2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canım mayalama yöntemini iyi yapmamışsındır. Şimdi sıcaklığı hafif serçe parmağı ısıracak. Yani çekme ihtiyacı olmayacak ama biraz yakacak parmağını. Sonra mayayı az koyacaksın, 1 yemek kaşığı silme, tepeleme değil. ılık sütle onu brz karıştırıp süte katacaksın, iki çevirip etrafını sarıp, fırının içine. Kapağı ve üstü açık olacak. 12 saat sonra yani ertesi gün, üstüne 1 parça kağıt havlu kapatıp dolaba. 10 saat sonra yemeye hazır olur. Çok kolay sakın pes etme. Yoğurt çok önemli. Kalıp gibi olacak bana güven. Tecrübe ile sabittir :)

İNSallah hayır olur cnm :))) bide benm gördüğüm rüyalar cok cıkar insallh oyle bi suprizle karşılasmayız
masallah de nazar değmesin insallah bol bol gelir sütler , rüyası bile güzel ya sabah kalktım ne kadar cok etkilenmişim sağa sola bakıyorum bebek nerde diye

Kızlar dün bebe yağı bugün zeytin yağı surdum ama göbeğimin yanları kasiniyo hatta iğneler batiyo desem daha dogru olur.delircenmmmmm.
pazardan beri depresyondayım göbegn altında 2 kucuk catlak olusmus benmde psikolojim altüst ((((

hayırlı olsun canım bende aynı tacın pembesini aldım :)

Eki Görüntüle 1407944
kızlar bende butik bebeden anne-kız tacı sipariş ettim♥♥♥

canım cok guselmıs senınkıde bende dun bunu aldım...süslü anneleriz bızzz
sizin taclariniz da hayırlı olsun kizlar Güle güle kullanın. Pembis pembis daha şeker sizinki. Ben kenari beyaz incili olan tacı aldım benim gibi alan var mi başımdan kayar mı acaba.

aranızda perma yaptıran varmı.memnun kalan.?kapalılar için bakımı zor olurmu acaba
Canım perma saçı çok yipratiyo diye biliyorum. Hem de seni ugrastirir yikamasi kurutmasi falan. Benm de saçlarm pırasa gibi dümdüz hep dalgali saca heves etmisimdr. Su dalgasi yaptırabilirsin hem daha hoş duruyo. Ben de yaptrmayi düşünüyorm ama şimdi değil.

toist daha tecrübelidir nasıl yaptığını yazar
ben de yeni yeni mayalamaya başladım. ilk başlarda olur öyle üzülme sonra alışırsın. :)
sütün sıcaklığı önemli mayalarken. Ben serçe parmağımı süte batırıyorum azcık ısırıyo. 3 kilo süte bir tatlı kaşığı yoğurtla mayalıyorum.(maya yoğurdun sulu yerinden değil katı yerinden) 6 saat üstü kapalı bekletip sonra kapağı açık 2 saat de dışarıda bırakıyorum daha sonra dolaba koyuyorum.Güzel oluyo yoğurdum.
Yoğurdun hemen ekşimemesi için de dolapta üstünü örtmemek gerekiyormuş bunu da yeni öğrendim.

Canım genelde kısa ve sifir kol al içine giydirecegin zıbınları. dışına da bol alt üst takım al. Biraz ayaklı biraz ayaksiz. Bikac da minik tulum alabilirsin penye. Ben öyle yaptım ama yine de yeter mi yetmez mi bilemiyorum. Çok büyük alma bunları yeni doğan al. Ama çıtçıtlı badilerin bi kismini yenidogan bi kismini 3-6 ay al rahatca giysin sıkmasin bakarsn biraz kilolu dogar.

Kızlar bebek çantasına karar veremiyorum siz neler aldınız fikir verir misiniz?
Ben sırt çantası kullanıcam :):) Evde var bol gözlü suluk yeri filan da var, aslında eşimin laptop çantası ama kullanmadı, ben 5. aydan sonra onu takmaya başladım çok rahat pofuduk pofuduk :)

Yapıcam ben de, yeni evliyim bunları bilmiyorum maalesef, ama denemekte fayda var :) Yoğurtu da çok severim :):)

Evet ben de göbekte hissediyorum ama kendi nabzim mi acaba diyorum eşim bebeğin kalp atışı o diyo hatta abartıp duyduğunu iddia ediyor çılgın sey

Canım ben de eşime demiştim balcalida yaptıralm diye ama askıda kaldi. arayıp fetal eko yaptrmak istiyoruz diye randevumu almamz gerekiyo kadın doğum doktorundan nasıl oluyoki. Bide zamanı geçti mi? Bu haftalarda yapılır mı yani. Maşallah size canım böyle devam edin 38leri de görün inş hayırlıca.

Ben de karar veremedim ona yaa, eşim de şimdiye kadar hiç biseye karışmadı çantaya o kadar müdahale ediyor ki internette sürekli çanta arıyor sonuçta onu yeri gelecek ben de kullanacam bana göre alalım diyo

Canım maşallah boyuna posuna gözünüz aydın.

En son wollexin bi modelini beğendik hem sırta hem omuza takılabiliyor ama mağazalarda denk gelmedi hiç büyüklüğünü falana bilemedim, bide bi bebe dükkanında beğendik bi tane içinde kirli bez torbasi, bebek arabasi için askı, biberon için 5 saat sıcak tutan bi küçük çanta termos ozellikliymis yani, bide alt değiştirme örtüsü vardı büyüklüğü de ideal geldi 80 tl demişti, markasını tam hatırlamıyorum ama lulababy gibi biseydi sanırım, bulamazsam onu alırım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…