Toistcim senden heveslendim yoğurt yapmayı bi deneyim dedim hiç yapmamistim, benyoğurt yiyemiyorum malesef ev yoğurdu olursa belki yerim dedim, dün süt sipariş ettim akşam geldi mayaladim sabah baktım olmamış galiba baya bi cıvıkMaşallah sen iyi yapiyosun ben beceremedim çok da hrveslenmistim neyi yanlış yaptım ki
İNSallah hayır olur cnm :))) bide benm gördüğüm rüyalar cok cıkar insallh oyle bi suprizle karşılasmayızHayır olsun inşallah canım. Ben de cinsiyetimizi öğrenmeden önce iki kez Cinsiyeti öğrendikten sonra da üç kez benzer rüya gördüm. Tabi farkli zamanlarda.Hep maviler içinde bi bebek veriyolar bana emziriyodum sütüm çok bol oluyo böyle taşar gibi. Inşallah tersi çıkmaz. Demekki en çok bebeğimi emzirmek var bilinçaltmda
pazardan beri depresyondayım göbegn altında 2 kucuk catlak olusmus benmde psikolojim altüstKızlar dün bebe yağı bugün zeytin yağı surdum ama göbeğimin yanları kasiniyo hatta iğneler batiyo desem daha dogru olur.delircenmmmmm.
hayırlı olsun canım bende aynı tacın pembesini aldım :)
Eki Görüntüle 1407944
kızlar bende butik bebeden anne-kız tacı sipariş ettim♥♥♥
sizin taclariniz da hayırlı olsun kizlar Güle güle kullanın. Pembis pembis daha şeker sizinki. Ben kenari beyaz incili olan tacı aldım benim gibi alan var mi başımdan kayar mı acaba.canım cok guselmıs senınkıde bende dun bunu aldım...süslü anneleriz bızzz
pazardan beri depresyondayım göbegn altında 2 kucuk catlak olusmus benmde psikolojim altüst((((
Aynen gobekle kasık birleşiminde morgibi çatlak başlamış .Hayır yani gerilmeyen yumuşak olan biyer nasıl Çatlı yo kipazardan beri depresyondayım göbegn altında 2 kucuk catlak olusmus benmde psikolojim altüst((((
Canım perma saçı çok yipratiyo diye biliyorum. Hem de seni ugrastirir yikamasi kurutmasi falan. Benm de saçlarm pırasa gibi dümdüz hep dalgali saca heves etmisimdr. Su dalgasi yaptırabilirsin hem daha hoş duruyo. Ben de yaptrmayi düşünüyorm ama şimdi değil.aranızda perma yaptıran varmı.memnun kalan.?kapalılar için bakımı zor olurmu acaba
Toistcim senden heveslendim yoğurt yapmayı bi deneyim dedim hiç yapmamistim, benyoğurt yiyemiyorum malesef ev yoğurdu olursa belki yerim dedim, dün süt sipariş ettim akşam geldi mayaladim sabah baktım olmamış galiba baya bi cıvıkMaşallah sen iyi yapiyosun ben beceremedim çok da hrveslenmistim neyi yanlış yaptım ki
Canım kaşıntı veya başka belirtin oldu mu? Yoksa direk çatlakla mı karşılaştın? Kaç kilo aldın ve de? Geçmiş olsunpazardan beri depresyondayım göbegn altında 2 kucuk catlak olusmus benmde psikolojim altüst((((
Canım genelde kısa ve sifir kol al içine giydirecegin zıbınları. dışına da bol alt üst takım al. Biraz ayaklı biraz ayaksiz. Bikac da minik tulum alabilirsin penye. Ben öyle yaptım ama yine de yeter mi yetmez mi bilemiyorum. Çok büyük alma bunları yeni doğan al. Ama çıtçıtlı badilerin bi kismini yenidogan bi kismini 3-6 ay al rahatca giysin sıkmasin bakarsn biraz kilolu dogar.kızlar bizler mayıs anneleriyiz hangi ay grubunda(0-3,3-6 vs.) nasıl zıbınlar alacağız? uzun kollumu, kısa kollumu, paçasızmı? buna karar veremediğim için çocuğun günlük giyeceklerini alamadım bi türlü
Evet canım Allah korudu valla bayağı bir salandik çok korktum devamı gelecek diye. . Teşekkür ederim canım
Ben sırt çantası kullanıcam :):) Evde var bol gözlü suluk yeri filan da var, aslında eşimin laptop çantası ama kullanmadı, ben 5. aydan sonra onu takmaya başladım çok rahat pofuduk pofuduk :)Kızlar bebek çantasına karar veremiyorum siz neler aldınız fikir verir misiniz?
