Benimde aşardı canım da ben onu baya önce aldım. Bahsetmiştim sanırım, ben hamile kalmadan almaya başlamıştım böyle şeyleri. Ondan şuan daha rahatım. Yoksa alamazdım :) Teşekkür ederiz. Ama eğer evde sırt çantan varsa oda yeterli olur bence. Çok şart değil bana göre çanta.Çok güzelmiş canım ama benim bütçemi aşabilir busen güle güle kullan inşallah
Anladım canım ben de joker de gördüm öyle bir set çok kullanışlııydı.
Hiç bilmiyorum canım ama güvenilir bir site :) benimki yeni kargoya verildi ama arkadaşımın çok alışveriş yaptı sorun çıkmadı
Çok güzel canım evet büyüğü daha kullanışlı olur güle güle kullan. :)Eki Görüntüle 1408025
bize halamız bnu almış cnm ama içi küçük ,büyüğüyle değiştiricez
Bunlara bende baktım canım parça parça var bazı şeyleri oyüzden sadece çanta almam lazım. Güle güle kullan :)Şöyle bir takım aldım.canim
Bu çok uyuyor bana nerden aldın canım ve ne kadardı. Güle güle kullan inşallahben bu çantadan aldım vişne rengini... tam anne-bebek çantası bölümleri biberonluk ıslak mendillik falan herşeyi var
Eki Görüntüle 1408052
Gördüm seninkini çok güzeldi o da aklımda. Ipad kılıfından bez çantası fikri çok hoşuma gitmişti :)Benim spor çantam vardı bir tane de acsesoriezden aldım beğenemedim bebek çantalarını içinde gözleri de var
Ohh ne güzel yapmışsın ben hiç düşünememişim butarz şeyleri. Sırt çatmam yaaa liseden kalma çok eski yoksa almazdım ama almam şartBenimde aşardı canım da ben onu baya önce aldım. Bahsetmiştim sanırım, ben hamile kalmadan almaya başlamıştım böyle şeyleri. Ondan şuan daha rahatım. Yoksa alamazdım :) Teşekkür ederiz. Ama eğer evde sırt çantan varsa oda yeterli olur bence. Çok şart değil bana göre çanta.
CANIM MARKASI NE ? NERDEN VE NE KADARA ALDIN. ÇOK KULLANIŞLI GÖRÜNÜYOben bu çantadan aldım vişne rengini... tam anne-bebek çantası bölümleri biberonluk ıslak mendillik falan herşeyi var
Eki Görüntüle 1408052
Kızlar bebek çantasına karar veremiyorum siz neler aldınız fikir verir misiniz?
Bunu düşünüyorum canım 87 liraKızlar bebek çantasına karar veremiyorum siz neler aldınız fikir verir misiniz?
Ben de Sırt çantalı modellere bakıyorum haklısın. Burdaki arkadaşlar da öyle yazmıştı aklımda kaldı. Mantıklı da geldi. Ama evde kullanabileceğim yok oyüzden almak durumundayım. Bırda bir arkadaş kırmızı paylaşmıştı ama kimdi hayitırlayamadım bitürlüBen de spor sıırt çntası kullanmayı düşünüyorum. piyasada satılan bebek çantalarını alanlar kullanmıyorlar hıc gordugum kadarıyla. cunku hem bebegı hem arabasını hem de tek kolda asılı çantayı taşımak zor oluyormuş. kımı görsem sırt çantası kullanıyor. benım de evde spor bi çantam var onu kullanıcam. gercı bıraz kendınden agır o da ama belkı sonradan ıhtıyaca gore daha hafıf bısey alırım.
Nerden aldin canımben bu çantadan aldım vişne rengini... tam anne-bebek çantası bölümleri biberonluk ıslak mendillik falan herşeyi var
Eki Görüntüle 1408052
Buldum seni sonunda :) biri paylaşmıştı diyorum ama hatırlayamadım. Bunu çok beğendim link de atar mısın inceleyeyimBunu düşünüyorum canım 87 lira
Canim telefondan atamadim tekzenin sitesinde bak istersen sTylo markaBuldum seni sonunda :) biri paylaşmıştı diyorum ama hatırlayamadım. Bunu çok beğendim link de atar mısın inceleyeyim
:)) bakalim sonuc oyle ololak sanirimHayırlara vesile olsun inşallah :) hamilelik rüyaları bilinç altı olarak yorumlanıyor. Tam olarak uykuya dalamadığımız içün.
Ozaman senin bulduğunu beğenecek eli mahkum :)
Sağol tatlım inşallah güzel güzel kullanalım
Amiiiin inşallah canım
Ver annesi çok yakışacak bize :)
Sağol canım :)
Hangi urunu aldin ? Gule gule kullanin canimben aldım. zaten en iyisi idil miş. yerleri çok iyi ve yumuşak diyorlar. ben sadece 10luk aldım bir tane. 1 tane de yine idilden 5lük hediye gelmişti. ilk etapta yeter diye düşünüyorum.
Canim telefondan atamadim tekzenin sitesinde bak istersen sTylo markaBuldum seni sonunda :) biri paylaşmıştı diyorum ama hatırlayamadım. Bunu çok beğendim link de atar mısın inceleyeyim
Canim o bulmustrda son dk soylicktir bnim esimde oyleydi meger isim bulmus oglumuza adi mehmet taylan olQUOTE]
:)) Hic boyle bir ihtimal gelmrmisti aklima. Ben oneriyorum begenmiyor sen soyle diorum dusunuyor bulamiyor yada oyle diyor.
Kiz anneleri idil baby den hastane cikisi alan varmi
Hatay canim cok kötü sallandik yatak Salıncak gibi oldu
Teşekkür ederim kızlar hepinize :) bebegimi gorecem yani süper :)
Internetten rahatlikla alabilirim ozaman .gule gule kullanin canimben erkek annesiyim.. ben de aldım. yeri çok güzel.
ama dogduktan sonra hemşirelere vermek için streil bebek seti aldım. ilk onu giydirecekler.
bende ımom kullanıyorum ama başıma böyle birşey gelmedi hiçgunaydınkızlarr. sabah sabah mıdem kalktı . aranızda ımom omega kullanan varmı. ben ıctım ıste ama busefer elım kahverengılı olmus erımıs gıbı. yutmustum o sırada. ericek bı hapta degıl. uyuz oldum bozukmu dıye ama o tabletten ıctım kaçgundur bısey olmadı.
neyse bıtanesını denıyım dıye cıkarttım oyle hemen erımıyo bastırdım ıyıce anammmmm ıcınden çamur gıbı bıseycıktı ama nasıl balık kokusu nasıl balık kokusu burnum dustu saabah sabah.
neyse sızce bozuk mudur ya bişey olmasında . takcak bısey buldum sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?