- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
büyük bi indirim olmadığı sürece benide kaybettiler şekerim:d aynennnn daha da ordan bsy almam
normal şekerim hep normal seviyelerde çıkıyor. hamilelikte en başta ölçmüşlerdi birdaha ölçülmedi hiç. bugün yapıldı şeker yüklemesi. 22 haftalıkken 750 gr. dı bebişim. o zaman 10 gün önde çıkmıştı. ne bileyim belki en başından beri hamilelik şekerim vardı biz bilmiyoduk. yoksa soya mı çekti? ay herşey geliyor şuan aklıma. ama allahtan herşeyimiz yolunda sadece şeker çıktı. oda çözülmeyecek bişey de değil. allah daha büyük dert vermesin. moral yüksek, herşey güzel :)Benim ki de canim basindan beri bir hafta kadar onden gidiyor.. Ama sekerle ilgili degil bence cunku sekerim.normalken de bir hafta ondeydi.. Senin sekerini daha once hic olctuler mi kac cikmisti?.. Gebelik sekeri duzene daha cabuk giriyor ve eger sekerin duzenliyse normal doguma hic bir engeli yok.. Ben cok arastirdim zaten sekerin duzenlyse sekeri olmayan biri gibi diger sartlar uygunsa normal dogum yapabiliyormussun.. Bebegin kac haftalikken kac gramdi?..
Sende boy varmış ne gzl1 70 canım evet senle aynı tarihlerimiz
Kızlar bu ara da seçim sebebi ile aöf sınavları mayıs ortasına çekildi bilginiz olsun ben kayıt olmayacağım galiba
Bebek bence:)
Ben de sizinle aynı sayılırım 1.66 boy 63 le bsşkadım şimdi 70 kg
MasaAllah bocuguneGunaydin,
Bugun doktor kontrolum vardi. Cok sukur her sey yolundaymis, 900 gram olmus boncugum boyu da 35 cm. Doktor cok iyi dedi. Bir kontrolu de iyi haberlerle arkamizda biraktik cok sukur... :)
Dun evde temizlik yapayim dedim hicbi yerim tutmuyor bugun. Anladim ki artik iyice agirlasmisim...
tatlım doktora gittinmi? bebeğin iyimi?Bebekmis cnm bugün Dr ya gittim Dr ultrasyonla oynattı bebek hissettiğim şekilde darbe vurmuş demekki bebekmis dedim şükür allaha,saol cnm
hadi gözün aydın canım. allaha şükret bak çok endişelendin. sen rahat ol bundan sonra o gazlar ağır toplara dönecek. bi tekmeler yiyeceksin karnını bile hoplatacak :))Slm kızlar biz bgn Dr ya gittik anca girebildim şükür herşey yolunda kızım 716 gr boyumuz 31 cm Dr haftasına gore iyi dedi ama bnm kızım bize yüzünü gostermedi Dr ne zmn foto cekmeyw kalksa el yüzde çok uğraştıkları ama foto yok bu arada oynamıyor diyodum bnm gaz sandığım megersem bebegimmis Dr ultrasyonla uyardı bebeği attığı tekme ayni gaz diye hissettigimdi ama çok hareketli değildi Dr da bnm hareketli olmama yordu şükür ki problem yok ...
Ewet cnm gitti. Herşey yolunda bgn ultrasyondada hareketi azdı Dr ultrasyonla ccihaziyla durtu tekmesi bnm gaz sandığım sseymis dun demistim içimde sanki balon patlio DİE o tekmeymis ama çok hareketli değil kızım Dr uslu olacak DİE takilditatlım doktora gittinmi? bebeğin iyimi?
Ay etmemmi onu görünce ztn içim gitti dönsün dönsün ben raziyim o agir toplara,saol cnm..hadi gözün aydın canım. allaha şükret bak çok endişelendin. sen rahat ol bundan sonra o gazlar ağır toplara dönecek. bi tekmeler yiyeceksin karnını bile hoplatacak :))
Stres etkilemiş olabilir haklısın. Çalışmıyorsan evde kafanı dinle, bebişi düşün annesi. Herşeyi çok güzel maşallah bu da nazar boncuğu olsun :)belki strese bağlıdır. hafta sonu yaşadıklarım tansiyonumu bile yükseltti. doktor önce dahiliyeye çık dedi. randevu haftaya. yarın gidicem bakalım ne dicek dahiliye doktoru?
Hoşgeldin tatlım, ben de sana bakınıyorum. Ohh sonunda hissetmişsin ya aslında bebiş tepikliyormuş da anneciği inanamamış o olduğuna :) maşallah boyuna posuna kızımızın :)Slm kızlar biz bgn Dr ya gittik anca girebildim şükür herşey yolunda kızım 716 gr boyumuz 31 cm Dr haftasına gore iyi dedi ama bnm kızım bize yüzünü gostermedi Dr ne zmn foto cekmeyw kalksa el yüzde çok uğraştıkları ama foto yok bu arada oynamıyor diyodum bnm gaz sandığım megersem bebegimmis Dr ultrasyonla uyardı bebeği attığı tekme ayni gaz diye hissettigimdi ama çok hareketli değildi Dr da bnm hareketli olmama yordu şükür ki problem yok ...
Güle güle kullan tatlım sen mantar Şişeler için bir adres vermiştim neresiydi oAnnelütfen siparişlerim gelmiş eşim haber verdi şimdi
Saol cnm bgn Dr dan sonra misafirlerin vardı ise gitmesin anca girebildim,aynen kızım oynuyormusta ben anlamiyormusum birebir yaşayınca içim rahatladı:)Stres etkilemiş olabilir haklısın. Çalışmıyorsan evde kafanı dinle, bebişi düşün annesi. Herşeyi çok güzel maşallah bu da nazar boncuğu olsun :)
Hoşgeldin tatlım, ben de sana bakınıyorum. Ohh sonunda hissetmişsin ya aslında bebiş tepikliyormuş da anneciği inanamamış o olduğuna :) maşallah boyuna posuna kızımızın :)
Canım akgünzüccaciye sitesine bakabilirsin bide nikah şekeri malzeme sitesiGüle güle kullan tatlım sen mantar Şişeler için bir adres vermiştim neresiydi o
Maşallah kızına canım. Gözünüzaydin darısı bize yarınSlm kızlar biz bgn Dr ya gittik anca girebildim şükür herşey yolunda kızım 716 gr boyumuz 31 cm Dr haftasına gore iyi dedi ama bnm kızım bize yüzünü gostermedi Dr ne zmn foto cekmeyw kalksa el yüzde çok uğraştıkları ama foto yok bu arada oynamıyor diyodum bnm gaz sandığım megersem bebegimmis Dr ultrasyonla uyardı bebeği attığı tekme ayni gaz diye hissettigimdi ama çok hareketli değildi Dr da bnm hareketli olmama yordu şükür ki problem yok ...
Saol canım sende inşallah güzel haberlerle gelirsin :)Maşallah kızına canım. Gözünüzaydin darısı bize yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?