2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar Ocak- Şubat annelerini okuyorum da, herkes kayınvalide de illallah etmiş durumda. Beni iyice korkular saldı. Zaten bize kendini kapaklanmak için fırsat bekliyordu, geçen bundan sonra bir ayağım sizde, kapıdan kovsan bacadan girerim diyor. Ben hiç ses çıkarmadım, ama istemediğimi gayet iyi biliyor. Hiç yüz vermiyorum ve asla samimi olmuyorum. Eşimde ee tabi anne, gelirsin demez mi. Sinir oldum. Eve geldim kızdım, ne demek dedim. Benim evim düzenim, her şeye karışan birine ihtiyacım yok benim dedim. Ama brz çektirecek o belli oldu. ama eğer beni çok üzer ve strese sokarlarsa (geçmişleri pek parlak değil) çocuğu alır giderim. Çekemem. Zaten bebek 20 günlükken annemle memlekete gidip 1,5 ay kalacağım. Tam döneceğim zaman görümcem ilk bebeğini doğuruyor. Belki ayağı bağlanmadan kesilir.

Teşekkür ettim toistcim anladım sanırım:) uygulamaya geçmek istiyorum:) sonunu anlamadım bi tek tutmayan sütü napcagimi

canım Allah yardımcın olsun geçmiş olsun inşallah herşey çok güzel olacak bebğini sağa sağlim eline alacaksın drun dediklerini yap sonuçta onlar en iyisini biliyolardır dualarımız seninle

raporlarınızı aile hekiminizden alın 10+10 şeklinde yada doğum iznine kadar verirler ben sıkıştım mı öyle yapıom her rapor için kadın doğuma gitmiyorum hem doğum izninizide geç başlatırsınız canım

bende düşer diye biliyorum canım.sonuçda doktor sana 32. hafatda 37.haftasına kadar çalışablir kagıdı vericek eğer rapor kullanmak istersen vermez

Arkadaşım çok geçmiş olsun
Ailen ve arkadaşların da seninle birliktelermiş ne güzel, inşallah bu süreci en güzel ve kolay şekilde atlatırsınız, şafakmeley arkadaşım çok güzel yazmış, içini hep ferah tut inan dua et, tabi bizlerin de duası seninle, sevgilerr

Canım kaşıntı veya başka belirtin oldu mu? Yoksa direk çatlakla mı karşılaştın? Kaç kilo aldın ve de? Geçmiş olsun
hiç kaşınmadım geçen aksam bikini bölgemi temizlicektim göbekten pek göremiyorum artık aşagısını şöyle göbeğimi bi kaldırdım 2 çift çizgi kıpkırmızı şok oldum bi 15 dak inceledm yani nerdeyse ağlicaktım.9 kilo aldım cnm ama boyum 179 gerilmedim hiç ama genetik herlde (

kuzum gördüm çok şükür hem küçülterek tam halini gösterdi hemde büyülterek parça parça gösterdi 800 gr olmuş ama boyunu sormayı unuttum heyecandan herşeyi çok uyumlu dedi damarlarına kadar baktılar inşallah böyle devam eder darısı herkesin başına güzel güzel haberler gelsin herkes

Arkadaşım çok geçmiş olsun
Ailen ve arkadaşların da seninle birliktelermiş ne güzel, inşallah bu süreci en güzel ve kolay şekilde atlatırsınız, şafakmeley arkadaşım çok güzel yazmış, içini hep ferah tut inan dua et, tabi bizlerin de duası seninle, sevgilerr

Hemen gidiyorum lavaboya ayna ile birlikte

Maşallah tatlım iyi olmasına sevindim. Sana verdiği kağıtta fl değerini 7 ile çarparsan ortalama boyunu bulabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…