Ciddimisin hayatim bilmiyodum bu kadar ciddi bisey olabilecegini cok saolasinsırt üstü yatma tatlım dün bana ebe sırt üstü yatma birden nefesin kesilir bayılırsın anlamazsın dedi. sen doktoruna söyle istersen. kızlardan birisi yazmıştı burda fiziğe gidiyormuş ağrıları yüzünden belki sanada tavsiye eder doktorun. vardır bir çaresi mutlaka.
Bir sıkıntı olmayacak allahın izniyle :):) Az zaman kaldı keyfini çıkaralım bence :):) amin bizim de çocuklarımızın da :)Oyybal damlıyo ağzından
benim ilk doğumum erken oldu canım 32. haftada doğurdum bu yüzden yine erken doğum riskim vardı zaten ama artık erken doğum aklıma bile gelmiyo şu an göbek kordonuna odaklanmış durumdayım.
Hepimiz inş. görürüz 39. haftayı, göremesek bile sağlıkla alırız kucağımıza inş.
böyle hadsiz doktorlara sinir oluyorum sen kimsin ki ömür biçiyorsunallah iyi insanlarla karşılastırsın hepimizi..
Ben de pırasayım ki :) Ben de dalgayı çok seviyorum :)aynen bende pırasa gibiyimevet canım su dalgasıda çok güzel araştırmak lazım
hayırlısıyla kucağına al bebeğini inşallah umuyorum ki herşey iyi olacak miniğin sağlıkla doğacak inşallah...Kızlar geldik hastahane den çok yorgunum ama 3 saat uykuyla duruyorum tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın hepinizden Allah razı olsun doktor genetik mi değil mi sivi almayı önerdi bende istemedim o zaman çarşamba gel konsey baksın dedi inşallah geçici birşeydir anneme bile söylemeyi düşünmüyorum su an sizlerle dertleştım sadece bebeğim 34 cm 921 gr olmuş ben göremedim tabi iki profesör baktı bebeğe çarşamba kesin öğreneceğiz dualarınızı eksik etmeyin
açlık 90 1. saat 195 2. saat 149 çıkmış. senin kaçtı değerlerin?canım geçmiş olsun.. kaç çıkmış şekerin?.. benim de yüksek diyet yapıyorum işe yarıyor..merak etme sen de diyetle atlatırsın inşallah..
Bu çok uyuyor bana nerden aldın canım ve ne kadardı. Güle güle kullan inşallah
CANIM MARKASI NE ? NERDEN VE NE KADARA ALDIN. ÇOK KULLANIŞLI GÖRÜNÜYO
Nerden aldin canım
kızlar biz geldik çok şükür kızımı doyasıya gördüm. kardiyolojiye girdik yarım saatten fazla herşeyini incelediler damarlarına kadar çok şükür herşeyimiz çok normal çıktı. kocaman olmuş tanıyamadım nerdeyseeee tabi kolay değil bir ay oldu. ama uykusu vardı yavrum esneyip duruyordu. iki hafta sonrada şeker yüklemesine gidicem. doğum tarihi olarakta 20-30 mayıs arası bekleyelim dedi. bacak aralarımdaki ağrılar içinde şuanlık normal dedi yani güzel güzel musmutlu olarak ayrıldık ordan darısı gidecek arakdaşların başına inşallah
Ben canım diyet verdilerkızlar aranızda hamilelik şekeri yüksek çıkanlar varmı? varsa ne yapıldı sonrasında?
Amin cümlemizden. Sen hayrını gör inşallah arkadaşım.bebeğim için hatim okuyorum, her gün bir Yasin okuyorum ben okuyamazsam babamız okuyo sağolsun. okuduğumuz başka dualar da var ama Yunus peygamberin duasını okumak hiç aklıma gelmemişti. hatırlattığın için çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun...
