2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bencede çok büyük isim gibi . Minicik bebek severken düşünsene ya. Kerem hoş bence ya.

Saol btanem ewet herseyimiz bitiyo hastane icin kendime gecelik sqbahlik alicam bi onuda yeni modeller gelicek dedi cogu magaza artik ivir zivir isimiz kaldi mobilyayida aldik

Eki Görüntüle 1407442 Ben bunu aldim nette 220 mis magazadan 160 a aldim adam magazada daha uygun dedi .sabahlik pijama uclu takimlar vardi egru 3 parca 80 tl ye sabahliksiz dusunursen dahada uygunlari var ama magaza kesinlikle daha uygun
canim gule gule kullan. kusura bakmazsan kac beden aldigini sorabilir miyim? bir de boyunu, kilonu?
ben de siparis verip anneme yollicam da bedenini bilemedim bir turlu.

elleyince de anlıyorum top gibi sert olduğu yer hemde o kadar çok baskı yapıyorki anlamamk mümkün değil. ama benim tuhaf bir hissiyatım var sanırım neresini oynatsa anlıyorum. annemde bana sen nasıl hamilesin anlamadımki biz hiç bilmezdik böyle şeyler diye gülüyor. ama elini oynatsın dirseği ayağı başı anlayabiliyorum. ne bilim benmi tuhafım acaba :)

kızlar merhaba,
bugün sağlık ocağı kontrolüne gittik oğluşla. ebeye merak ettiğim herşeyi sordum oda uzun uzadıya anlattı. valla ebem doğumuma girse ne güzel olurmuş çok şeker birisi. neyse öğrendiklerimi aktarayım sizlere de aynı dertten müzdarip çok kişi var çünkü. öncelikle şu 2 haftadır bitmeyen ağrılarımı sordum. kasık, karın, genital bölge ve dün gece başlayan ve bugün devam eden bacağımın çıkmış hissini veren yeni ağrıyı. bunların hepsi bugünde kızların yazdıkları gibi çatı ağrısıymış. acı eşiğine göre bazıları çok bazıları hiç hissetmez dedi. bir an tırstım benimkisi düşük normal doğumdada bu kadar çok ağrıyı duyarmıyım diye. artık bebeğinde doğum için hazırlık yapıyor o yüzden başı o kadar aşağıda dedi. endişe ediyordum aşağıdamı diye normalmiş. birde hıçkırmasını sordum. yemeklerden sonra 10-15 dk sürüyor ara ara oluyordu. oda yediğim yemekten fazla enerji aldığı zaman çok hareket ettiği için oluyormuş. bana hıçkırık gibi geliyormuş. hıçkırmıyordur daha olmaz dedi. ama onu doktorada sorucam. buda bebeğinin çok sağlıklı geliştiğini gösterir dedi dünyalar benim oldu :) 81 kilo olmuşum. toplamda 5 kilo almışım yani. onuda çok beğendi. sadece bebeğe kilo alıyorsun demekki dedi. bugün dünyalar benim oldu. darısı yarınki şeker yüklemesinin ve sonucunun başına inşallah. allah herkese böyle güzel haberler versin bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelsin inşallah kızlar. iyi geceler.

canim gule gule kullan. kusura bakmazsan kac beden aldigini sorabilir miyim? bir de boyunu, kilonu?
ben de siparis verip anneme yollicam da bedenini bilemedim bir turlu.
Est canim .ben normalde m beden giyiniyorum ama suan L beden aldim boyum 165 suan 70 kg olmusum alt pijama biraz uzun oldu altini yaptiricam onun disinda vedeni iyi oldu

