2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mayıs anneleride çatır çatır çatlıyorrrr

inşallah fazla çatlamayız yaaa
Kızlar bunun genetik olduğu maalesef aşikar annenize ablanıza bakın sorun eğer varsa risk
azaltabilirsiniz kremlerle ki yine de çıkar büyük ihtimal. Ama yoksa siz de dikkat ederseniz çıkmaz bence. Anneliğin zorlukları işte

Allah yardımcım olsun canım, artık sonuca ulaştınız nasıl bir yol izleyeceğiniz net ve Güvenilir. Inşallah şifasını bulacaktır bebiş biz de yanındayız inşallah

amin canım çok sağol eksik olmayın...

Evet canım biliyorum, sen gerçekten güçlü bir annesin sana da maşallah kızına da Allah nazarlardan korusun sizi. Benim kızımda çok hareketli annesini hiç merakta bırakmıyo. gece bile hareketlerini kontrole kalkığımda hemen tepik atıyo.
söylediklerine harfiyen katılıyorum. İnş. bizim gideceğimiz prof. da psikolojik olarak rahalatır bizi. bol su içip soluma yatıyorum her fırsatta.. bebişlerimize sağlıkla kavuşacağız inş.

kızlar ben 33 kilo verdikten sonra hamiş kaldım. göbeğimin alt kısmında ufak ufak çatlaklarım vardı önceki kilolu halimden dolayı ama göbek deliğimin üstünde hiç yoktu çatlağım. oğluşum sağolsun hep göbek deliğimin üstünde. zaten komik bi hamile göbeğim var :)))) orda çatlamalarım başladı, ilk görünce onca kilo verdikten sonra tabi baya bi üzüldüm ama oğlumdan bana kalacak olan çok güzel hatıra bunlar die die alıştım şimdiki 5 çatlağıma

Özge bence de genetik bak ben 13 kilo aldım hiç de kozmatik ürün kullanmadım çatlamayım diye, çatlamadım henüz ama son ay ben de bi kaç tane bekliyorum, annemde olmamış 3 çocuk doğurmuş, karnım da geniş ama benim top gibi çıkmadı yayvan

annemde war ama cok zayıf hamile kaldıgı için oldugunu söylerdi hep ama alakası yokmuş demekki

bütün memurlar için durum aynıdır. bu sürede rapor alamazsın. hatta yıllık izin bile alamaz (bunu çoğu kişi bilmiyor) ve personeldeki memrlar bu konuda uyarıyorlar işlerini iyi bilenlerse tabi:) aldığın 1 günlük rapor veya yıllık izin analık izninin başlamasına neden oluyor:) bilginze:)

haaa bi de su var: eger doğum tarihinizgeldı ama doğum hala olmadıysa.o gun çalıştığınız yere dilekçe vermenız gerekiyor. doğumu beklıyorum dıye.

Maşallah güzel kuzuna :):) Bol tekmeli günler canım :) Bizim için ilk profa göre 27. haftayı görmemiz mucizeydi, direkt ölür ciğerleri gelişmez dedi manyak adam, şu an pamuk gibi bi hocam var şükür, inşallah siz de atlatacaksınız güzelim, şöyle düşün şu an bile doğum yapsan bebeklerin büyük kısmı yaşıyormuş artık, kalbini ferah tut ben sana söyleyim sen 39. haftanda doğum yapacaksın içime öyle doğdu

bebeğim için hatim okuyorum, her gün bir Yasin okuyorum ben okuyamazsam babamız okuyo sağolsun. okuduğumuz başka dualar da var ama Yunus peygamberin duasını okumak hiç aklıma gelmemişti. hatırlattığın için çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun...

annemde war ama cok zayıf hamile kaldıgı için oldugunu söylerdi hep ama alakası yokmuş demekki
bende 2 gece oncesine kadar seviniyodum çatlaamadım diye görmemişim bile bide son 1 haftadır kuru kaldı cok vücudum havalarda malum ellerimiz bile çatlıyor , daha fazla olmaz umarım

Oyy bal damlıyo ağzından
benim ilk doğumum erken oldu canım 32. haftada doğurdum bu yüzden yine erken doğum riskim vardı zaten ama artık erken doğum aklıma bile gelmiyo şu an göbek kordonuna odaklanmış durumdayım.
Hepimiz inş. görürüz 39. haftayı, göremesek bile sağlıkla alırız kucağımıza inş.

böyle hadsiz doktorlara sinir oluyorum sen kimsin ki ömür biçiyorsun allah iyi insanlarla karşılastırsın hepimizi..

ben cumartesi şeker yüklemesine gideceğim o zaman gittiğpimde kadın doğumcuma söylemelimiyim bende yaptırmak istiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…