- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
:-D evet canım aynen. Biz nasıl önce atlet veya zibin giyiyoruz sonra üstüne kiyafetimizi giyiyosak onlara da öyle. Havalar sıcak olacağı için daha çok kısa kol ve kolsuz al atlet gibi. Ama altlari çıtçıtlı olacak tabi. Üzerine de ister alt üst takım giydir ister tulum giydir. Ama alt üst takım daha kullanisli gibi. Alt üst pijamalar var ben onlardan da aldim tulum da aldm Alt üst ayaklı takimlardan da aldim karışık yani. Uygun fiyata var günlük giydirmeye al yani ilk baslarda sık sık kiyafet degistrecegimiz için lazım olacak.canım bu zıbınların üzerinden alt ust takım mı gıydırılıyor.içlik gibi mi bunlar.benim çevremde hiç bebek tecrübem olmadı adeta hiçbişey bilmiyorum :))
işte ben onu anlamıyorum neye göre şeker çıkıyor. ben hiç tatlı yemiyorum. oldum olası aram iyi olmadı zaten. ekmek makarna pilavda çok nadir yiyorum. haftada bir kere belki. ekmek günde en fazla 2 dilimdir. günde 1 kere meyve yiyorum. tüm yemeklerim zeytinyağlı bol sebze yiyorum. onu anlamıyorum nerde hata yapıyorumki?yok canım çok yüksek değil korkma.. sonuçta yükleme yapıldı sana.. bundan sonra o kadar şekerli bir şey yemeyeceğin için bir daha o kadar yükselmez inşallah.. ben az az ve sık sık yiyorum.. şekeri, çikolatayı çok canım istemedikçe yemiyorum çok isterse tadımlık yiyorum.. ekmeği azalttım ve kepek ekmek yiyorum.. öyle yani..
yok canım benimkisi de hamilelik şekeri.. ilk başlarda yoktu 20. haftadan sonra farkedildi..seninkisi normal şeker o zaman tatlım. şu hamilelik şekeri değil sanırım. allah bebeklerimizi korusun diyet yaparız napalım. ben zaten diyet besinler yiyorum onuda merak ediyorum ya nerede hata yaptım diye. bakalım yarın öğrenicez inşallah.
çok iyi o zaman canım diyet yaparken zorlanmazsın.. şekerin tatlı sevmekle ya da yemekle alakası yok.. hamilelik nedeniyle salgılanan hormonlar insülin hormonunu baskılıyor ve insülin yetersiz geliyor sana..işte ben onu anlamıyorum neye göre şeker çıkıyor. ben hiç tatlı yemiyorum. oldum olası aram iyi olmadı zaten. ekmek makarna pilavda çok nadir yiyorum. haftada bir kere belki. ekmek günde en fazla 2 dilimdir. günde 1 kere meyve yiyorum. tüm yemeklerim zeytinyağlı bol sebze yiyorum. onu anlamıyorum nerde hata yapıyorumki?
güle güle giysin bebişin canım çok güzeller hepsi.ebebekte tekstilde söylendiği gibi %70 indirim var mı?kızlar merhabalar, biz de e bebekten bunları aldık, kargo gelmeden yazmak istemedim ama özellikle motherlove marka olanlar organik miş ve cidden cok kaliteliler, ben bu kadar kaliteli beklemiyordum acıkcası, ,ihtiyacı olan arkadasla kesinlikle degerlendirsin .Eki Görüntüle 1408593 Eki Görüntüle 1408594 Eki Görüntüle 1408595 Eki Görüntüle 1408596 Eki Görüntüle 1408597 Eki Görüntüle 1408598 Eki Görüntüle 1408599 Eki Görüntüle 1408600 Eki Görüntüle 1408601
Amin cümlemizden. Sen hayrını gör inşallah arkadaşım.
Ben de tam bilmiyorum canım internetten bir bak istersen ama kayınvalidem keserse minci yaparsın demişti.
Markasını öğrenebilir miyiz?
