2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah şifa versin bu meşakkatli bekleyiş sürecinde de size sabır diliyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla ve sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz

Olana kadar denicem oglusuma da yaparım

Teşekkürler canım denicem bunu da yapmayı çok istiyorum ilerde oglumada ev yoğurdu yedirmek istiyorum çünkü

Maşallah canım gözünüzaydin Cok sevindim. Darısı da bizeee

Oh ne guzel canim haberler guzel

Ayy tamam canım çok sağol. Bu kez mutlaka yaptrcam o zaman ihmal ettik.28 haftalk olcaz Inşallah zamanı geçti demezler bu kez de

tamma canım uygun bı zamnanda bakarsın toıst lınkı atmış zaten ordan alırsın sana kolay gelsın.güzel haberlerını beklıyoruzzz
canım aldım beyaz üzerine pembeli olanını
tşkler
malzeme çok var ya çok daha pahalı tutar hahah
evet öylede bi sıkıntısı var dimi ama kısa oluncada merinos koyunu gibi olur
evet canım ama benimki 1 ve 2 numaralı olandı diğer herşeyi aynı

Ohh ne güzel siz de yırttınız çanta derdinden yaa :))))))

Ben de karar veremedim ona yaa, eşim de şimdiye kadar hiç biseye karışmadı çantaya o kadar müdahale ediyor ki internette sürekli çanta arıyor sonuçta onu yeri gelecek ben de kullanacam bana göre alalım diyo
))))))) çok haklı napsııııın biliyor o taşıcak =)

Allah yardımcım olsun canım, artık sonuca ulaştınız nasıl bir yol izleyeceğiniz net ve Güvenilir. Inşallah şifasını bulacaktır bebiş biz de yanındayız inşallah

toist canım bende anne kız taşının beyazın üzerine pembeli olanı aldım. kızın hastane çıkışı pembe ben bi gecelik beğendim oda pempe taçta pembe olursa roman havası dizisinden fırlamış gibi olurum diye beyazlı aldım

Sağolun kızlar hepsini not ediyorum pes etmicem

Nurbanu merhaba, bak sana ne dicem arkadaşım, belki biliyorsun bize 19. haftada doktor suyun kritik dedi ve beyinde de kist gördü, bebek ölebilir dedi dan diye, biz eşimle eşşekten düşmüşe döndük, iyi bir perinatolog bulduk prof., şu an ona devam ediyorum, bebek ölür filanca testleri yaptırın diyen Profun aksine, beni öyle güzel motive etti öyle güzel moral verdi ki suyum bir haftada % 12 den %38'e çıktı, demem o ki önceden annelerimizin hiç bir şansı yoktu bebekleri ile ilgili bilgi alma anlamında, ben bilimsel gerçekleri bi kenera bırakalım demiyorum, ama artık ıncığını cıncığını çıkardılar, çöp gibi bilgi yığını var, kafana takma ben benim minnoşum gelişimi gayet iyi, anneciğini bırakmadı, sen de önlemlerini al ama sakın korkma olur mu, sakın ağlayıp sızlanma, bizler senin yanındayız, beni örnek al, ben güçlü durdukça kızım da güçlü oluyor teyzesi, bir tekme atıyor kıyafetim fırlıyor :):) Öptüm sizi, dikkat edin, soluna dönüp dinlen boş olduğun her an canım

canım çok bekletmişsindir en fazla 4 5 saat bekletmen gerek o yüzden sulanmıştır

Çok sevindim tatlııım maşallah bebişine görebildin mi bütün olarak )

Bende yapicam uns .bi deneyeyim bakalim ins tutar
Hadi bakalım bol şans :)

Oyyy bol Pembeli ya ben pembeyim tacım da pembe ama kızım krem tatlım çok beğendim diye aldım kremi

Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım iyi düşün iyi olsun bebis Allahın izniyle sağlıcakla kavusursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…