Ben de tam bilmiyorum canım internetten bir bak istersen ama kayınvalidem keserse minci yaparsın demişti.Hmm bilmiyorum onu suzdurmek mi gerekiyo peynir olmasi için
kızlar çarşıdan aldım ben bunu ama internette de satışı olabilir 110 tlye aldım canım
ay yavrum yerim onu beeennnnnnnnnn bizde yarın sabah 8.45 te gidicez hem kontrol hem şeker yüklemesi yaptıracağız çok heyecanlıyım inşallah doktordada bu kadar hareketli olur yavrum
inşallah canım benim güzel haberlerle gel bende iki hafta sonra yaptırıcam şeker yüklemesini :)kızlar çarşıdan aldım ben bunu ama internette de satışı olabilir 110 tlye aldım canım
ay yavrum yerim onu beeennnnnnnnnn bizde yarın sabah 8.45 te gidicez hem kontrol hem şeker yüklemesi yaptıracağız çok heyecanlıyım inşallah doktordada bu kadar hareketli olur yavrum
bende su dalgası cok istiyordum saclarım pırasa gibi dümdüz , ama eşim evlenmeden önce bayan kuaförüydü ona sordum cok yıpranır saçların dedi bayagı sikayet geliyormuş saçlarda kopma flan olmuş bikaç kişin nette de okudum pek olumlu yorum görmedim bide benimkiler cok ince telli hepten soğuuudumanladım canım teşekkür ederim iyice araştırmak lazım..kapalı olduğum için minnakın dediği gi su dalgasıda olabilir
sen hangi doktora gittin canım? dahiliyeye bulabildim sadece sıra çünkü. endokrinoloji bölümleri her yerde doluydu.Ben canım diyet verdiler
çok mu yüksek bu değer? yarına randevu aldım doktora gidicem diyet yapıcaz demekki napalım.burcukck geçmiş olsun diyetle düzene girer umarım. 195 yüksekmiş.
benimkide incili canım kaymaz bence ama diğerlerine göre daha çok acıtabilir belki.bende ondan korktum.sizin taclariniz da hayırlı olsun kizlar Güle güle kullanın. Pembis pembis daha şeker sizinki. Ben kenari beyaz incili olan tacı aldım benim gibi alan var mi başımdan kayar mı acaba.
canım ankaradayım gazi hastanesine gidiyorum orda gebelere sıra bekletmiyorlar direkt giriyorsun doktorum yanınasen hangi doktora gittin canım? dahiliyeye bulabildim sadece sıra çünkü. endokrinoloji bölümleri her yerde doluydu.
ben yükleme yaptırmadım canım.. benim ki erken çıktı rutin kan testlerim yapılırken 160 çıkmıştı şekerim.. ondan bu yana dikkat ediyorum..açlık 90 1. saat 195 2. saat 149 çıkmış. senin kaçtı değerlerin?
canım bu zıbınların üzerinden alt ust takım mı gıydırılıyor.içlik gibi mi bunlar.benim çevremde hiç bebek tecrübem olmadı adeta hiçbişey bilmiyorum :))Canım genelde kısa ve sifir kol al içine giydirecegin zıbınları. dışına da bol alt üst takım al. Biraz ayaklı biraz ayaksiz. Bikac da minik tulum alabilirsin penye. Ben öyle yaptım ama yine de yeter mi yetmez mi bilemiyorum. Çok büyük alma bunları yeni doğan al. Ama çıtçıtlı badilerin bi kismini yenidogan bi kismini 3-6 ay al rahatca giysin sıkmasin bakarsn biraz kilolu dogar.
yok canım çok yüksek değil korkma.. sonuçta yükleme yapıldı sana.. bundan sonra o kadar şekerli bir şey yemeyeceğin için bir daha o kadar yükselmez inşallah.. ben az az ve sık sık yiyorum.. şekeri, çikolatayı çok canım istemedikçe yemiyorum çok isterse tadımlık yiyorum.. ekmeği azalttım ve kepek ekmek yiyorum.. öyle yani..çok mu yüksek bu değer? yarına randevu aldım doktora gidicem diyet yapıcaz demekki napalım.
seninkisi normal şeker o zaman tatlım. şu hamilelik şekeri değil sanırım. allah bebeklerimizi korusun diyet yaparız napalım. ben zaten diyet besinler yiyorum onuda merak ediyorum ya nerede hata yaptım diye. bakalım yarın öğrenicez inşallah.ben yükleme yaptırmadım canım.. benim ki erken çıktı rutin kan testlerim yapılırken 160 çıkmıştı şekerim.. ondan bu yana dikkat ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?