Yarın için hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.
inşallah canım benim güzel haberlerle gel bende iki hafta sonra yaptırıcam şeker yüklemesini :)
tmm canım cok tşk ederim.çok yardımcı oldun :):-D evet canım aynen. Biz nasıl önce atlet veya zibin giyiyoruz sonra üstüne kiyafetimizi giyiyosak onlara da öyle. Havalar sıcak olacağı için daha çok kısa kol ve kolsuz al atlet gibi. Ama altlari çıtçıtlı olacak tabi. Üzerine de ister alt üst takım giydir ister tulum giydir. Ama alt üst takım daha kullanisli gibi. Alt üst pijamalar var ben onlardan da aldim tulum da aldm Alt üst ayaklı takimlardan da aldim karışık yani. Uygun fiyata var günlük giydirmeye al yani ilk baslarda sık sık kiyafet degistrecegimiz için lazım olacak.
bişey daha sorayım seni yakalamışken:) kusura bakma canım çok sordum sana ama senin bebeğinin en son kilosu nasıldı? bizim geçen ay gittiğimizde bebeğin kilosu haftasına göre çok öndeydi. bugün o geldi aklıma. acaba şekerden dolayımı kilolu ki bebeğim? teyzemde şeker hastası onunla konuştum bugün normal doğum yapma çok sakıncası var dedi onuda sorucam doktora. onun çocuğu 5 kilo doğmuştu benimde aklıma o geldi.çok iyi o zaman canım diyet yaparken zorlanmazsın.. şekerin tatlı sevmekle ya da yemekle alakası yok.. hamilelik nedeniyle salgılanan hormonlar insülin hormonunu baskılıyor ve insülin yetersiz geliyor sana..
kızlar merhabalar, biz de e bebekten bunları aldık, kargo gelmeden yazmak istemedim ama özellikle motherlove marka olanlar organik miş ve cidden cok kaliteliler, ben bu kadar kaliteli beklemiyordum acıkcası, ,ihtiyacı olan arkadasla kesinlikle degerlendirsin .Eki Görüntüle 1408593 Eki Görüntüle 1408594 Eki Görüntüle 1408595 Eki Görüntüle 1408596 Eki Görüntüle 1408597 Eki Görüntüle 1408598 Eki Görüntüle 1408599 Eki Görüntüle 1408600 Eki Görüntüle 1408601
Açlıkta sınır 110çok mu yüksek bu değer? yarına randevu aldım doktora gidicem diyet yapıcaz demekki napalım.
bende dün gece öyleydim canım yaa hele zaman yaklaştıkça daha bi heyecan yapıyosun bol bol hasret giderlullaby markası canım star serisi
ay yarın gelsin diye dua ediyorum ama korkuyorum hamilelik öncesinde biraz sorun yaşamıştım şeker ölçümüm dengesiz çıkmıştı bunda inşallah normal çıkar
inşallah canım sen bebişini gördün ne güzel gördün bu gece uyuyamam artık ben
Şeker tespiti yapılmadan önce bebek eger biraz önce gidiyorsa bu ihtimali düşünüyor doktrlR ve eger seker çıkıp da diet falan yapılmazsa o zaman yada şekere hıc bakılmazsa (hanı karsı olanlar var ya) bebekte obezite olma ihtimali var diyorlar. ama tabii bunlar hep farazi kulaktan duyma ve ınternetten okuma seyler. doktoruna güven. zaten dıyet yapınca sıkıntı yasayan da duymadımbişey daha sorayım seni yakalamışken:) kusura bakma canım çok sordum sana ama senin bebeğinin en son kilosu nasıldı? bizim geçen ay gittiğimizde bebeğin kilosu haftasına göre çok öndeydi. bugün o geldi aklıma. acaba şekerden dolayımı kilolu ki bebeğim? teyzemde şeker hastası onunla konuştum bugün normal doğum yapma çok sakıncası var dedi onuda sorucam doktora. onun çocuğu 5 kilo doğmuştu benimde aklıma o geldi.