Yapıcam ben de, yeni evliyim bunları bilmiyorum maalesef, ama denemekte fayda var :) Yoğurtu da çok severim :):)Canım mayalama yöntemini iyi yapmamışsındır. Şimdi sıcaklığı hafif serçe parmağı ısıracak. Yani çekme ihtiyacı olmayacak ama biraz yakacak parmağını. Sonra mayayı az koyacaksın, 1 yemek kaşığı silme, tepeleme değil. ılık sütle onu brz karıştırıp süte katacaksın, iki çevirip etrafını sarıp, fırının içine. Kapağı ve üstü açık olacak. 12 saat sonra yani ertesi gün, üstüne 1 parça kağıt havlu kapatıp dolaba. 10 saat sonra yemeye hazır olur. Çok kolay sakın pes etme. Yoğurt çok önemli. Kalıp gibi olacak bana güven. Tecrübe ile sabittir :)
Evet ben de göbekte hissediyorum ama kendi nabzim mi acaba diyorum eşim bebeğin kalp atışı o diyo hatta abartıp duyduğunu iddia ediyor çılgın seyKizlar bise sorcam sizdede oluyomu elinizi karniniza koydugunuzda ozellikle bnde gece oluyo bebegin oldugu yerden kalp atisini elimle hissediyrum yada bnami oyle geliyo bildugin kalp atisi bide bnim sipa bugunlerde harektsz harekt olsada xansiz kuvvetsz
Canım ben de eşime demiştim balcalida yaptıralm diye ama askıda kaldi. arayıp fetal eko yaptrmak istiyoruz diye randevumu almamz gerekiyo kadın doğum doktorundan nasıl oluyoki. Bide zamanı geçti mi? Bu haftalarda yapılır mı yani. Maşallah size canım böyle devam edin 38leri de görün inş hayırlıca.Fetal ekoda amac bebekte herhangi bi kalp skntisi varsa onceden belitlemk ve dogum aninda gerekn onlemi almak bn balcalida yaptirdim cok sukur hic bi skntimiz olmadi ucretsz yapiuolar
Zaman geciyo artik bizim bugun 27, hftamiz bitti cok sukur 8 hftamiz kaldi doguma
Allah korusun. Çok geçmiş olsun.Kızlar deprem le uyandık Çok kötü sallandik çok korktum
Ben de karar veremedim ona yaa, eşim de şimdiye kadar hiç biseye karışmadı çantaya o kadar müdahale ediyor ki internette sürekli çanta arıyor sonuçta onu yeri gelecek ben de kullanacam bana göre alalım diyoKızlar bebek çantasına karar veremiyorum siz neler aldınız fikir verir misiniz?
Canım maşallah boyuna posuna gözünüz aydın.Gunaydin,
Bugun doktor kontrolum vardi. Cok sukur her sey yolundaymis, 900 gram olmus boncugum boyu da 35 cm. Doktor cok iyi dedi. Bir kontrolu de iyi haberlerle arkamizda biraktik cok sukur... :)
Dun evde temizlik yapayim dedim hicbi yerim tutmuyor bugun. Anladim ki artik iyice agirlasmisim...
En son wollexin bi modelini beğendik hem sırta hem omuza takılabiliyor ama mağazalarda denk gelmedi hiç büyüklüğünü falana bilemedim, bide bi bebe dükkanında beğendik bi tane içinde kirli bez torbasi, bebek arabasi için askı, biberon için 5 saat sıcak tutan bi küçük çanta termos ozellikliymis yani, bide alt değiştirme örtüsü vardı büyüklüğü de ideal geldi 80 tl demişti, markasını tam hatırlamıyorum ama lulababy gibi biseydi sanırım, bulamazsam onu alırım herhaldeKızlar bebek çantasına karar veremiyorum siz neler aldınız fikir verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?