2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende istiyorum benimki Martin sonunda başlayacak izin ama Mart on yirmi gibi raporu almak istiyorum çok zorlandım kalkarken ya
Sabahçı mısın? Ben de bugün toplantı vardı çatladım otur otur karnıma kramplar girdi. Mart sonu olunca zaten bi kısmı tatile geliyordur 13-14ü gibi alabilsen iznin de boşa gitmez hem verirler mi acaba

Canım doktorum hiç sorunnolmadığını söyledi. Müdürümde kendi dr undan rahat alırsın demişti.
İyi bari canım gözün aydın. Tanımadıkları hastaya pek vermek istemiyor doktorlar kendi doktorumdan almıştım ben de ilk aylar hep sorun etmemişti o da. Hadi bakalım ilk izne sen ayrıldın darısı bize inş

24 haftadan itibaren tutturmuyormuş çok yer. Yönetmeliğe baktım hafta vermemiş 6 ay demiş. 6x4 24 mantığıyla 24te bırakıyolar herhalde. Ben de konuştum müdürle sağolsun halletti. Bi de bu hafta sendikaların nöbet tutmama eylemi var zaten bizde pek tutan yok. Sendikalıysan sen de tutma boşver bi biz mi kurtarıcaz okulu şu halimizle. Ayakta zor duruyorum. Bi de nöbet falan tutamazdım açıkçası

Sağol canım. Bilmem ki doktorum her hastasına yazıyor Anladığım kadarıyla. Benimki biraz erken oldu sanırım darısı size inşallah

İnş. Canım Eşimin iş durumundan dolayı 23 şubata aldık ama daha erkene çekme ihtimalimiz de var.
Hayırlı zamanda olsun bize de sabretmek Düşüyor inşallah sonucu çok güzel olacak

ben de su anda 78 kiloyum, boyum da 155. ben large alsam olur mu ki? paca boyu benim her zaman ki problemimdir zaten. annem pijamayi getirince ya kendim yaparim, ya da bi yere yaptiririm artik :)
Xl al bence cunku bana tam oturdu L olmaz bence sana

Aziz bebeye baktim canim ordada begendigim bikac var idilide bi goreyim istedim.sen hangisini aldin aziz bebeden

Maşallah canım gözünaydın. Kilo da az almışsın sen gayet iyi gidiyosun

toist bende gece gunduz surekli var midem kezzab gibi suanda okadar siddetliki dr gaviscon verdi hic ise yaramadi simdi renni denicezama sut yudun yudum icince kisa sureliginede olsa rahatlatiyor dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…