Sen yediklerine dikkat ediyorsun demek ki hormonsal. Canını sıkma. Kaç hafta önde bebeğin randevun da doktorun bunu şeker öğrendikten sonra yorumlamadı mı? Bir de eniştemde geçici şeker çıkmıştı strese bağlı. Enginarın vücuttaki şekeri dengelediğini öğrendik ve bize çok faydası oldu. Belki sende de işine yararbişey daha sorayım seni yakalamışken:) kusura bakma canım çok sordum sana ama senin bebeğinin en son kilosu nasıldı? bizim geçen ay gittiğimizde bebeğin kilosu haftasına göre çok öndeydi. bugün o geldi aklıma. acaba şekerden dolayımı kilolu ki bebeğim? teyzemde şeker hastası onunla konuştum bugün normal doğum yapma çok sakıncası var dedi onuda sorucam doktora. onun çocuğu 5 kilo doğmuştu benimde aklıma o geldi.
güle güle giysin bebişin canım çok güzeller hepsi.ebebekte tekstilde söylendiği gibi %70 indirim var mı?
140 mı? o zaman baya yüksekmişHayırlı olsun çok güzeller, bende almıştım gerçekten organik kumaş harikalaar :)
Açlıkta sınır 110
Toklukta 140 arkadaşım. Buna nispet yorumladım.
Bir de tatlı sevmiyorum demişsin karbonhidratlı yiyecekler Vücutta şeker olarak depolanır. Belki onları seviyorsundur.
kızlar lohusa pijamaları için istanbulda oturanlar beşiktaşda marlyn var oraya baksınlar derim çok güzel kampanyaları oluyor eminönünden uyguna geldi benim pijamalarım şimdi işteyim akşam eve gidince atarım değerlendirirsiniz duruma göre:)[/QUOTbende marlyn aldim eminonunden ayni urunler lohusa sepetindede var ama daha pahali sen nekadara aldi
bende dün gece öyleydim canım yaa hele zaman yaklaştıkça daha bi heyecan yapıyosun bol bol hasret gider
belki strese bağlıdır. hafta sonu yaşadıklarım tansiyonumu bile yükseltti. doktor önce dahiliyeye çık dedi. randevu haftaya. yarın gidicem bakalım ne dicek dahiliye doktoru?Sen yediklerine dikkat ediyorsun demek ki hormonsal. Canını sıkma. Kaç hafta önde bebeğin randevun da doktorun bunu şeker öğrendikten sonra yorumlamadı mı? Bir de eniştemde geçici şeker çıkmıştı strese bağlı. Enginarın vücuttaki şekeri dengelediğini öğrendik ve bize çok faydası oldu. Belki sende de işine yarar
gözümüz aydınnn canımçok şükür gelebildiler
Benim ki de canim basindan beri bir hafta kadar onden gidiyor.. Ama sekerle ilgili degil bence cunku sekerim.normalken de bir hafta ondeydi.. Senin sekerini daha once hic olctuler mi kac cikmisti?.. Gebelik sekeri duzene daha cabuk giriyor ve eger sekerin duzenliyse normal doguma hic bir engeli yok.. Ben cok arastirdim zaten sekerin duzenlyse sekeri olmayan biri gibi diger sartlar uygunsa normal dogum yapabiliyormussun.. Bebegin kac haftalikken kac gramdi?..bişey daha sorayım seni yakalamışken:) kusura bakma canım çok sordum sana ama senin bebeğinin en son kilosu nasıldı? bizim geçen ay gittiğimizde bebeğin kilosu haftasına göre çok öndeydi. bugün o geldi aklıma. acaba şekerden dolayımı kilolu ki bebeğim? teyzemde şeker hastası onunla konuştum bugün normal doğum yapma çok sakıncası var dedi onuda sorucam doktora. onun çocuğu 5 kilo doğmuştu benimde aklıma o geldi.
her an gözünün öününe geliyor dimi bende şuanda öyleyim bide bizimki azıcık uykusu vardı galiba esneyip duruyordu gözümün önünden gitmiyor bir türlüşimdi yarın görünce bir hafta psikopata bağlıyorum görünce daha çok özlüyorum yetmiyor 15 dk hevesim kursağımda kalıyor ikinci hafta normale dönüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?