2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hanımlar selam,
Ankara'da yaşıyorum, yeni doğan bebek organizasyonları yapan bildiğiniz yerler var mı? Magnet, kolonya gibi bir şeyler var aklımda, sevgilerrrr...........................

Bana da oluyor ama bence o bizim kalp atışımız

Calistigim yer sikinti bide simdi sark tayini donemi tayine tabiyim o isleri halletmeden cikamm bide buyil cok heyet aldm sknti yasadim suan iyiken devam edicem
Anladım neyse iyi ol da az kaldı baya

Kızlar bebek çantasına karar veremiyorum siz neler aldınız fikir verir misiniz?
off bende bılemıyorum ya. hıc kullanmadıgım bı sırt cantassı var esımın . erkekımsı bıraz onu mu kullansam dıye dusunuyorum. sonucta benkocamsız cıkmam pek o tasır dıye dusunuyorum. resmını yollucam sız ne dıcenız ona gore onu kullanıcam

kızlar size iki sorum var ilki yenidoğan için alınan biberon cam mı plastik mi olmalı ?
ikincisi ben bez olarak molfix almayı düşünüyorum yenidoğan 2-5 kg.ve 1 nuumara 3-5 kg şeklinde paketlerini gördüm hangisinden alınmalı sizce

Bizim de sırt çantamız var ama çok eski maalesef

Selam canım, ben bundan aldım.
Okiedog Urban Trek Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Kırmızı 28261New 2014
Çok güzelmiş canım ama benim bütçemi aşabilir bu sen güle güle kullan inşallah
Canım ben takım almıştım içinde vardı normal bişey
Anladım canım ben de joker de gördüm öyle bir set çok kullanışlııydı.
Gunaydin hayatim kapida odeme olasiligi war mi bu sitenin
Hiç bilmiyorum canım ama güvenilir bir site :) benimki yeni kargoya verildi ama arkadaşımın çok alışveriş yaptı sorun çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…