Çok kullanışlı duruyor bence almana hiç gerek yokbenım evdeki bu ıyımı sızce
Minnakcim bugun seker yuklemesi yapildi. Sonuclari doktora gonderdim maalesef sonuclarin yuksek dahiliye yada endokrin mi ne oraya gitmen gerekiyor yazmis. Isin ilginc tarafi tatli hic yemeyen ve sevmeyen bende gizli seker cikmasi cok komik.niyese hala guluyorum.sen yaptirmismiydin yukleme?Maşallah canım gözünaydın. Kilo da az almışsın sen gayet iyi gidiyosun
Öğretmen değilim ama kamu çalışanıyım 32. haftadan sonra rapor alsan da doğum izninden düşüyor bizde, öğretmenlerde de durum böyledir benceKızlar bana cevap verir misiniz önemli
Kızlar, Öğretmen olan arkadaşlara bir sorum olacak. Ablam 2. bebeği planlıyor da, 32 ile 37 hafta arası rapor alsam, bu gebelik izninden düşer mi diyo. Hani resmi olarak 32 de başlıyor ya. Ben düşer dedim ama yine de emin olmak istedim. 38 de de izne çıkarım diyo.
Günaydın maşallah bebişine :) gözün aydın diyelim. Ağırlaşma konusuna gelince ben de öyleyim ama dışarı çıkmadığım sürece iyiyimGunaydin,
Bugun doktor kontrolum vardi. Cok sukur her sey yolundaymis, 900 gram olmus boncugum boyu da 35 cm. Doktor cok iyi dedi. Bir kontrolu de iyi haberlerle arkamizda biraktik cok sukur... :)
Dun evde temizlik yapayim dedim hicbi yerim tutmuyor bugun. Anladim ki artik iyice agirlasmisim...
ege si güzel de ben hanlıları pek sevmiyorum :)Kızlar EGEHAN nasil doğru söyleyin çıkın güzel deyin geçin :)
Bence de çok mantıklı :):) yokki öyle bilinçli tanıdıklarımız bizi yönlendirsinlerTeşekkür ederim canım ben de tek tek alacaktim. . Bi mağazaya gittik sahibi tanıdık çok masraf yapma bunlara takım halinde al daha uygun dedi zaten çantada sikilacaksin degistirmek isticeksin ucuz bişey al sıkıldıkça değiş dedi eşime de mantıklı geldi bana da :)
Ne güzel kuzum sağol ben de öyle alayım en iyisi :)Bizde o kadar cok canta var ki bi yenisini daha almak istemiyorum kuzum :) en kullanisli olani sirt cantasi sanirim
Dusuyo canim gecen bnde sordum 32 den sonra alinan her rapor dogum iznini baslstiyomudKızlar, Öğretmen olan arkadaşlara bir sorum olacak. Ablam 2. bebeği planlıyorda, 32 ile 37 hafta arası rapor alsam, bu gebelik izninden düşer mi diyo. Hani resmi olarak 32 de başlıyor ya. Ben düşer dedim ama yine de emin olmak istedim. 38 de de izne çıkarım diyo.
Bu haftalar arasında izin ya da rapor alırsa doğum sonrasına 5 haftayı atamaz doktordan zaten 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almak gerekiyor yani 32'den sonra yasal olarak çalışamıyoruz bu raporu almadan. e çalışabilir raporu alınca çalışmak gerekiyor anlatabildim mi?Kızlar, Öğretmen olan arkadaşlara bir sorum olacak. Ablam 2. bebeği planlıyorda, 32 ile 37 hafta arası rapor alsam, bu gebelik izninden düşer mi diyo. Hani resmi olarak 32 de başlıyor ya. Ben düşer dedim ama yine de emin olmak istedim. 38 de de izne çıkarım diyo.
