Hanımlar selam,
Ankara'da yaşıyorum, yeni doğan bebek organizasyonları yapan bildiğiniz yerler var mı? Magnet, kolonya gibi bir şeyler var aklımda, sevgilerrrr...........................
Calistigim yer sikinti bide simdi sark tayini donemi tayine tabiyim o isleri halletmeden cikamm bide buyil cok heyet aldm sknti yasadim suan iyiken devam edicem
off bende bılemıyorum ya. hıc kullanmadıgım bı sırt cantassı var esımın . erkekımsı bıraz onu mu kullansam dıye dusunuyorum. sonucta benkocamsız cıkmam pek o tasır dıye dusunuyorum. resmını yollucam sız ne dıcenız ona gore onu kullanıcam
kızlar size iki sorum var ilki yenidoğan için alınan biberon cam mı plastik mi olmalı ?
ikincisi ben bez olarak molfix almayı düşünüyorum yenidoğan 2-5 kg.ve 1 nuumara 3-5 kg şeklinde paketlerini gördüm hangisinden alınmalı sizce
off bende bılemıyorum ya. hıc kullanmadıgım bı sırt cantassı var esımın . erkekımsı bıraz onu mu kullansam dıye dusunuyorum. sonucta benkocamsız cıkmam pek o tasır dıye dusunuyorum. resmını yollucam sız ne dıcenız ona gore onu kullanıcam