2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
aranızda perma yaptıran varmı.memnun kalan.?kapalılar için bakımı zor olurmu acaba
ay bende çok istiyorum hevesim var canım ama bi kısmet olmadı. sadece başını örttüğünde yapışabilir zaten normaldede türban saçı yapıştırıyor onun dışında bi sıkıntısı olmaz sanmıyorum

Saol canım. Kızlarla pijama arkdsi oldun benle de taç arkadasi ol sen de Güle güle tak canm :)
Seve seve taç arkadaşım sen de güle güle kullan terlik ve taçla pek şık olacağız

O bende de oluyo canım içimden zehir gelmis gibi oluyo. Ama dayanlmayacak kadar kötü değil şimdilik.

Evet canım dün iki yastıkta yattım internnette yazıyordu işe yaradı bende.

Oy yerim ben onun cicilerini cok guzel canim gule gule kullanin.isim ne dusundunuz
Sağolasın zeynep olacak sanırım siz ne düşündünüz

toist bende gece gunduz surekli var midem kezzab gibi suanda okadar siddetliki dr gaviscon verdi hic ise yaramadi simdi renni denicezama sut yudun yudum icince kisa sureliginede olsa rahatlatiyor dene istersen
Evet onu da denicem dün evde süt yoktu ama gaviscon içince ben hemen rahatlıyprum da içmek istemiyorum hiç

güzel bayanı çok bekletme annesi şeker yüklemesi mi yapılacak?
yok canım normal kontrol yapılacak şeker yüklemesini konuşucam bi herkes bişey diyo bakalım bizim dr ne dicek :) sabaha kadar tepikledi durdu oda heyecanlandı galiba

canım benimde çok olmuştu mide yanmalarım hala da var sade sodayıda dene ve kesinlikle çift yastıkla yat çok şükür benim iyi hergün bir tane sda içiyorum içmediğimde midem yanmaya başlıyor

ben doğumdan hemn sonra yaptırmayı düşünüyorum..hamileyken sakıncalı diye biliyorum ama

aranızda perma yaptıran varmı.memnun kalan.?kapalılar için bakımı zor olurmu acaba
canım saçı baya yıpratıyor ve dalgası istediğin gibi olmayabiliyor diye biliyorum.iş yerimde biri yaptırmıştı istediğinde daha kıvırcık oldu memnun kalmadı.ama yapan yere geöre değişiyodur muhtemelen onunki iyi bi kuaför olmayabilir.

kızlar bizler mayıs anneleriyiz hangi ay grubunda(0-3,3-6 vs.) nasıl zıbınlar alacağız? uzun kollumu, kısa kollumu, paçasızmı? buna karar veremediğim için çocuğun günlük giyeceklerini alamadım bi türlü

Bizdecisim yok henuz

Kızlar şeker yüklemesi nasıl yapılıyor anlatır mısınız bana. Hastanede ne kadar kalıyoruz. Bir de o gün bebisimizi görüyor muyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…