Kızlar bunun genetik olduğu maalesef aşikarMayıs anneleride çatır çatır çatlıyorrrr
inşallah fazla çatlamayız yaaa
Allah yardımcım olsun canım, artık sonuca ulaştınız nasıl bir yol izleyeceğiniz net ve Güvenilir. Inşallah şifasını bulacaktır bebiş biz de yanındayız inşallah
Nurbanu merhaba, bak sana ne dicem arkadaşım, belki biliyorsun bize 19. haftada doktor suyun kritik dedi ve beyinde de kist gördü, bebek ölebilir dedi dan diye, biz eşimle eşşekten düşmüşe döndük, iyi bir perinatolog bulduk prof., şu an ona devam ediyorum, bebek ölür filanca testleri yaptırın diyen Profun aksine, beni öyle güzel motive etti öyle güzel moral verdi ki suyum bir haftada % 12 den %38'e çıktı, demem o ki önceden annelerimizin hiç bir şansı yoktu bebekleri ile ilgili bilgi alma anlamında, ben bilimsel gerçekleri bi kenera bırakalım demiyorum, ama artık ıncığını cıncığını çıkardılar, çöp gibi bilgi yığını var, kafana takma ben benim minnoşum gelişimi gayet iyi, anneciğini bırakmadı, sen de önlemlerini al ama sakın korkma olur mu, sakın ağlayıp sızlanma, bizler senin yanındayız, beni örnek al, ben güçlü durdukça kızım da güçlü oluyor teyzesi, bir tekme atıyor kıyafetim fırlıyor :):) Öptüm sizi, dikkat edin, soluna dönüp dinlen boş olduğun her an canım
ya sanırım bende de var. Üstte yok kasık az üstünde var gibi. Kıyafet izi değil çatlak sanırım. Şuan moralim altüst oldu
pazardan beri ayna elimde oramı buramı bacağımı totomu inceliyorm(
Özge bence de genetik bak ben 13 kilo aldım hiç de kozmatik ürün kullanmadım çatlamayım diye, çatlamadım henüz ama son ay ben de bi kaç tane bekliyorum, annemde olmamış 3 çocuk doğurmuş, karnım da geniş ama benim top gibi çıkmadı yayvanhiç kaşınmadım geçen aksam bikini bölgemi temizlicektim göbekten pek göremiyorum artık aşagısını şöyle göbeğimi bi kaldırdım 2 çift çizgi kıpkırmızı şok oldum bi 15 dak inceledm yani nerdeyse ağlicaktım.9 kilo aldım cnm ama boyum 179 gerilmedim hiç ama genetik herlde(
annemde war ama cok zayıf hamile kaldıgı için oldugunu söylerdi hep ama alakası yokmuş demekkiKızlar bunun genetik olduğu maalesef aşikarannenize ablanıza bakın sorun eğer varsa risk
azaltabilirsiniz kremlerle ki yine de çıkar büyük ihtimal. Ama yoksa siz de dikkat ederseniz çıkmaz bence. Anneliğin zorlukları işte
Kızlar, Öğretmen olan arkadaşlara bir sorum olacak. Ablam 2. bebeği planlıyorda, 32 ile 37 hafta arası rapor alsam, bu gebelik izninden düşer mi diyo. Hani resmi olarak 32 de başlıyor ya. Ben düşer dedim ama yine de emin olmak istedim. 38 de de izne çıkarım diyo.
Maşallah güzel kuzuna :):) Bol tekmeli günler canım :) Bizim için ilk profa göre 27. haftayı görmemiz mucizeydi, direkt ölür ciğerleri gelişmez dedi manyak adam, şu an pamuk gibi bi hocam var şükür, inşallah siz de atlatacaksınız güzelim, şöyle düşün şu an bile doğum yapsan bebeklerin büyük kısmı yaşıyormuş artık, kalbini ferah tut ben sana söyleyim sen 39. haftanda doğum yapacaksın içime öyle doğduamin canım çok sağol eksik olmayın...
