canım saçı baya yıpratıyor ve dalgası istediğin gibi olmayabiliyor diye biliyorum.iş yerimde biri yaptırmıştı istediğinde daha kıvırcık oldu memnun kalmadı.ama yapan yere geöre değişiyodur muhtemelen onunki iyi bi kuaför olmayabilir.
işte bundan çok korkuyorum canım..benim saçlarımda boya yok zaten kumral saçlarım rengi güzel kınamda bile boyatmadım bebek mevlüdünde boyatıp değişiklik yaparım diye ama şimdi hem röfle hem perme nedende korkutuyor çok iyi araştırmak lazım..
ben günüm geçtiğimde gidiyordum son anda düşündüm ki günüm geçmiş hemn ertesi gün test yaptım hamileyim kaldı öyle..benim çok uzun belimde..ama çok cansız uçları kestirmedim 7 aydır
canım benimde çok olmuştu mide yanmalarım hala da var sade sodayıda dene ve kesinlikle çift yastıkla yat çok şükür benim iyi hergün bir tane sda içiyorum içmediğimde midem yanmaya başlıyor
Bana 75 gr yapıldı, bir gün önceden gece 12'den sonra bir şey yiyip içmiyorsun, su bile, saat 9'da ilk kanımı verdim açlık, sonra o glikozu içip 09:10'da bir daha kan verdim, tokluk kanı, 10:10'da da son kanı verdim canım. Ertesi gün de muayene oldum ve sonuçlara bakıldı :)
yok canım normal kontrol yapılacak şeker yüklemesini konuşucam bi herkes bişey diyo bakalım bizim dr ne dicek :) sabaha kadar tepikledi durdu oda heyecanlandı galiba
ben günüm geçtiğimde gidiyordum son anda düşündüm ki günüm geçmiş hemn ertesi gün test yaptım hamileyim kaldı öyle..benim çok uzun belimde..ama çok cansız uçları kestirmedim 7 aydır
ooo senin çok uzunmuş ben tatile gitmeden önce kestirmiştim rahattım az kaldı sabret canım doğumdan sonra istediğin gibi yaptırırsın malzeme çokvar nasıl olsa
Canım öncelikle hayırlı haberlerle gel inşallah.
Kaç gr lık şeker yüklemesi yapacağına bağlı.
50 grlıkta önce kan veriyorsun
Bu açlık şekerin oluyor
Sonra şekerli suyu içiyorsun
Bir saat sonra yine kan veriyorsun bu da tokluk şekeri oluyor.
ay ben ruyamda doğurmuştum kızlar yaa ama oğluma mor kıyafet giydirmişlerdi niye diye sordum kimse cwp vermedi bide cam odaya koymuşlardı dokunamadım cok cirkindi :)))) bi taraflarım acıkta kalmış sanırım
Gece 12 den sobra bisey yiyip ucmiyosun sabah gidince hemen kan aliyorlar sonra almis oldugun glikozu iciyorsun ve 1 saat bekliyosuntekrar kan aliyorlar bu esnada hicbirsey yiyip icmek yok.sonra 1 saat daha bekleyip tekrar kan aliorlar .bana 75 gr yuklendi boyle oldu.toplam iki saat surdu