2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
işte bundan çok korkuyorum canım..benim saçlarımda boya yok zaten kumral saçlarım rengi güzel kınamda bile boyatmadım bebek mevlüdünde boyatıp değişiklik yaparım diye ama şimdi hem röfle hem perme nedende korkutuyor çok iyi araştırmak lazım..

evet hamileyken zararlıymış canım içindeki kimyasallardan dolayı bende biraz daha saçımı uzatayım düşünüyorum

ben günüm geçtiğimde gidiyordum son anda düşündüm ki günüm geçmiş hemn ertesi gün test yaptım hamileyim kaldı öyle..benim çok uzun belimde..ama çok cansız uçları kestirmedim 7 aydır

Hayırlı haberlerle gel canım tadını çıkar ben şimdiden özledim çok :)
tşkler kuzum sağol muhtemelen bende geldiğimde aynısını söylücem çok özledim diye hayırlısıyla bi gelselerde rahatlasak gözümüzün önünde olsalar

canım benimde çok olmuştu mide yanmalarım hala da var sade sodayıda dene ve kesinlikle çift yastıkla yat çok şükür benim iyi hergün bir tane sda içiyorum içmediğimde midem yanmaya başlıyor
Sağol canım sodaya döneyim ben kemik ağrılarım azalınca bıraktım sodayı ama geri dönmek şart oldu :)

Bizdecisim yok henuz
Bizimki de sabit değil maalesef

Kızlar şeker yüklemesi nasıl yapılıyor anlatır mısınız bana. Hastanede ne kadar kalıyoruz. Bir de o gün bebisimizi görüyor muyuz
Bana 75 gr yapıldı, bir gün önceden gece 12'den sonra bir şey yiyip içmiyorsun, su bile, saat 9'da ilk kanımı verdim açlık, sonra o glikozu içip 09:10'da bir daha kan verdim, tokluk kanı, 10:10'da da son kanı verdim canım. Ertesi gün de muayene oldum ve sonuçlara bakıldı :)

yok canım normal kontrol yapılacak şeker yüklemesini konuşucam bi herkes bişey diyo bakalım bizim dr ne dicek :) sabaha kadar tepikledi durdu oda heyecanlandı galiba
o zaman bol bol hasret gider canım benim
ay çok güzelmiş canım yaa n e kadara aldın bende araştırıyorum ama bulamadım hemen bakıyorum butik bedene
17.90 tl tatlım kargo da bedava

canım cok guselmıs senınkıde bende dun bunu aldım...süslü anneleriz bızzz
seninde çok şeker canım, sitede gördüm bende ama fuşyaya gitti elim nedense canlı olsun azcık die

Cok sekerler gule gule gule kullanin
teşekkürler canımm

güle güle kullan canım çok güzel ikinizinkinide çok beğendim :)

ben günüm geçtiğimde gidiyordum son anda düşündüm ki günüm geçmiş hemn ertesi gün test yaptım hamileyim kaldı öyle..benim çok uzun belimde..ama çok cansız uçları kestirmedim 7 aydır
ooo senin çok uzunmuş ben tatile gitmeden önce kestirmiştim rahattım az kaldı sabret canım doğumdan sonra istediğin gibi yaptırırsın malzeme çokvar nasıl olsa

Kızlar şeker yüklemesi nasıl yapılıyor anlatır mısınız bana. Hastanede ne kadar kalıyoruz. Bir de o gün bebisimizi görüyor muyuz
Canım öncelikle hayırlı haberlerle gel inşallah.
Kaç gr lık şeker yüklemesi yapacağına bağlı.
50 grlıkta önce kan veriyorsun
Bu açlık şekerin oluyor
Sonra şekerli suyu içiyorsun
Bir saat sonra yine kan veriyorsun bu da tokluk şekeri oluyor.

o zaman bol bol hasret gider canım benim

17.90 tl tatlım kargo da bedava

seninde çok şeker canım, sitede gördüm bende ama fuşyaya gitti elim nedense canlı olsun azcık die

teşekkürler canımm

sağol canım tşkler canım buarada anne kız taç sayfasını bulamadım kampanya bitimi acaba bi link atabilirmsin

Gece 12 den sobra bisey yiyip ucmiyosun sabah gidince hemen kan aliyorlar sonra almis oldugun glikozu iciyorsun ve 1 saat bekliyosuntekrar kan aliyorlar bu esnada hicbirsey yiyip icmek yok.sonra 1 saat daha bekleyip tekrar kan aliorlar .bana 75 gr yuklendi boyle oldu.toplam iki saat surdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…