2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimde aşardı canım da ben onu baya önce aldım. Bahsetmiştim sanırım, ben hamile kalmadan almaya başlamıştım böyle şeyleri. Ondan şuan daha rahatım. Yoksa alamazdım :) Teşekkür ederiz. Ama eğer evde sırt çantan varsa oda yeterli olur bence. Çok şart değil bana göre çanta.

Selam kızlar ve gelmek için gün sayan bebişler.umarım hepiniz çok iyisinizdir.benim bugün öğlene kadar desim yoktu.evde olmak ne güzelmiş ya.biraz ütü yaptım diblendim ohhh şükür yaa.ilk mesleğe başladığımdan beri sürekli sabah akşam çalıştım.hiç boş günüm falan olmazdı.9.yılımda şükür yaşıyorum bu güzelliği.Bebeğim bana şans getirdi.

ben bu çantadan aldım vişne rengini... tam anne-bebek çantası bölümleri biberonluk ıslak mendillik falan herşeyi var
Eki Görüntüle 1408052
Bu çok uyuyor bana nerden aldın canım ve ne kadardı. Güle güle kullan inşallah

Benim spor çantam vardı bir tane de acsesoriezden aldım beğenemedim bebek çantalarını içinde gözleri de var
Gördüm seninkini çok güzeldi o da aklımda. Ipad kılıfından bez çantası fikri çok hoşuma gitmişti :)

Ohh ne güzel yapmışsın ben hiç düşünememişim butarz şeyleri. Sırt çatmam yaaa liseden kalma çok eski yoksa almazdım ama almam şart

Merhaba anneler ve melekleri;
Uzun zamandır takip edemiyorum forumu,,umarım hepiniz iyisinizdir,çalışan anne olmak zor derler,hamile olmak da zormuş,dinlenemiyorum,kamudayım,işim zor değil ama kalkıp gelmek zor geliyo,ayaklarımı uzatıp evde zaman geçirmek istiyorumoğlumuzun odası geldi,halısını,avizesini aldık,kapıyı açıp açıp yatakta yattığını hayal ediyorumBaby shower için hazırlık yapıyorum şimdi yavaş yavaş,,öpüyorum hepinizi

Kızlar bebek çantasına karar veremiyorum siz neler aldınız fikir verir misiniz?

Ben de spor sıırt çntası kullanmayı düşünüyorum. piyasada satılan bebek çantalarını alanlar kullanmıyorlar hıc gordugum kadarıyla. cunku hem bebegı hem arabasını hem de tek kolda asılı çantayı taşımak zor oluyormuş. kımı görsem sırt çantası kullanıyor. benım de evde spor bi çantam var onu kullanıcam. gercı bıraz kendınden agır o da ama belkı sonradan ıhtıyaca gore daha hafıf bısey alırım.

Ben de Sırt çantalı modellere bakıyorum haklısın. Burdaki arkadaşlar da öyle yazmıştı aklımda kaldı. Mantıklı da geldi. Ama evde kullanabileceğim yok oyüzden almak durumundayım. Bırda bir arkadaş kırmızı paylaşmıştı ama kimdi hayitırlayamadım bitürlü

:)) bakalim sonuc oyle ololak sanirim

ben aldım. zaten en iyisi idil miş. yerleri çok iyi ve yumuşak diyorlar. ben sadece 10luk aldım bir tane. 1 tane de yine idilden 5lük hediye gelmişti. ilk etapta yeter diye düşünüyorum.
Hangi urunu aldin ? Gule gule kullanin canim

Hatay canim cok kötü sallandik yatak Salıncak gibi oldu

Teşekkür ederim kızlar hepinize :) bebegimi gorecem yani süper :)
ben erkek annesiyim.. ben de aldım. yeri çok güzel.
ama dogduktan sonra hemşirelere vermek için streil bebek seti aldım. ilk onu giydirecekler.
Internetten rahatlikla alabilirim ozaman .gule gule kullanin canim

bende ımom kullanıyorum ama başıma böyle birşey gelmedi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…