2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
normal şekerim hep normal seviyelerde çıkıyor. hamilelikte en başta ölçmüşlerdi birdaha ölçülmedi hiç. bugün yapıldı şeker yüklemesi. 22 haftalıkken 750 gr. dı bebişim. o zaman 10 gün önde çıkmıştı. ne bileyim belki en başından beri hamilelik şekerim vardı biz bilmiyoduk. yoksa soya mı çekti? ay herşey geliyor şuan aklıma. ama allahtan herşeyimiz yolunda sadece şeker çıktı. oda çözülmeyecek bişey de değil. allah daha büyük dert vermesin. moral yüksek, herşey güzel :)

MasaAllah bocugune

Slm kızlar biz bgn Dr ya gittik anca girebildim şükür herşey yolunda kızım 716 gr boyumuz 31 cm Dr haftasına gore iyi dedi ama bnm kızım bize yüzünü gostermedi Dr ne zmn foto cekmeyw kalksa el yüzde çok uğraştıkları ama foto yok bu arada oynamıyor diyodum bnm gaz sandığım megersem bebegimmis Dr ultrasyonla uyardı bebeği attığı tekme ayni gaz diye hissettigimdi ama çok hareketli değildi Dr da bnm hareketli olmama yordu şükür ki problem yok ...

hadi gözün aydın canım. allaha şükret bak çok endişelendin. sen rahat ol bundan sonra o gazlar ağır toplara dönecek. bi tekmeler yiyeceksin karnını bile hoplatacak :))

tatlım doktora gittinmi? bebeğin iyimi?
Ewet cnm gitti. Herşey yolunda bgn ultrasyondada hareketi azdı Dr ultrasyonla ccihaziyla durtu tekmesi bnm gaz sandığım sseymis dun demistim içimde sanki balon patlio DİE o tekmeymis ama çok hareketli değil kızım Dr uslu olacak DİE takildi

belki strese bağlıdır. hafta sonu yaşadıklarım tansiyonumu bile yükseltti. doktor önce dahiliyeye çık dedi. randevu haftaya. yarın gidicem bakalım ne dicek dahiliye doktoru?
Stres etkilemiş olabilir haklısın. Çalışmıyorsan evde kafanı dinle, bebişi düşün annesi. Herşeyi çok güzel maşallah bu da nazar boncuğu olsun :)

Hoşgeldin tatlım, ben de sana bakınıyorum. Ohh sonunda hissetmişsin ya aslında bebiş tepikliyormuş da anneciği inanamamış o olduğuna :) maşallah boyuna posuna kızımızın :)

İyi günler annisler biz bugün misafir agirladik bugüniyidik ama gece sol kol ve ayagimdaki uuyuşmadan dolayı bir turlu uyuyamadim . deli olacaktim
Bu arada karsta 2 gündür okul tatil öğretmen bir arkadasimi misafir ettim tatili firsat bilip sağolsun çok moral verdi . insana iltifattan iyi ilaç yok :) baha ismini decçok beğendi .
Maşallah herkes bi telaşa girmiş alisverislr
bayagi artmis ama pek foto atan yok bol bol
atinda gözümüz senlensin ben alisverisi
bitirdim ama tabi gözüm AC görünce alirim
gibi geliyor ama bklm.
Tek eksiğimiz besigimiz erzurumdan gelecek
cantamizi arastiriyoruz daha beğendiğim
olmadi . birde kendime hamile eteği ariyorum
bulamiyorum .

Son alisverisimiz battaniye oldu penye civilden aldim 24 e aldim . birde kuzenime orgu battaniye verdim orecek sağolsun hevesim cçok ama firsat az gene çok şükür . 28 biterbitmez doğum cantamizi hazirliycam malum bzm erken doğum riskimiz yuksek .
Neyse ben çok yazdim :) kusura bakmayin ..
Dr haberlerinizi hep okuyo

Saol cnm bgn Dr dan sonra misafirlerin vardı ise gitmesin anca girebildim,aynen kızım oynuyormusta ben anlamiyormusum birebir yaşayınca içim rahatladı:)

Maşallah kızına canım. Gözünüzaydin darısı bize yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…