2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende emzirme örtüsünü aynı fiyat anne lütfen sitesinden gördüm ama güvenmiyorum artık butik bebe de aldığını gördüm çok güzelmiş her aldığın güle güle kullan canım
Canım senin siparişler verildi mi kargoya ?

Kızlaaarr cok carpıntım war..Nefes problemide cabası.Nası geciyo bu gunlerinz bitek benmi birden kötüleştim
canim bende de ayni durum var, ozellikle uzandigimda acayip nefesim daraliyor. bir de yemeklerden sonra cok kotu oluyorum.

det: 39337378 .!.:
Almadım. Önceden başka almıştık ama gözüm kaldı resmen. Kalitesi harika. İnternetten alıcaksan hiç şüphe etme dokusundan.
2 magazasina gittim biri kapanmis birunde kiz renkleri yoktu netten bakayim dedim alan varsa fikir olur.saol canim

Hayırlı olsun cnm sağlıcakla kullanmak nasip olsun inşallah..

Bende emzirme örtüsünü aynı fiyat anne lütfen sitesinden gördüm ama güvenmiyorum artık butik bebe de aldığını gördüm çok güzelmiş her aldığın güle güle kullan canım
Teşekkür ettim kizlarr aldklarnz da gelir bence yakinda biraz daha bekleyin bakalım.

Of of kizlar su isim isi ne zormuş böle. Bi turlu kesin kkarar veremiyoruz atıf baha çok benimsedik ama atif mana olarak içimize sinmiyor osman baha olabilir dedik ama Atuf tan vazgecemiyoruz . Nolcak halimiz of of

canim gule gule kullanin. insallah birsey cimayacak bak merak etme. bu arada pijama takimi cok guzelmis, gule gule kullan insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…