gunaydın kızlar. benım ılk kızımda mayıs dogumlu.ılk dogdugunda cıtcıtlı body, patıklı pıjama ve uzerıne zıbın tarzı onden cıtcıtlı bluz gıydırmıstık.bırde bere ve penye battanıye yeterlı olmustu. uzun kollu body ye gerek yok ılk etapta. o yuzden yarım kollu ya da kolsuz bodylerı tavsıye ederım bıde patıklı pıjama tavsıye ederım. bu arada malatyada yasıyorduk o zaman.sımdı mersındeyız. hava bıraz daha sıcak olabılır. szde bulundugunuz ıle gore yorum yapabılırsınız. tavsıyem cok fazla body ve pıjama almayın.zaten hastane cıkısı, hedıye gelenler derken cogu gıyılmeden kalıyor. bence 5 er tane alsanız yeterlı olur 0-3 ay. 3-6 ay ıcınde acele etmeyın bana kalırsa.bebegınız dogduktan sonra cıkıp alırsınız cıcılı bıcılı seyler hem evden cıkmak ıyı gelıyor o donemlerde:)
ben idil baby den ilk çocuğuma almıştım hastane çıkışı.lacivert-beyazdı.bir iki çıkamada laciverti soldu eski gibi oluverdi.ya koyu renk almamak lazımmış yada boyaları atan kumaşı var.ama o kadar paraya rağmen koyu renk bile olsa atmaması lazımdı.
ooo senin çok uzunmuş ben tatile gitmeden önce kestirmiştim rahattım az kaldı sabret canım doğumdan sonra istediğin gibi yaptırırsın malzeme çokvar nasıl olsa
işte bundan çok korkuyorum canım..benim saçlarımda boya yok zaten kumral saçlarım rengi güzel kınamda bile boyatmadım bebek mevlüdünde boyatıp değişiklik yaparım diye ama şimdi hem röfle hem perme nedende korkutuyor çok iyi araştırmak lazım..
Canım ben de hep saçlarımı boyatmak isteyip boyatamamıştım yıllarca yıpranacağından çok korkmuştum.düğünümde boyattım iki yıl önce,fani dünya belki erken yaşta ölürüm içimde kalmasın dedim :) yıprandı mı evet,pişman mıyım evet, yine boyatır mıyım evet :) aynı mantıkla çok istediğin bişeyse iyi bi yere yaptırıp en az zararla atlatabilirsin.
Canım ben de hep saçlarımı boyatmak isteyip boyatamamıştım yıllarca yıpranacağından çok korkmuştum.düğünümde boyattım iki yıl önce,fani dünya belki erken yaşta ölürüm içimde kalmasın dedim :) yıprandı mı evet,pişman mıyım evet, yine boyatır mıyım evet :) aynı mantıkla çok istediğin bişeyse iyi bi yere yaptırıp en az zararla atlatabilirsin.
Bana 75 gr yapıldı, bir gün önceden gece 12'den sonra bir şey yiyip içmiyorsun, su bile, saat 9'da ilk kanımı verdim açlık, sonra o glikozu içip 09:10'da bir daha kan verdim, tokluk kanı, 10:10'da da son kanı verdim canım. Ertesi gün de muayene oldum ve sonuçlara bakıldı :)
canım 75 gr sabah ac ıctım ıcmedenoncekan alındı. ıctıkten sonra 1 saat sonra ıkıncı kan yıne bır saat sonraucuncukan alındı.
sonra hepsının sonucu en son kandan bı saat sonra cıktı doktora gosterdım gosterdıgım andada bebısımı gordum
ınsallah sorunsuz cıkar canım. bıgun onceden portakal lımonyeme ıcme olurmu
Calistigim yer sikinti bide simdi sark tayini donemi tayine tabiyim o isleri halletmeden cikamm bide buyil cok heyet aldm sknti yasadim suan iyiken devam edicem