2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ciddimisin hayatim bilmiyodum bu kadar ciddi bisey olabilecegini cok saolasin

Bir sıkıntı olmayacak allahın izniyle :):) Az zaman kaldı keyfini çıkaralım bence :):) amin bizim de çocuklarımızın da :)

aynen bende pırasa gibiyim evet canım su dalgasıda çok güzel araştırmak lazım
Ben de pırasayım ki :) Ben de dalgayı çok seviyorum :)

hayırlısıyla kucağına al bebeğini inşallah umuyorum ki herşey iyi olacak miniğin sağlıkla doğacak inşallah...

Bu çok uyuyor bana nerden aldın canım ve ne kadardı. Güle güle kullan inşallah

CANIM MARKASI NE ? NERDEN VE NE KADARA ALDIN. ÇOK KULLANIŞLI GÖRÜNÜYO

Nerden aldin canım

kızlar çarşıdan aldım ben bunu ama internette de satışı olabilir 110 tlye aldım canım

ay yavrum yerim onu beeennnnnnnnnn bizde yarın sabah 8.45 te gidicez hem kontrol hem şeker yüklemesi yaptıracağız çok heyecanlıyım inşallah doktordada bu kadar hareketli olur yavrum

Amin cümlemizden. Sen hayrını gör inşallah arkadaşım.

Hmm bilmiyorum onu suzdurmek mi gerekiyo peynir olmasi için
Ben de tam bilmiyorum canım internetten bir bak istersen ama kayınvalidem keserse minci yaparsın demişti.

Markasını öğrenebilir miyiz?
Yarın için hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.

inşallah canım benim güzel haberlerle gel bende iki hafta sonra yaptırıcam şeker yüklemesini :)

anladım canım teşekkür ederim iyice araştırmak lazım..kapalı olduğum için minnakın dediği gi su dalgasıda olabilir
bende su dalgası cok istiyordum saclarım pırasa gibi dümdüz , ama eşim evlenmeden önce bayan kuaförüydü ona sordum cok yıpranır saçların dedi bayagı sikayet geliyormuş saçlarda kopma flan olmuş bikaç kişin nette de okudum pek olumlu yorum görmedim bide benimkiler cok ince telli hepten soğuuudum

sizin taclariniz da hayırlı olsun kizlar Güle güle kullanın. Pembis pembis daha şeker sizinki. Ben kenari beyaz incili olan tacı aldım benim gibi alan var mi başımdan kayar mı acaba.
benimkide incili canım kaymaz bence ama diğerlerine göre daha çok acıtabilir belki.bende ondan korktum.

sen hangi doktora gittin canım? dahiliyeye bulabildim sadece sıra çünkü. endokrinoloji bölümleri her yerde doluydu.
canım ankaradayım gazi hastanesine gidiyorum orda gebelere sıra bekletmiyorlar direkt giriyorsun doktorum yanına

canım bu zıbınların üzerinden alt ust takım mı gıydırılıyor.içlik gibi mi bunlar.benim çevremde hiç bebek tecrübem olmadı adeta hiçbişey bilmiyorum :))

çok mu yüksek bu değer? yarına randevu aldım doktora gidicem diyet yapıcaz demekki napalım.
yok canım çok yüksek değil korkma.. sonuçta yükleme yapıldı sana.. bundan sonra o kadar şekerli bir şey yemeyeceğin için bir daha o kadar yükselmez inşallah.. ben az az ve sık sık yiyorum.. şekeri, çikolatayı çok canım istemedikçe yemiyorum çok isterse tadımlık yiyorum.. ekmeği azalttım ve kepek ekmek yiyorum.. öyle yani..

kızlar lohusa pijamaları için istanbulda oturanlar beşiktaşda marlyn var oraya baksınlar derim çok güzel kampanyaları oluyor eminönünden uyguna geldi benim pijamalarım şimdi işteyim akşam eve gidince atarım değerlendirirsiniz duruma göre:)

ben yükleme yaptırmadım canım.. benim ki erken çıktı rutin kan testlerim yapılırken 160 çıkmıştı şekerim.. ondan bu yana dikkat ediyorum..
seninkisi normal şeker o zaman tatlım. şu hamilelik şekeri değil sanırım. allah bebeklerimizi korusun diyet yaparız napalım. ben zaten diyet besinler yiyorum onuda merak ediyorum ya nerede hata yaptım diye. bakalım yarın öğrenicez inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…