2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ankarada yok galiba canim:)

Sabahçı mısın? Ben de bugün toplantı vardı çatladım otur otur karnıma kramplar girdi. Mart sonu olunca zaten bi kısmı tatile geliyordur 13-14ü gibi alabilsen iznin de boşa gitmez hem verirler mi acaba
Tüm gün okul canım bende öyle yapacağım merdiven in çık da yoruyor

Fetal ekoda amac bebekte herhangi bi kalp skntisi varsa onceden belitlemk ve dogum aninda gerekn onlemi almak bn balcalida yaptirdim cok sukur hic bi skntimiz olmadi ucretsz yapiuolar
Zaman geciyo artik bizim bugun 27, hftamiz bitti cok sukur 8 hftamiz kaldi doguma

bu seferde değişik bi kargoya vermişler canım bakalımne zaman elimizde olur doğuma kadar gelse bari

bunlar dışarı çıkıncada böyleyse vay halimize

bende medicana da narin hanıma gidiyorum bastan beri allah nasip ederse ordada dogum yapmayı düşünüyorum.ilk kızımda bende selçukluya gitmiştim sürakli orda dogurdum güler hanım da
narin hanıma ilk muaynemde gitmiştim.bana soğuk geldi devam etmedim.ama normal doğum yanlısı olması çok guzeldi.bi arkadaşım bıkac hafta önce narın hanımla normal doğum yaptı memnun kaldı.selçukluyudu da hastahane koşullarını beğenmemem yenidoğan ünitesinin gelişmiş olmaması sebebiyle değiştiridim.aksi bi durum olmazsa metin beyle tamamlayacağız inşallah..

aranızda perma yaptıran varmı.memnun kalan.?kapalılar için bakımı zor olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…