Haberler iyi canim hadi gozun aydin

junes canım maşallah hepsi birbirinden güzel :)
teşekkürler arivercim
canım aldıklarınız çok güzel güle güle giyin inşallah o minik kıyafetlere nasıl sığacak onlar ya
hihi:):) minik kuşlar, yerim onları

hayırlısıyla kullanırsın canım ınsallah hepsını cok guzeller :)
Amin, inşallah tatlım cümlemize nasip olsun
sen de stres yapma bebişin hareketleri için için geniş demek ki bir de deri kalınlığı, plesanta yeri, bebeğin pozisyonları gibi faktörler var doktorun ile görüş tabi
="zeyyil, post: 39332174, member: 589848"]Hepsi de çok güzel Güle güle kullanın :)[/QUOTE]
teşekkürler, amin inşallah
Canım hepsi ne kadar güzel maşallah eksikleri bitmiş nerdeyse hepsini hayırlısıyla kullan inşallah :)
teşekkür ederim canım, daha çok eksik var aslında bunlar başlangıç devamını da paylaşırım inşallah

Eki Görüntüle 1407442 Ben bunu aldim nette 220 mis magazadan 160 a aldim adam magazada daha uygun dedi .sabahlik pijama uclu takimlar vardi egru 3 parca 80 tl ye sabahliksiz dusunursen dahada uygunlari var ama magaza kesinlikle daha uygun
mağazanın adı ne canım? ben istanbulda yaşamıyorum ama annem babam orda yaşıyor. onlara aldırabilirim belki

Est canim .ben normalde m beden giyiniyorum ama suan L beden aldim boyum 165 suan 70 kg olmusum alt pijama biraz uzun oldu altini yaptiricam onun disinda vedeni iyi oldu
ben de su anda 78 kiloyum, boyum da 155. ben large alsam olur mu ki? paca boyu benim her zaman ki problemimdir zaten. annem pijamayi getirince ya kendim yaparim, ya da bi yere yaptiririm artik :)

beşiğin markası felan varmı canım bi netten bakım:) fiyatıda iyimiş bugün baya bakındım istediğim gibi bişey bulamadım
Yok canım modesa Mobilyacılar çarşısı özgel mobilyadan aldık. Internet sitesi var mı hiç bakmadım. Ama istanbuldaysan modesaya gitmeni tavsiye ederim :)

Canım doğuma göre 2 haftalık bile olmayacak ama çok yakınımız. Seninki farklı ildeymiş ben olsam gitmem açıkcası ben aynı ilde sandım. 30 km uzak bence

Tam birbirlerine göre demek bak sen bizim sıpalara. Anlaştılar ama annelere eziyet biz yandık kuzum bunlar doğmadan sattı bizi :)))) ben evde şimdilik çok rahatım kuzum boş oturmak çok zevkli geliyor. Uzun zamandır koşturtmacadan vaktim yoktu bakalım sıkılırsam denicem :):)

Canım ne yaptın da farkı kapattın? Biz de yapalım da ileri geçsin biraz.malum erken doğurucam ben.bu bari 3 kiloyu geçik doğsun.küçük bebeği büyütmek zor.
Inan özel bişey yapmadım canım eşim köy yumurtası alıyor. Çiftlik var bildiği. Haftalık süt alıyor bir de ondan yoğurt yapıyorum. Bir de büyüklerim zeytin ye faydasını göreceksin diyordu. Ama bence yoğurttan ve yumurtadan. Önceden de yumurta yiyordum ama bakkal yumurtası. Artık ceviz falan bile yemiyordum yani ben de çok şaşırdım inşallah böyle de devam ederi.
Bir de belki alakası hiç yoktur ama hergün bir yasin okuyorum bebişime niyet.

2 magazasina gittim biri kapanmis birunde kiz renkleri yoktu netten bakayim dedim alan varsa fikir olur.saol canim
Canım ben incelemiştim harikalar. Bir de Aziz bebe var. Netten ikisine de güvenebilirsin. Ben de netten Aziz bebeninkini aldım.

Saol btanem ewet herseyimiz bitiyo hastane icin kendime gecelik sqbahlik alicam bi onuda yeni modeller gelicek dedi cogu magaza artik ivir zivir isimiz kaldi mobilyayida aldik
Güle güle kullan tatlımm oh bitir işlerini fotoğrafları varsa bekliyorum mobilyalarını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…