Sadece Ege bence de. Ben oğluma Can ismini koyacağım. Ege de diğer seçenek ti. Kısa ve öz :)ege si güzel de ben hanlıları pek sevmiyorum :)
İlkin günahı olmaz canım. Sana tavsiyem şişe günlük sütler varya denemelik onlardan al bugün. Onu tencerede bir güzel kaynat. Sonra kapat altını. Soğumaya bırak. Üstündeki kaymağı al. Serçe parmağını koy ara ara ısısını ölç. Parmağım başta çok yanacak. Soğudukça daha az yanacak. 7 ye kadar dayanabileceğin sıcaklığa gelecek. Yanı yine sıcak olacak ama dayanabileceksin.Toistcim senden heveslendim yoğurt yapmayı bi deneyim dedim hiç yapmamistim, benyoğurt yiyemiyorum malesef ev yoğurdu olursa belki yerim dedim, dün süt sipariş ettim akşam geldi mayaladim sabah baktım olmamış galiba baya bi cıvıkMaşallah sen iyi yapiyosun ben beceremedim çok da hrveslenmistim neyi yanlış yaptım ki
Kadin doguma gitmeye gerek yok ariyosun canim fetal eko cektircem diyosun cocuk poliklinik yonlendiriyolar randevu alip gidiyosun ara bi sor balcaliya hemsire yonlendirr gel gelme diye bna dogumdan 1ay sonraya randevu verdiler dogumda ufak delikler olurms kapanmismi diye bkalim dediCanım ben de eşime demiştim balcalida yaptıralm diye ama askıda kaldi. arayıp fetal eko yaptrmak istiyoruz diye randevumu almamz gerekiyo kadın doğum doktorundan nasıl oluyoki. Bide zamanı geçti mi? Bu haftalarda yapılır mı yani. Maşallah size canım böyle devam edin 38leri de görün inş hayırlıca.
Evet canim dusuyor malesefKızlar, Öğretmen olan arkadaşlara bir sorum olacak. Ablam 2. bebeği planlıyorda, 32 ile 37 hafta arası rapor alsam, bu gebelik izninden düşer mi diyo. Hani resmi olarak 32 de başlıyor ya. Ben düşer dedim ama yine de emin olmak istedim. 38 de de izne çıkarım diyo.
Çok geçmiş olsun canım benim de kızkardeşim hatayda hemen arayım bakim biEvet canım söylemiştin bir ara. .Herkes çok korktu sokağa dokulduler. Ben korkumu yenip yataktan kalkana kadar durdu çok şükür. O an çok şey düşündüm canım ölümden korktum ilk kez kızımı düşündüm annem geldi aklıma hemen onu uyandirmaliydim neyse ki sürmedi . Allah korusun herkesi canım
Ben de geçen ay yaptirmstm tatlım. Normal çıkmıştı. Ben de tatlı yemeyen biriyim ara sıra canm ister ama yerim yine. Senin de yaptrman iyi olmus canm dikkat edersin ona göre beslenrsin hamilelikte şeker yüksek olabiliyo fazla yemesek de ama dikkat edersin bsycik olmaz canm.Minnakcim bugun seker yuklemesi yapildi. Sonuclari doktora gonderdim maalesef sonuclarin yuksek dahiliye yada endokrin mi ne oraya gitmen gerekiyor yazmis. Isin ilginc tarafi tatli hic yemeyen ve sevmeyen bende gizli seker cikmasi cok komik.niyese hala guluyorum.sen yaptirmismiydin yukleme?
Bende yapicam uns .bi deneyeyim bakalim ins tutarİlkin günahı olmaz canım. Sana tavsiyem şişe günlük sütler varya denemelik onlardan al bugün. Onu tencerede bir güzel kaynat. Sonra kapat altını. Soğumaya bırak. Üstündeki kaymağı al. Serçe parmağını koy ara ara ısısını ölç. Parmağım başta çok yanacak. Soğudukça daha az yanacak. 7 ye kadar dayanabileceğin sıcaklığa gelecek. Yanı yine sıcak olacak ama dayanabileceksin.
Bu aşamaya gelince bir kaseye bir kaşık yoğurt al içine de kaşıkla kaynattığın sütten ekle bir iki kaşık. Karıştır ve tencerenin tek bir yerinden boşalt. Tahta kaşıkla iki kez çevir ve fırınının içine koy. Fırının kağağı kapalı tencerenin Kapağı açıl olacak şekilde koy bekle. Gece koyarsan sabah tutmuş olacak. Dolaptan 12 saat beklet ve ye afiyetle.
Biraz uzun ve karışık oldu unarım işine yarar ben hep böyle yapıyorum.
Bu arada tutarsa yoğurdun bir sonraki sütünü ev yoğurduyla mayalarsın ve 5. Mayalanmada en saf katkısız yoğurdu elde edebilirsin.
Bir de tutmayan sütü minci yapabilirsin canım. En fazla calsiyum ORANI onda var. Buzluca atıp beni doğunca süt yapsın diye yersin. Çok süt yapıyormuş
Düşer canım 32 den sonra çalışmak istiyorsa rapor alamaZ.Kızlar, Öğretmen olan arkadaşlara bir sorum olacak. Ablam 2. bebeği planlıyorda, 32 ile 37 hafta arası rapor alsam, bu gebelik izninden düşer mi diyo. Hani resmi olarak 32 de başlıyor ya. Ben düşer dedim ama yine de emin olmak istedim. 38 de de izne çıkarım diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?