Gunaydin,
Bugun doktor kontrolum vardi. Cok sukur her sey yolundaymis, 900 gram olmus boncugum boyu da 35 cm. Doktor cok iyi dedi. Bir kontrolu de iyi haberlerle arkamizda biraktik cok sukur... :)
Dun evde temizlik yapayim dedim hicbi yerim tutmuyor bugun. Anladim ki artik iyice agirlasmisim...
Teşekkür ederim canım ben de tek tek alacaktim. . Bi mağazaya gittik sahibi tanıdık çok masraf yapma bunlara takım halinde al daha uygun dedi zaten çantada sikilacaksin degistirmek isticeksin ucuz bişey al sıkıldıkça değiş dedi eşime de mantıklı geldi bana da :)
Teşekkür ederim canım ben de tek tek alacaktim. . Bi mağazaya gittik sahibi tanıdık çok masraf yapma bunlara takım halinde al daha uygun dedi zaten çantada sikilacaksin degistirmek isticeksin ucuz bişey al sıkıldıkça değiş dedi eşime de mantıklı geldi bana da :)
Inan özel bişey yapmadım canım eşim köy yumurtası alıyor. Çiftlik var bildiği. Haftalık süt alıyor bir de ondan yoğurt yapıyorum. Bir de büyüklerim zeytin ye faydasını göreceksin diyordu. Ama bence yoğurttan ve yumurtadan. Önceden de yumurta yiyordum ama bakkal yumurtası. Artık ceviz falan bile yemiyordum yani ben de çok şaşırdım inşallah böyle de devam ederi.
Bir de belki alakası hiç yoktur ama hergün bir yasin okuyorum bebişime niyet.
Toistcim senden heveslendim yoğurt yapmayı bi deneyim dedim hiç yapmamistim, benyoğurt yiyemiyorum malesef ev yoğurdu olursa belki yerim dedim, dün süt sipariş ettim akşam geldi mayaladim sabah baktım olmamış galiba baya bi cıvıkMaşallah sen iyi yapiyosun ben beceremedim çok da hrveslenmistim neyi yanlış yaptım ki
:) evet. Birtanede yeğen den kalan var az kullanilmis hani o klasik bebek çantalarından ben de onu alırım olmadı çok biswy koycak[QUOTE ]
Ben de ondan aldım canım hangisiyle rahat edersen onu kullanirsin kuzum
Evet canım söylemiştin bir ara. .Herkes çok korktu sokağa dokulduler. Ben korkumu yenip yataktan kalkana kadar durdu çok şükür. O an çok şey düşündüm canım ölümden korktum ilk kez kızımı düşündüm annem geldi aklıma hemen onu uyandirmaliydim neyse ki sürmedi . Allah korusun herkesi canım
Kızlar, Öğretmen olan arkadaşlara bir sorum olacak. Ablam 2. bebeği planlıyorda, 32 ile 37 hafta arası rapor alsam, bu gebelik izninden düşer mi diyo. Hani resmi olarak 32 de başlıyor ya. Ben düşer dedim ama yine de emin olmak istedim. 38 de de izne çıkarım diyo.
Toistcim senden heveslendim yoğurt yapmayı bi deneyim dedim hiç yapmamistim, benyoğurt yiyemiyorum malesef ev yoğurdu olursa belki yerim dedim, dün süt sipariş ettim akşam geldi mayaladim sabah baktım olmamış galiba baya bi cıvıkMaşallah sen iyi yapiyosun ben beceremedim çok da hrveslenmistim neyi yanlış yaptım ki
Canım olur olur üzülme. Yoğurdu bişeyle sar sıcak bir odada beklet 2 saat. . Eğer yine olmazsa şu kaynat yoğurt kabini içine oturt şu soguyana kadar öyle beklet sonra tekrar kalın bişeyle sar aksama kadar dursun olur sonra dolaba koyarsin
ay ben ruyamda doğurmuştum kızlar yaa ama oğluma mor kıyafet giydirmişlerdi niye diye sordum kimse cwp vermedi bide cam odaya koymuşlardı dokunamadım cok cirkindi :)))) bi taraflarım acıkta kalmış sanırım
Hayır olsun inşallah canım. Ben de cinsiyetimizi öğrenmeden önce iki kez Cinsiyeti öğrendikten sonra da üç kez benzer rüya gördüm. Tabi farkli zamanlarda.Hep maviler içinde bi bebek veriyolar bana emziriyodum sütüm çok bol oluyo böyle taşar gibi. Inşallah tersi çıkmaz. Demekki en çok bebeğimi emzirmek var bilinçaltmda