2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tesekkur ederım canım bakayım bende gule gule kullanın inş

Ben neredeyse 2 aydir kullaniyorum
Şükür simdilik iyi gibiyiz ama bklm
Cnm senin sanci falan mi oldu neden magnezyum verdi ?

Kızlar tokluk kan şekeri kaç olmalı ben az önce tatlı yedim bir saat sonra da kendim ölçtüm merak.ettim 133 çıktı

Bzm son kontrol cok kotu gecti dr un acelesi vardi renkliye hic gecmedi sinir olduk simdi geliyo aklimiz basimiza diyom esime ben normalde hemen tavrimi belli ederdim niye bisey demediysem kadina
Canım ben de simdiye kadar iki kez renkli gördüm. Onda da küçüktü anlamadik pek kime benziyo nasıl çok merak ediyorum. Sizin de maşallah bir kilo olmuş canm gözünüzaydn ins erken de olmaz zamanını bekler. Bizim de 750 gramdi en son ben de çok korkuyodum erken doğumdan sürekli erken doğan bebekleri izliyodum ağlaya ağlaya. Hemşire bana bebek çok aşağıda duruyo erken doğum olabilr riskli demişti. Memlekete gidecektik ona bile gitmedik korkudan. Gittigimde onu da soracağım yarın inş.Allah hepimizinkini korusun inşallah saglklca doğsunlar.

Ya bzm sorun digerlride 36 haftalik. Olsun 28 i bi doldursak sonra korkmuycam dunki bebegidw gördüm simdi 1 yasindaymis masallahi var . 36 dileğim ama bklm
Yalniz isim bulamadik erken gelse paşam isim yok :) baha kesimdeyanina ?
Bu haftayida atlatayim hemen ddoğum cantasi hazirliycam arabaya koyucam dursun belli mi olur Esim hep teselli ediyor ama ben kendimi biliyorum korkuyorum napiyim

Icin rahat edecekse yine hazirla ama inş erken gelmesin. Digerlerinde küveze aldilar mı canım 36. haftada kilolari neydi. Baha tek başına da güzel bence. Bizim de isim yok daha ortada. Eşim göktürk koymak istiyo ama koydurmam ben isinamadim onun dışında Kerem ve Göktuğ var aklimizda. Tek isim olsun sizinki de baha tek başına güzel bence.

Eklentiler

• imagesSPR527F9.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 127
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…