Evet canım biliyorum, sen gerçekten güçlü bir annesin sana da maşallah kızına da Allah nazarlardan korusun sizi.Benim kızımda çok hareketli annesini hiç merakta bırakmıyo. gece bile hareketlerini kontrole kalkığımda hemen tepik atıyo.
söylediklerine harfiyen katılıyorum. İnş. bizim gideceğimiz prof. da psikolojik olarak rahalatır bizi. bol su içip soluma yatıyorum her fırsatta.. bebişlerimize sağlıkla kavuşacağız inş.
NurrBanuu canım nacizane bir önerim var sana. Yunus peygamberin duasını biliyorsan çok kısa zaten onu tesbih çekebilirsin. Yunusun karnındaykrn okumuş Yunus peygamber . Her türlü sıkıntı için şifa olur inşallah.
annemde war ama cok zayıf hamile kaldıgı için oldugunu söylerdi hep ama alakası yokmuş demekkiKızlar bunun genetik olduğu maalesef aşikarannenize ablanıza bakın sorun eğer varsa risk
azaltabilirsiniz kremlerle ki yine de çıkar büyük ihtimal. Ama yoksa siz de dikkat ederseniz çıkmaz bence. Anneliğin zorlukları işte
bende 2 gece oncesine kadar seviniyodum çatlaamadım diye görmemişim bileÖzge bence de genetik bak ben 13 kilo aldım hiç de kozmatik ürün kullanmadım çatlamayım diye, çatlamadım henüz ama son ay ben de bi kaç tane bekliyorum, annemde olmamış 3 çocuk doğurmuş, karnım da geniş ama benim top gibi çıkmadı yayvan
bnde basta kıyafet izi sanmıştım kasıkla bikininin birleşimindeya sanırım bende de var. Üstte yok kasık az üstünde var gibi. Kıyafet izi değil çatlak sanırım. Şuan moralim altüst oldu
Maşallah güzel kuzuna :):) Bol tekmeli günler canım :) Bizim için ilk profa göre 27. haftayı görmemiz mucizeydi, direkt ölür ciğerleri gelişmez dedi manyak adam, şu an pamuk gibi bi hocam var şükür, inşallah siz de atlatacaksınız güzelim, şöyle düşün şu an bile doğum yapsan bebeklerin büyük kısmı yaşıyormuş artık, kalbini ferah tut ben sana söyleyim sen 39. haftanda doğum yapacaksın içime öyle doğdu
Canım içimiz rahat olsun diye yaptırmak lazım bence. Bide herhangi bi olumsuzluk olursa en azından dogumdan sonra önlem alınır. Ben yaptrmayi düşünüyorum eğer belli bi zamani yoksa yani günü geçti demezlerse.Canım bunu yaptırmak mı gerekiyor
Hmm bilmiyorum onu suzdurmek mi gerekiyo peynir olmasi içinMi
minci ya da lor peyniri canım. Süt kesiği oluyor ya
Canım nemlendir hergün ne kullanıyosun bilmiyorum ama bebe yağı falan sür düzenli.bnde basta kıyafet izi sanmıştım kasıkla bikininin birleşiminde
normal nemlendirici kullanıyordm cnm ama bikaç gün unttm sürmeyi ondan sonra oldu saf zeytin yağı yada vazelin duydum bideCanım nemlendir hergün ne kullanıyosun bilmiyorum ama bebe yağı falan sür düzenli.
ben cumartesi şeker yüklemesine gideceğim o zaman gittiğpimde kadın doğumcuma söylemelimiyim bende yaptırmak istiyorum diyeCanım içimiz rahat olsun diye yaptırmak lazım bence. Bide herhangi bi olumsuzluk olursa en azından dogumdan sonra önlem alınır. Ben yaptrmayi düşünüyorum eğer belli bi zamani yoksa yani günü geçti demezlerse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?