Gunaydin,
Bugun doktor kontrolum vardi. Cok sukur her sey yolundaymis, 900 gram olmus boncugum boyu da 35 cm. Doktor cok iyi dedi. Bir kontrolu de iyi haberlerle arkamizda biraktik cok sukur... :)
Dun evde temizlik yapayim dedim hicbi yerim tutmuyor bugun. Anladim ki artik iyice agirlasmisim...
Bugün de benim kontrolüm vardı yeni bir doktora gittim ve çok memnun kaldım şükürler olsun. Bu arada benim bebeğimin değerleri de sizinkiyle aynı 900 gr ve 35 cm
Saol cnm bgn Dr dan sonra misafirlerin vardı ise gitmesin anca girebildim,aynen kızım oynuyormusta ben anlamiyormusum birebir yaşayınca içim rahatladı:)
bende su dalgası cok istiyordum saclarım pırasa gibi dümdüz , ama eşim evlenmeden önce bayan kuaförüydü ona sordum cok yıpranır saçların dedi bayagı sikayet geliyormuş saçlarda kopma flan olmuş bikaç kişin nette de okudum pek olumlu yorum görmedim bide benimkiler cok ince telli hepten soğuuudum
Kızlar, Öğretmen olan arkadaşlara bir sorum olacak. Ablam 2. bebeği planlıyor da, 32 ile 37 hafta arası rapor alsam, bu gebelik izninden düşer mi diyo. Hani resmi olarak 32 de başlıyor ya. Ben düşer dedim ama yine de emin olmak istedim. 38 de de izne çıkarım diyo.
Canım artık 32. Haftadan sonra rapor bile alsa aktaramaz aldığı kadar zamanı.ama 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alır ve sonra 38. Haftada doğum yaparsa kullanmadığı 5 hafta ve kullanamadığı 2 haftayı sonraki döneme aktarır.yani kullanamadıklarını aktarır ama kullandıklarını aktaramaz.Doktoruna da bir sorsun tabi ama.
narin hanıma ilk muaynemde gitmiştim.bana soğuk geldi devam etmedim.ama normal doğum yanlısı olması çok guzeldi.bi arkadaşım bıkac hafta önce narın hanımla normal doğum yaptı memnun kaldı.selçukluyudu da hastahane koşullarını beğenmemem yenidoğan ünitesinin gelişmiş olmaması sebebiyle değiştiridim.aksi bi durum olmazsa metin beyle tamamlayacağız inşallah..
selam kızlar kontrolden geldik bebişim büyümüş gayet saglıklı 1kilo 50gr olmus renkli baktı yüzünü falan gördük çok güzeldi maşallah şimdilik hiç bi sıkıntı yok bakalım hayırlısı 4hafta sonra tekrar gidicez magnezyum basladık bu arada
bu hem ana kucağı hem oto koltuğu. geçen hafta e bebeğin indirim günlerinden almıştık. 145 tl indirimli fiyatı. e bebeği takip edersen daha devam eden kampanyaları var. biz mağazasından aldık çünkü sitesindekiler bitmişti.
kızlar lohusa pijamaları için istanbulda oturanlar beşiktaşda marlyn var oraya baksınlar derim çok güzel kampanyaları oluyor eminönünden uyguna geldi benim pijamalarım şimdi işteyim akşam eve gidince atarım değerlendirirsiniz duruma göre:)
selam kızlar kontrolden geldik bebişim büyümüş gayet saglıklı 1kilo 50gr olmus renkli baktı yüzünü falan gördük çok güzeldi maşallah şimdilik hiç bi sıkıntı yok bakalım hayırlısı 4hafta sonra tekrar gidicez magnezyum basladık bu arada