2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar şeker yüklemesi nasıl yapılıyor anlatır mısınız bana. Hastanede ne kadar kalıyoruz. Bir de o gün bebisimizi görüyor muyuz

canım bende dün yaptırdım. 50 gram yapıldı bana. 12 saat öncesinde yemeyi içmeyi kestim. saat 10 da aç olarak kan aldılar 10,30 da içeceğimi bitirdim. 11,30 da tekrar kan aldılar. Aynı gün bebeğimi ultrasonda gördüm , aynı günde sonuclarımı aldım. Ben içerkende bi sorun yaşamadım, çok korkarak gitmiştim ama elmalı bi içecekti benimki güzeldi.

baktım şimdi ama anne kız tacını bulamadım canım hastaneye gidip geliyim daha detaylı bakıcam çünkü birazdan toplantıya girip hemen çıkıcam ama taclara bayıldım
tamma canım uygun bı zamnanda bakarsın toıst lınkı atmış zaten ordan alırsın sana kolay gelsın.güzel haberlerını beklıyoruzzz

ay ben ruyamda doğurmuştum kızlar yaa ama oğluma mor kıyafet giydirmişlerdi niye diye sordum kimse cwp vermedi bide cam odaya koymuşlardı dokunamadım cok cirkindi :)))) bi taraflarım acıkta kalmış sanırım
Hayırlara vesile olsun inşallah :) hamilelik rüyaları bilinç altı olarak yorumlanıyor. Tam olarak uykuya dalamadığımız içün.

Esim isim begrnmiyor bulmuyorda:))
Ozaman senin bulduğunu beğenecek eli mahkum :)

günaydın toıstcım ...sende güle güle kullan ınsallah Rabbım hastanedeki o mutlu resımlerımızı de yayınlamayı nasıp eder ınsallah onlarıda burdan paylasırız

Sağol tatlım inşallah güzel güzel kullanalım
Amiiiin inşallah canım

çok güzeller bunlar canım yaa bende şu pembnelerden sipariş veriyim bayıldım valla

Ver annesi çok yakışacak bize :)

Gule gule kulkan cicilerini:)
Sağol canım :)

Kızlar şeker yüklemesi nasıl yapılıyor anlatır mısınız bana. Hastanede ne kadar kalıyoruz. Bir de o gün bebisimizi görüyor muyuz
canım 75 gr sabah ac ıctım ıcmedenoncekan alındı. ıctıkten sonra 1 saat sonra ıkıncı kan yıne bır saat sonraucuncukan alındı.
sonra hepsının sonucu en son kandan bı saat sonra cıktı doktora gosterdım gosterdıgım andada bebısımı gordum
ınsallah sorunsuz cıkar canım. bıgun onceden portakal lımonyeme ıcme olurmu

ay ben ruyamda doğurmuştum kızlar yaa ama oğluma mor kıyafet giydirmişlerdi niye diye sordum kimse cwp vermedi bide cam odaya koymuşlardı dokunamadım cok cirkindi :)))) bi taraflarım acıkta kalmış sanırım
hayır olsun canım :)

ya bnim şeker ölçümüm hepinizinden farklı olmuş:) ben öğleden sonra 2çeyrekte gittim hastaneye. bana sabahtan ekmek bal karbonhıdrat ve sekerlı seyler yeme, oğlen de 1çeyrekte en son yemegını ye ama yıne makarna ekmek vs. yeme dediler. gittim 2çeyrekte 50mglık glikozu içtim sonra bir saat sonra da kan verdim. 138 çıktı. ekstra yükleme yapmadılar. :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…