Sabahçı mısın? Ben de bugün toplantı vardı çatladım otur otur karnıma kramplar girdi. Mart sonu olunca zaten bi kısmı tatile geliyordur 13-14ü gibi alabilsen iznin de boşa gitmez hem verirler mi acaba
İyi bari canım gözün aydın. Tanımadıkları hastaya pek vermek istemiyor doktorlar kendi doktorumdan almıştım ben de ilk aylar hep sorun etmemişti o da. Hadi bakalım ilk izne sen ayrıldın darısı bize inş
Canım ben de öyle yapmayı düşünüyorum.bana da müdür nöbet yazmayın demişti salak müdür yardımcısı yazmış.bu hafta tutucam haftaya perşembe gidip raporumu alıcam.sonuçta 6 aylık oluyorum ve nöbet tutamam zaten.doktorumla da konuşucam 30 haftalıkken 32 haftalık hamile yazdırcam çıkıcam izne.23 saat Dersim var ama uğraşamıycam yol falan gözümde büyüyor.
24 haftadan itibaren tutturmuyormuş çok yer. Yönetmeliğe baktım hafta vermemiş 6 ay demiş. 6x4 24 mantığıyla 24te bırakıyolar herhalde. Ben de konuştum müdürle sağolsun halletti. Bi de bu hafta sendikaların nöbet tutmama eylemi var zaten bizde pek tutan yok. Sendikalıysan sen de tutma boşver bi biz mi kurtarıcaz okulu şu halimizle. Ayakta zor duruyorum. Bi de nöbet falan tutamazdım açıkçası
İyi bari canım gözün aydın. Tanımadıkları hastaya pek vermek istemiyor doktorlar kendi doktorumdan almıştım ben de ilk aylar hep sorun etmemişti o da. Hadi bakalım ilk izne sen ayrıldın darısı bize inş
ben de su anda 78 kiloyum, boyum da 155. ben large alsam olur mu ki? paca boyu benim her zaman ki problemimdir zaten. annem pijamayi getirince ya kendim yaparim, ya da bi yere yaptiririm artik :)
kızlar merhaba,
bugün sağlık ocağı kontrolüne gittik oğluşla. ebeye merak ettiğim herşeyi sordum oda uzun uzadıya anlattı. valla ebem doğumuma girse ne güzel olurmuş çok şeker birisi. neyse öğrendiklerimi aktarayım sizlere de aynı dertten müzdarip çok kişi var çünkü. öncelikle şu 2 haftadır bitmeyen ağrılarımı sordum. kasık, karın, genital bölge ve dün gece başlayan ve bugün devam eden bacağımın çıkmış hissini veren yeni ağrıyı. bunların hepsi bugünde kızların yazdıkları gibi çatı ağrısıymış. acı eşiğine göre bazıları çok bazıları hiç hissetmez dedi. bir an tırstım benimkisi düşük normal doğumdada bu kadar çok ağrıyı duyarmıyım diye. artık bebeğinde doğum için hazırlık yapıyor o yüzden başı o kadar aşağıda dedi. endişe ediyordum aşağıdamı diye normalmiş. birde hıçkırmasını sordum. yemeklerden sonra 10-15 dk sürüyor ara ara oluyordu. oda yediğim yemekten fazla enerji aldığı zaman çok hareket ettiği için oluyormuş. bana hıçkırık gibi geliyormuş. hıçkırmıyordur daha olmaz dedi. ama onu doktorada sorucam. buda bebeğinin çok sağlıklı geliştiğini gösterir dedi dünyalar benim oldu :) 81 kilo olmuşum. toplamda 5 kilo almışım yani. onuda çok beğendi. sadece bebeğe kilo alıyorsun demekki dedi. bugün dünyalar benim oldu. darısı yarınki şeker yüklemesinin ve sonucunun başına inşallah. allah herkese böyle güzel haberler versin bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelsin inşallah kızlar. iyi geceler.
toist
bende gece gunduz surekli var midem kezzab gibi suanda okadar siddetliki dr gaviscon verdi hic ise yaramadi simdi renni denicezama sut yudun yudum icince kisa sureliginede olsa rahatlatiyor dene istersen