2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
valla sekerin yüksek çıkması değilde hastaneye gidecek olmam orda bekle tahlil yaptır sonuc bekle falan onlar büyüyor gözümde. dünkü sevincim kursağımda kaldı ama sağlık olsun napalım.

canım bana da ulaştı bı sorun çıkmadı. haberın olsun dedım

kızlar aranızda hamilelik şekeri yüksek çıkanlar varmı? varsa ne yapıldı sonrasında?

Kizlar bu bel kalca agrilari bi gecmek bilmiyo ya hep yan yatamiyorumbsirt ustu donuyorum bu sefer yan tara donerken belim kopuyo resmen

canım gozun aydın maşalllah kuzucuga

sizin taclariniz da hayırlı olsun kizlar Güle güle kullanın. Pembis pembis daha şeker sizinki. Ben kenari beyaz incili olan tacı aldım benim gibi alan var mi başımdan kayar mı acaba.
ben oyle almadım canım ama kaymaz herhalde....sen yınede tel toka alırsın yanına onlar ıle ıyıce sabıtlersın...

allah şifa, kolaylık ve en güzel yolu göstersin size. dualarımız bize yardımcı olacak inşallah. herşey güzel olacak allahın izniyle.

ohhh çok sukur canım.Rabbım korusun mınıgını....ccccoook optuk senıde mınıgınıde

ben cumartesi şeker yüklemesine gideceğim o zaman gittiğpimde kadın doğumcuma söylemelimiyim bende yaptırmak istiyorum diye
yaptırmak istiyosan söyle canım. Kendi doktorun da bakiyodur belki buna. Ayrıca para da istiyolar galiba. Ben yaptirmamistim zamaninda. Ama şimdi yaptırmak istiyorum.

Kizlar bu bel kalca agrilari bi gecmek bilmiyo ya hep yan yatamiyorumbsirt ustu donuyorum bu sefer yan tara donerken belim kopuyo resmen
sırt üstü yatma tatlım dün bana ebe sırt üstü yatma birden nefesin kesilir bayılırsın anlamazsın dedi. sen doktoruna söyle istersen. kızlardan birisi yazmıştı burda fiziğe gidiyormuş ağrıları yüzünden belki sanada tavsiye eder doktorun. vardır bir çaresi mutlaka.

anladım canım teşekkür ederim iyice araştırmak lazım..kapalı olduğum için minnakın dediği gi su dalgasıda olabilir

aynen bende pırasa gibiyim evet canım su dalgasıda çok güzel araştırmak lazım

valla sekerin yüksek çıkması değilde hastaneye gidecek olmam orda bekle tahlil yaptır sonuc bekle falan onlar büyüyor gözümde. dünkü sevincim kursağımda kaldı ama sağlık olsun napalım.
canım geçmiş olsun.. kaç çıkmış şekerin?.. benim de yüksek diyet yapıyorum işe yarıyor..merak etme sen de diyetle atlatırsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…