeğimle bile ilgilenemedim. yemek yapmaktan onları gezdirmekten
zaman bulamadım. biri gittiği gün diğerleri geldi. hep yatılı misafir ağırladım.
artık okullar açılsa da dinlemsem diye bekledim. gerçekten de çalışınca insanın hayatı düzene giriyor. bugün beslenmemi de güzel yaptım, dinlendim de...

Senin damatta pek hareketlendi yavrum, kaburgalarıma doğru atıyor tekmelerini, çok şaşırtıyor son zamanlarda bizi, Yiğit Yağızdan biraz küçük çıkıyordu ölçümlerde, 3 gün geriden geliyordu ama şimdilerde güçlendi galiba paşacık, gelinimi isteyince rahatladı yavrum

Annelutfeni tekrar aradım, bana da akşam 6da kargoya vericez dediler, 1 haftadır oyalıyorsunuz bu kez kesin verirsiniz umarım dedim kesin dediler, şimdi yine kargoya verildiğine dair bi mail yok. Sanırım dalga geçiyorlar bizimle

Aferim benim yigitime:) senin isinde zor kuzu 4 ayak 4 el hihi biri dursa biri başlar

selcukluda hikmet karabacağa gidiyordum.medicana metin çapara geçtim canım .sen?
bende medicana da narin hanıma gidiyorum bastan beri allah nasip ederse ordada dogum yapmayı düşünüyorum.ilk kızımda bende selçukluya gitmiştim sürakli orda dogurdum güler hanım da

Saglikli olsun canim kilosunu dert etme yavas yavas alir o:)

gözünaydın canım sonraları kilo alır dert etme sağlığı iyiyms maşallah önemli olan o.

fiyatlar mağazada daha mı uygun aynı mı? sen aldın mı peki? önerebileceğin bi model var mı? ben bu siteden almayı düşünüyorum 2 pijama 1 gecelik.
Ben bunu aldim nette 220 mis magazadan 160 a aldim adam magazada daha uygun dedi .sabahlik pijama uclu takimlar vardi egru 3 parca 80 tl ye sabahliksiz dusunursen dahada uygunlari var ama magaza kesinlikle daha uygun

3,5 kilo olduğu günleri bir görsek oğlum daha 700 gram bende hep Zayıf doğarsa diye düşünüp duruyorum

2-3hafta daha var canım sonra hızla yağlanmaya başlayacaklar sen de şaşıracaksın şimdi daha çok organ gelişimi sinir sistemi gelişimine çaba harcıyorlar kilo kolay merak etme sen sağlıkla gelsinler de

Sayfalari okumaya calistikca yenileri ekleniyor:)) ne hiziyiz masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…